English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مکتوب همسفران لژیون یکم در رابطه با سی دی قضاوت

مشارکت مکتوب همسفران لژیون یکم در رابطه با سی دی قضاوت

سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر
اگر شخصی غیبت می‌کند و من از این رفتار او بدم می‌آید، این ویژگی غیبت کردن در صور ظاهر یا پنهان من وجود دارد، و شاید بعد از چند سال من بیشتر از قبل غیبت‌کنم. اگر بخواهم از این ضد ارزش دور شوم حتماً باید این ویژگی را در خود ببینم و بپذیرم. زمانی که من از شخص یا طایفه‌ای بدم می‌آید منتظر یک حرکت از آن‌ها هستم تا شروع به تجزیه‌وتحلیل آن‌ها کنم، و به این شکل رفتارهای آن‌ها را مورد قضاوت قرار دهم و درنهایت آن‌ها را محکوم کنم و این حس منفی را به آن‌ها منتقل کنم.

سلام دوستان فائزه هستم یک همسفر
استاد امین در سی دی قضاوت به این موضوع اشاره کردند که حتماً جنگ به این معنا نیست که با سلاح و توپ و تفنگ انجام شود، بلکه می‌تواند یک جنگ درونی بین دو شخص با انتقال حس منفی باشد. مثل دروغ گفتن که باعث ایجاد انرژی منفی بین اشخاص می‌شود. در جنگی که با سلاح، توپ و تفنگ انجام می‌شود ممکن است به هدف نخورد ولی در جنگ درونی حتماً این حس منفی به شخص منتقل می‌شود.

سلام دوستان اعظم هستم یک همسفر
بچه که بودیم قضاوت نمی‌کردیم و همه برای ما یکسان بودند. وقتی بزرگ‌تر شدیم متوجه معایب ظاهری انسان‌ها شدیم و بدون در نظر گرفتن درستی کارمان شروع به اظهارنظر در مورد آن‌ها کردیم. کاش در همان بچگی و خوبی و پاکی می‌ماندیم. اکنون‌که بزرگ شدیم با انجام ضد ارزش‌ها روح ما آلوده‌شده است. وقتی وارد کنگره شدیم، آموزش دیدیم که قضاوت کردن فردی که از صور پنهانش خبر نداریم کار درستی نیست و این باعث می‌شود از صراط مستقیم خارج شویم، حتی اگر این قضاوت با زبان نباشد و در ذهن خود به آن فکر کنیم، بازهم حال خوشی نداریم. اگر ما سعی کنیم در کاری که به ما ربطی ندارد اظهارنظر نکنیم و تنها به کارهایی که نسبت به آن مسئولیت داریم بپردازیم، از ضد ارزش‌ها دور می‌شویم. ولی در بیشتر موارد ما آگاهانه یا ناآگاهانه در زندگی خود همیشه به قضاوت دیگران می‌پردازیم که این عمل از روی جهل و ناآگاهی ما است.

سلام دوستان آزاده هستم یک همسفر
استاد امین در سی دی قضاوت می‌گوید، تجربه مثل ریاضی فیزیک می‌تواند در صور پنهان وهم در صور آشکار انسان باشد. وقتی نیرویی می‌خواهد به وجود بیاید باید آن نیرو وجود داشته باشد. همین‌طور در کنگره زمانی درمان اتفاق می‌افتد که در مسئله ناخالصی که مربوط به مصرف مواد و اعتیاد است صفر شود و وقتی صفر شد اگر بین تمام مصرف‌کنندگان هم قرار بگیرد دیگر آن جاذبه و دافعه وجود ندارد.
اگر ما در مورد صفتی که در دیگران هست قضاوت می‌کنیم درواقع آن صفت در خود ما هم وجود دارد. به‌طور مثال اگر ما از کسی که غیبت می‌کند، بدمان می‌آید و آن شخص را قضاوت می‌کنیم و در ذهنمان با او وارد جنگ می‌شویم پس از مدتی خودمان به یک غیبت کننده ماهر تبدیل می‌شویم. آقای امین می‌گوید فکر کردن به هر موضوعی به آن موضوع انرژی می‌دهد. اگر ما فکرهای منفی داشته باشیم، این فکرهای منفی از ما انرژی می‌گیرد در کنگره یاد می‌گیریم که با تزکیه و پالایش درباره دیگران قضاوت نکنیم و فقط خودمان را قضاوت کنیم.

سلام دوستان فرزانه هستم یک همسفر
ما یک نقاط ضعفی داریم که خود باعث قضاوت دیگران می‌شود؛ یعنی وقتی من متوجه دروغ‌گویی دیگران می‌شوم یعنی این صفت در خود من هم وجود دارد که به‌راحتی شخص را قضاوت می‌کنم. وقتی در یک مجلسی در مورد اعتیاد سخن می‌گویند، اگر من معتاد باشم این حرف را به خود می‌گیرم ولی اگر اعتیاد نداشته باشم نه ناراحت می‌شوم و نه خوشحال می‌شوم. پس باید قبل از قضاوت به خودمان رجوع کنیم و ببینیم این صفات منفی در ما وجود دارد که توانستیم دیگران را قضاوت کنیم.

سلام دوستان واله هستم یک همسفر
استاد در سی دی قضاوت خیلی زیبا در مورد طبیعت و نیروهایی که در جهان هستند صحبت می‌کنند که چهار نیرو در هستی وجود دارد. تمام این نیروها در جهان هستی به هم ربط دارند. اگر یکی از آن‌ها نباشد آن دیگری هم وجود ندارد و هیچ کارایی ندارد. مثلاً اگر نیروی دافعه نباشد و فقط نیروی جاذبه باشد، تمام کرات و تمام هستی به هم می‌چسبند و هیچ حرکتی وجود ندارد. وقتی نیروی دافعه هست حرکت کرات نیز هست. در مورداحساس هم بیان می‌کنند زمانی که حس بد در ما وجود نداشته باشد حس خوب را نمی‌فهمیم و یا اگر حس خوب در ما نباشد معنای حس بد را نمی‌فهمیم. زمانی که درون ما حسی نسبت به دیگری وجود دارد در شخص مقابل همان حس وجود دارد. به عبارتی اگر درون ما نسبت به شخصی حس خوب باشد او هم نسبت به ما حس خوب دارد و اگر حس بد باشد حس او هم نسبت به ما بد خواهد بود.
قضاوت کردن در مورد افراد ممکن است یک قضاوت خوب یا یک قضاوت بد باشد. مثلاً اگر من خط خوبی داشته باشم و دیگری هم همان خط خوب را داشته باشد، حسی درون من به وجود می‌آید که آن حس حسادت است؛ و آن موقع من شروع به قضاوت کردن می‌نمایم تا او را پایین بکشم. انسان تا زمانی که آگاهی کامل داشته باشد در مورد مسائل نباید قضاوت کند زیرا قضاوت کردن دیگران، ما را به ضد ارزش‌ها و تاریکی سوق می‌دهد. وقتی بدی را درون دیگران دیدیم و قضاوت کردیم درون خودمان هم همان بدی هست.

سلام دوستان سمیه هستم یک همسفر
قضاوت وقتی انجام می‌شود که در من یک ویژگی بد و زشت وجود دارد و هنگامی‌که آن ویژگی را در شخص دیگری می‌بینم آن شخص را قضاوت می‌کنم. این موضوع حتی در جنبه‌ی مثبت هم صادق است مثلاً کسی که خودش دروغ نمی‌گوید فکر می‌کند همه‌ی افراد با او صادق هستند و ناخودآگاه حرف همه را باور می‌کند. ممکن است من اصلاً از وجود این ویژگی در وجود خود اطلاعی نداشته باشم چون این ویژگی در صور پنهان من است، ازنظر استاد امین تزکیه و پالایش وقتی شروع می‌شود که من ویژگی و رفتار زشت خود را بشناسم چون وقتی این ویژگی را در خود پیدا کنم و این ویژگی را در شخص دیگری ببینم از او متنفر نمی‌شوم و به این آگاهی می‌رسم که خودم هم همین رفتار ناپسند رادارم و حتی شاید متوجه آن ویژگی بد در شخص دیگر نشوم که بخواهم او را قضاوت کنم و کسی که مطمئن است و ادعا دارد که فلان ویژگی بد را ندارد باید حتماً در خودش به جستجو بپردازد مطمئناً این ویژگی را در خود پیدا خواهد کرد، مثلاً کسی که مطمئن است اصلاً حسادت ندارد باید بداند در صور پنهانش حسادت وجود دارد. به نظر من کسی که قضاوت می‌کند مطمئناً منیت هم دارد و این منیت و قضاوت کردن آثار بسیار مخربی روی شخصیت انسان می‌گزارد.

تایپ و ویرایش: همسفر اکرم لژیون دوم کمک راهنما همسفر مرضیه

ارسال: همسفر مرضیه

همسفران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .