انسان موجودی است که خدای سبحان او را برای هدفی آفریده است و انسان پس از شناخت هدف، با تلاش و کوشش در جهت رسیدن به آن هدف حرکت میکند. هدف واقعی آدمیان، رسیدن به قرب الهی بوده و کمال واقعی، همان تقرب به خداست. پیروزی واقعی انسان زمانی است که به آن هدف والا دست یابد، اما میدانیم ماهیت زندگی دنیا، تلاش و کوشش برای رسیدن به هدف است بهگونهای که مشکلات و موانع سر راه وجود دارد که مانع رسیدن به هدف میشود.
ما در صورتی به هدف میرسیم که در برابر مشکلات مقاومت به خرج داده و صبور و شکیبا باشیم، صبر و ظفر هر دو دوستان قدیمی هستند و بر اثر صبر، نوبت ظفر آید. صبر و پایداری و مقاومت زمینهساز موفقیت و کامیابی است. مسافر در سفر اول باید تمام مشکلات را تحمل کند، برای عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر باید از پیچوخمهای فراوان عبور کند تا به مقصد برسد. صبر در لغت به معنای حبس و در تنگنا و محدودیت قراردادن است. برخی معنی صبر را، بازداشتن نفس از بیقراری و بیتابی میدانند.
صبر یک حقیقت نفسانی است که انسان را از عوامل بازدارنده بهسوی کمال بازمیدارد، صبر به معنای مقاومت و ایستادگی در برابر سختیها و ناملایمات زندگی است که همواره بهعنوان آزمون الهی انسان را همراهی میکند. در کنگره در مورد صبر اینگونه بیان شده: همسفر تو بر مرکبی نشستهای که گرچه دیر به مقصد میرسی اما سالم و کامیاب خواهی رسید. درست است که ما دوران سخت و تاریکی را تجربه کردهایم و رنجهای بسیاری کشیدهایم اما تمام این سختیها امتحان الهی بوده است، اگر صبور باشیم با کمک نیروهای الهی تمام تاریکیها را تبدیل به روشنایی مینماییم. به امید رهایی تمام مسافران کنگره ۶۰ و تمام مصرفکنندههایی که در چنگال اعتیاد اسیر هستند.
نویسنده: همسفر ثریا رهجوی کمک راهنما همسفر نرگس (لژیون سوم)
ويرايش: همسفر منیره رهجوی کمک راهنما همسفر مطهره( لژیون ششم )
ویراستاری و ارسال: همسفر نسیم رهجوی کمک راهنما همسفر نرگس( لژیون سوم)
همسفران نمایندگی ایمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
350