English Version
This Site Is Available In English

در کنگره خدمت کنیم و خدمتگزار باشیم

در کنگره خدمت کنیم و خدمتگزار باشیم

جلسه‌ دوم از دوره بیست‌ و نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی عمان سامانی شهرکرد با دستور جلسه «در کنگره60 چگونه قدردانی می‌کنیم» به استادی همسفر مریم، نگهبانی همسفر فرزانه و دبیری همسفر مهری، ساعت ۱۵ روز شنبه 4 دی ۱۴۰۰ آغاز به کار کرد.

در کنگره60 چگونه قدردانی می‌ کنیم. همان‌طور که می‌دانیم، ما هر چیزی که داریم از وجود کنگره و از وجود جناب آقای مهندس است. دیشب داشتم در مورد دستور جلسه فکر می‌کردم که امروز چه چیزی بگویم. یاد روز اولی افتادم که به کنگره امدم، روزی که با حال خراب و ذهنی آشفته آمدم. خیلی دوست داشتم که مسافرم به درمان و رهایی برسد. همیشه دوست داشتم که وقتی مسافرت و یا جایی می‌رویم، مسافرم (بابا) کنارمان باشد و تا جایی که یادم هست ما با دود بزرگ شدیم و با دود قد کشیدیم. من قبل از ورود به کنگره نقطه تحمل پایینی داشتم.
وقتی که به کنگره آمدم، همه اعضای کنگره با یک حس و حال خوبی من را بغل کردند، خوش آمد گفتند. وقتی که به خانه برگشتم خیلی حس و حال خوبی داشتم و در ادامه آموزش‌هایی که گرفتم، یاد گرفتم که چطوری زندگی کنم؛ چون اصلاً بلد نبودیم زندگی کنیم، فقط بلد بودیم از ضد ارزش‌هایی که داشتیم وقت خودمان را بگذرانیم. ولی با آموزش‌هایی که گرفتیم به آن آرامش و آسایش در زندگی رسیدیم. 
وقتی که این آموزش‌ها  به صورت رایگان در اختیار ما قرار گرفته است، وقتی افردی هستند در کنگره برای ما خدمت می‌کنند و کمک راهنمایان محترم که به ما آموزش می‌دهند؛ به خاطر این که من یاد بگیرم تشکر کنم.
 
 
باید یاد بگیرم چطوری شکرگزاری کنم و چطوری قدردانی کنم. که قدردانی از اسمش مشخص است؛ یعنی از اسمش مشخص است از کلمه مقدار و اندازه می‌آید. آن چیزی که کنگره به ما داده است را اصلاً نمی‌توانیم جبران کنیم.
بزرگ‌ترین کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که: در کنگره خدمت کنیم و خدمتگزار باشیم که همین خدمتی هم که ما انجام می‌دهیم به خود ما برمی‌گردد. این خدمتی که ما در کنگره انجام می‌دهیم این حال خوب را به ما برمی‌گرداند، خیر و برکتی که باید به ما می‌دهد.
آقای مهندس فرمودند: در جشن‌ها؛ جشن مرزبانی و جشن کمک راهنمایی که جشن خدمتگزاران کنگره هستند باید تشکر کنیم؛ چه به صورت زبانی و چه بسا بهتر که به صورت عملی تشکر کنیم. یک کادوی کوچک و یا پاکت به پاس زحماتی که می‌کشند. 
اگر من کاری نکنم، ناسپاس باشم و خدمت نکنم کسانی هستند که تشنه خدمت هستند. در کنگره نیازی به من نیست، کارهای کنگره روی زمین نمی‌ماند و همیشه هستند کسانی که بخواهند خدمت کنند. 
ولی این چیزی که اتفاق می‌افتد این است که: من باید باز پرداختی داشته باشم، من باید جبران کنم. زحماتی که برای من کشیدند، لطفی که در حق من، خانواده ام و در حق مسافرم کردند، این آرامشی که ما داریم همه از لطف جناب آقای مهندس و از لطف افردی هستند که در شعبه هستند و کمک می‌کنند که ما به آرامش برسیم. چیزی که برای ما خیلی قشنگ است این است که ما کاری که در کنگره انجام می‌دهیم اگر یک برابرش را انجام دهیم، مطمئن هستم که ده برابر آن به ما برمی‌گردد.
در یکی از  قانون‌های کارما فکر می‌کنم قانون ارزش و ارتفاع بود، هرکاری که برای اطرافیان شما انجام می‌دهند این مثل یک بوم رنگ به طرف خودتان بر می‌گردد و خود شما و کسانی که دوستشان داریم همه ما به همدیگر خوبی کنیم، به همدیگر خدمت کنیم. همه ما روی هم اثر می‌گذاریم و بهتر این که اثری که می‌گذاریم خدمت خوبی باشد.

پیام مرزبان کشیک

بیشترین امتیاز در ازمون

لوح لژیون سردار

لژیونهای با ظرفیت پذیرش رهجو

اوای کنگره

قرائت پیام سفر دوم توسط ایجنت

 

نویسنده: همسفر زهرا لژیون کمک‌راهنما همسفر فاطمه (لژیون دهم)

عکاس: همسفر امنه لژیون کمک‌راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)

ارسال مطالب: همسفر پری‌ناز لژیون کمک‌راهنما همسفر فروغ (لژیون یازدهم)

نمایندگی عمان سامانی شهرکرد/ همسفران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .