English Version
This Site Is Available In English

تحقیقات و پژوهش‌های جناب مهندس وسیله‌ای برای کاهش رنج بشریت

تحقیقات و پژوهش‌های جناب مهندس وسیله‌ای برای کاهش رنج بشریت

جلسه پنجم از دوره پنجاه‌وچهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی پرستار به استادی راهنما همسفر مهدیه، نگهبانی همسفر پریسا و دبیری همسفر سمیه با دستور جلسه «بزرگداشت آقای مهندس و دستاوردهای علمی ایشان(مقالات تخصصی، درمان سیگار و کاهش وزن)» روز سه‌شنبه ۱۲آبان ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

 

خلاصه سخنان استاد

در ابتدا، درود و رحمت خود را نثار بزرگ‌مرد عصر حاضر، آقای مهندس حسین دژاکام، بنیان‌گذار کنگره ۶۰، می‌کنیم. امیدوارم خداوند آرامش و سلامتی را نصیب ایشان و تمامی اعضای خانواده‌شان کند و در مسیر حرکت و پیشرفت کنگره، همواره پشتیبان و پناه ایشان باشد تا بتوانند با قدرت و استواری بیشتری به مسیر خود ادامه دهند.

اما دستور جلسه، «بزرگداشت آقای مهندس و دستاوردهای علمی ایشان؛ کاهش وزن، درمان سیگار و مقالات علمی» است.

از خدای خود سپاسگزارم که در عصری زندگی می‌کنم که توانستم آقای مهندس را ببینم، ایشان را احساس و درک کنم و با آموزه‌ها و تفکراتشان زندگی کنم. ایشان لبخند و شادی را به زندگی اعضای کنگره۶۰ بازگرداندند و زنجیره‌های عشق و محبتی را که در خانواده‌ها گسسته شده بود، دوباره به یکدیگر پیوند زدند. سپس با آموزش‌های خود، این پیوندها را محکم‌تر و استوارتر کردند. ایشان لنگر کشتی زندگی بسیاری از انسان‌ها را که به گل نشسته بود، دوباره از زمین جدا کردند و آن را در مسیر نور و روشنایی به حرکت درآوردند.

به عقیده من، یکی از مهم‌ترین و ارزشمندترین دستاوردهای آقای مهندس، روش درمانی DST است؛ روشی که ایشان در کنار آن، با آموزش جهان‌بینی، چراغ راه زندگی تاریک ما شدند و ما را در مسیر درست هدایت کردند و همچنان در مسیر شناخت و روشنایی صور پنهانمان هدایت خواهند کرد.

آقای مهندس به‌عنوان یک محقق و انسانی که خود تاریکی‌ها را تجربه کرده بودند، با ایمان و اطمینانی که به یافته‌ها و تجربیاتشان داشتند، این روش را با قدرت و استواری مطرح کردند و بر کارآمدی و کامل بودن آن برای درمان اعتیاد تأکید داشتند. ایشان در جلسه جهان‌بینی روز چهارشنبه، اول مهرماه، و در ادامه مباحث مطرح‌شده در سی‌دی «مقاله ۴۰۵» نیز مجدداً به این موضوع اشاره کردند و بر آن مهر تأیید زدند. بر این اساس، روشی که در کنگره ۶۰ برای درمان اعتیاد به کار گرفته می‌شود، روش DST است که با استفاده از شربت OT اجرا می‌شود.

پس از بررسی وضعیت افرادی که به درمان رسیده بودند، آقای مهندس متوجه شدند که بسیاری از بیماری‌های آنان بهبود یافته یا آثار و شدت بیماری‌هایشان کاهش پیدا کرده است. به همین دلیل، تصمیم گرفتند با انجام پژوهش‌های بیشتر، آزمایش و تحقیق روی افراد دیگر، علت این تغییرات را بررسی کنند و دریابند که این اتفاق چگونه رخ داده است. ایشان همچنین آزمایش‌هایی را روی موش‌های صحرایی انجام دادند و در جریان این پژوهش‌ها دریافتند که با استفاده از روش DST می‌توان بر روند بهبود برخی بیماری‌ها تأثیر گذاشت.

ایشان در ادامه تأکید کردند که پزشک نیستند و ادعای درمانگری ندارند، بلکه یک محقق هستند که در حال تحقیق و پژوهش درباره بیماری‌ها هستند. در همین راستا، مقالات علمی متعددی ارائه کردند و سخنرانی‌هایی داشتند که مورد بررسی، ارزیابی و داوری علمی قرار گرفتند و در نشریات مختلف بین‌المللی منتشر شدند.

هدف ایشان از این پژوهش‌ها، ریشه‌یابی برخی بیماری‌ها و مشخص کردن صورت مسئله آن‌ها بود؛ زیرا با شناخت درست صورت مسئله، می‌توان راه‌حل مناسب را نیز پیدا کرد. ایشان مقالات علمی متعددی در زمینه بیماری‌هایی از جمله ام‌اس، کولیت، صرع و انواع سرطان‌ها ارائه کردند. همچنین از طریق سخنرانی‌های علمی و انتشار مقالات خود در نشریات مختلف و داوری‌ شده، این موضوع را مطرح کردند که با تغییر در بیان ژن‌ها می‌توان بر روند بیماری‌ها تأثیر گذاشت و یا ژن‌هایی را که دچار تخریب و برهم خوردن تعادل شده‌اند، دوباره تنظیم کرد. به این ترتیب، پژوهش‌ها و مقالات تخصصی ایشان مورد توجه قرار گرفت و توانستند در مجامع علمی نیز مطرح شوند.

یکی دیگر از دستاوردهای ارزشمند ایشان، درمان وابستگی به سیگار با استفاده از نیکوتین خوراکی بود. بسیاری از انسان‌ها به دلایل مختلف وارد تاریکی مصرف سیگار و قلیان و انواع دخانیات شده‌اند. برخی این مصرف را نوعی تفریح می‌دانند، برخی آن را به یک عادت تبدیل کرده‌اند و عده‌ای نیز مصرف سیگار را بخشی از شخصیت یا سبک زندگی خود می‌دانند. در هر صورت، انسان‌ها به شیوه‌های مختلف به مصرف نیکوتین روی می‌آورند. آقای مهندس با استفاده از همان روش DST و به‌کارگیری نیکوتین خوراکی، راهی برای رهایی از این وابستگی فراهم کردند و توانستند انسان‌های بسیاری را از تاریکی مصرف دخانیات خارج کنند. این دستاورد نیز یکی از خدمات ارزشمند ایشان در مسیر رهایی انسان‌ها از وابستگی و بازگشت به زندگی سالم است.

یکی دیگر از دستاوردهای مهم آقای مهندس، پژوهش و ارائه روش کاهش وزن و تنظیم تغذیه است. بیش از نیمی از انسان‌های جهان با مسئله اضافه‌وزن یا اختلال در وزن مناسب روبه‌رو هستند. این مسئله می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها، اختلالات جسمی و دردهای مزمن شود. آقای مهندس در این زمینه نیز با استفاده از روش DST و آموزش‌های مرتبط، به انسان‌ها آموختند که چگونه صحیح و اصولی غذا بخورند، چه زمانی غذا مصرف کنند و چه مواد غذایی را در برنامه تغذیه خود قرار دهند.

ایشان با این آموزش‌ها به حل یکی دیگر از مسائل مهم بشریت کمک کردند و جسم انسان را به خود او شناساندند. در واقع، به ما آموختند که چگونه زبان بدن خود را بشناسیم و پیام‌هایی را که جسم خودمان به ما منتقل می‌کند، درک کنیم. این روش نیز فرصتی فراهم کرد تا انسان‌ها از تاریکی دیگری خارج شوند؛ البته به شرط آنکه من مهدیه یا هر فرد دیگری، خواسته واقعی برای تغییر داشته باشم و با اراده و آگاهی بخواهم از این تاریکی بیرون بیایم.

آقای مهندس در طول عمر پربرکت خود همواره انسانی بخشنده و تلاشگر بوده‌اند. ایشان با تحقیقات و پژوهش‌های خود تلاش کردند از رنج‌های بشریت بکاهند و انسان‌ها را از تاریکی‌ها خارج کنند. با همین روحیه بخشندگی، دانش و آموخته‌های خود را بدون هیچ چشم‌داشتی در اختیار دیگران قرار دادند. ایشان خود، سندی بدون نقص از این حقیقت هستند که می‌توان با آموزش، آگاهی و حرکت در مسیر درست، انسان‌ها را به سوی آرامش و آسایش هدایت کرد.

البته در طول مسیر تحقیق و پژوهش و تلاش برای شناخت تاریکی‌ها و نشان دادن راه نجات به انسان‌ها، ایشان نیز با فراز و نشیب‌ها و مشکلات بسیاری روبه‌رو شدند؛ اما با توکل به خداوند و ایمانی قلبی و استوار که در وجودشان داشتند، توانستند این مشکلات را پشت سر بگذارند و برای انسان‌های بسیاری آرامش و آسایش را به ارمغان بیاورند. ایشان از لحظه‌لحظه عمر پربرکت خود برای تحقیق، آموختن علم و انتقال آگاهی استفاده کردند و تمام این دستاوردها را بدون منت در اختیار اعضای کنگره۶۰ و حتی فراتر از آن، در اختیار بشریت قرار دادند.

و اما وظیفه من مهدیه چیست؟ وظیفه من و تمام اعضای کنگره۶۰ چیست؟
وظیفه من این است که به‌جای نشستن و غرق شدن در غم، اندوه و ناراحتی، از جای خود برخیزم و از تفکر، اندیشه و آموزش‌های آقای مهندس بهره بگیرم. باید چراغ‌های روشنی را که ایشان در مسیر زندگی پیش روی من قرار داده‌اند، بردارم و آن‌ها را به دست انسان‌هایی برسانم که هنوز در تاریکی هستند تا آن‌ها نیز فرصت احیا شدن و بازگشت به روشنایی را پیدا کنند.

در پایان، باید بدانیم که دست‌هایی که برای کمک به دیگران دراز می‌شوند، مقدس‌تر از لب‌هایی هستند که دعا می‌کنند.

رهایی ۴۰سی‌دی و ۳۰ سی‌دی همسفر سهیلا رهجوی راهنما همسفر نرگس

رهایی ۴۰سی‌دی همسفر مهلا رهجوی راهنما همسفر مهدیه

مرزبانان کشیک: همسفر مهین و مسافر ابراهیم
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر ملیحه (لژیون یازدهم)
تایپ: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر ملیحه (لژیون یازدهم)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر ملیحه (لژیون یازدهم) نگهبان سایت
ارسال: مرزبان خبری همسفر مهین
همسفران نمایندگی پرستار

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...