English Version
This Site Is Available In English

رهایی، پایان یک مسیر نیست؛

رهایی، پایان یک مسیر نیست؛

به نام قدرت مطلق الله

خبر رهایی مسافر ابوالفضل

رهایی، پایان یک مسیر نیست؛ آغاز فصل تازه‌ای از زندگی و فرصتی برای حرکت در مسیر دانایی، خدمت و سازندگی است.

با شادی و افتخار، رهایی مسافر ابوالفضل عزیز را، با راهنمایی راهنمای پرتلاش، مسافر مسعود، تبریک و شادباش عرض می‌کنیم.

این رهایی در روزهایی رقم می‌خورد که خانواده بزرگ کنگره ۶۰ در اندوه فقدان بنیان‌گذار و معلم بزرگ خود، مهندس حسین دژاکام عزیز، به سر می‌برد؛ انسانی که با تفکر، دانش، ایمان و تلاش بی‌وقفه، راهی برای بازگشت انسان‌ها از تاریکی به روشنایی گشود.

اما آنچه ایشان بنیان نهادند، تنها به حضور یک شخص وابسته نیست؛ راهی استوار و تفکری زنده که با آموزش، تجربه و خدمت ادامه خواهد یافت. امروز دکتر امین دژاکام، جانشین برحق و ادامه‌دهنده راه و اندیشه ایشان، این مسیر ارزشمند را پیش می‌برد تا چراغی که مهندس روشن کردند، همچنان فروزان بماند.

رهایی ابوالفضل عزیز، در چنین روزهایی، یادآور این حقیقت است که مسیر درمان متوقف نمی‌شود و حرکت کنگره ۶۰ همچنان ادامه دارد.

برای مسافر ابوالفضل، روزهایی سرشار از آرامش، سلامتی، تعادل و خدمت آرزومندیم و به راهنمای محترم، مسافر مسعود، بابت به ثمر نشستن این تلاش ارزشمند تبریک و خدا قوت عرض می‌کنیم.

چراغی که با عشق و آگاهی روشن شده است، با رفتن روشن‌کننده‌اش خاموش نخواهد شد.

با احترام و آرزوی بهترین‌ها
 ایجنت و لژیون مرزبانی نمایندگی باباطاهر همدان

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...