English Version
This Site Is Available In English

متد dst مسیر درمان اعتیاد را هموار کرد .

متد dst مسیر درمان اعتیاد را هموار کرد .

جلسه نهم از دور چهارم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی علی عصارزاده با نگهبانی مسعود، استادی ایجنت محترم مسافر هادی و دبیری مسافر جواد با دستور جلسه «کشف متد dst و دستاوردهای علمی آقای مهندس» در تاریخ نوزدهم مهرماه ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد :

 
 آنچه باور است محبت است و آنچه نیست، ظروف تهی است.
 
 من که می‌گویم کلام خود نیست، بلکه فردی است در جمع بیکران هستی که باورش کار هر کس نیست، مگر معنای آن بداند که آن چیست.
 
 ارابه‌ها را در بیکران به حرکت درآورید؛ که نگهبانان ماورا، آنچه در زمین می‌گذرد، نیازمندند. بشکافید آنچه شکافتنی نیست، در دل سنگ بروید و ترکیب‌ها را جدا نمایید.
 
 سلام دوستان، هادی هستم، یک مسافر.
 
 خداوند را شاکر و سپاسگزارم که فرصت حضور و خدمت را در این جایگاه به من داده است. از آقای مهندس دژاکام تشکر می‌کنم که چنین بستری را فراهم کردند تا من و انسان‌های دیگری مانند من بتوانیم در کنار یکدیگر، با آرامش آموزش بگیریم و به درمان خود بپردازیم.
 
 کشف متد DST و آغاز درمان اعتیاد
 
 دستور جلسه امروز، متد DST و دستاوردهای آقای مهندس دژاکام است. من مطالبی را درباره این دستاوردها آماده کرده‌ام که می‌خواهم با شما عزیزان در میان بگذارم.
 
 یکی از مهم‌ترین دستاوردهای آقای مهندس، کشف متد DST بود؛ روشی که مسیر تازه‌ای برای درمان اعتیاد ایجاد کرد.
 
 در سال ۱۳۷۵، در ماه مبارک رمضان، آقای مهندس تصمیم گرفتند نظم مشخصی به مصرف خود بدهند تا بتوانند روزه بگیرند. این حرکت و تجربه، زمینه‌ای شد تا به‌تدریج متد DST شکل بگیرد و مسیر درمان اعتیاد روشن‌تر شود. ایشان در سال ۱۳۷۶ به درمان رسیدند.
 
 پس از رسیدن به درمان، موضوع فقط درمان شخصی خودشان نبود؛ بلکه به دنبال راهی بودند تا این روش را گسترش دهند و انسان‌های دردمند دیگری نیز بتوانند از این امکان بهره‌مند شوند.
 
 در ادامه این مسیر، کنگره ۶۰ شکل گرفت و فعالیت‌های آن گسترش پیدا کرد. کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» نیز از مکتوبات مهم این مسیر است؛ کتابی که در چاپ‌های متعدد منتشر شده و مورد استفاده مسافران و اعضای کنگره قرار گرفته است.
 
 گسترش دستاوردهای آقای مهندس
 
 دستاوردهای آقای مهندس به درمان اعتیاد محدود نمی‌شود. درمان سیگار، پژوهش‌ها و آموزش‌های مرتبط با کاهش وزن و موضوعات دیگری نیز در مسیر فعالیت‌های ایشان مطرح شده‌اند.
 
 این دستاوردها نشان می‌دهند که یک تجربه، اگر با تفکر، نظم، تحقیق و حرکت مستمر همراه باشد، می‌تواند از محدوده زندگی یک فرد فراتر برود و برای افراد بسیاری زمینه آموزش و تغییر فراهم کند.
 
 تجربه شخصی من از آموزش‌های کنگره
 
 من خودم در طول این سال‌ها تجربه‌هایی داشته‌ام که باعث شده اهمیت این آموزش‌ها را بیشتر درک کنم.
 
 عزیزانی در لژیون من حضور داشتند که علاوه بر اعتیاد، با مشکلات و بیماری‌های دیگری نیز دست‌وپنجه نرم می‌کردند. بعضی از آن‌ها در کنار سفر درمانی خود، تغییراتی را در وضعیت جسمی‌شان تجربه می‌کردند. البته تجربه هر فرد متفاوت است و نمی‌توان نتیجه یک تجربه شخصی را به همه افراد تعمیم داد.
 
 خود من هم سابقه میگرن داشتم. بعد از اینکه سفر درمانی‌ام به پایان رسید و وارد سفر دوم شدم، متوجه شدم دیگر مانند گذشته از قرص استفاده نمی‌کنم و سردردهای قبلی را تجربه نمی‌کنم. آن زمان بود که بیشتر به تغییراتی که در طول سفر برایم اتفاق افتاده بود توجه کردم.
 
 این تجربه برای من ارزشمند بود؛ چون متوجه شدم که در مسیر درمان، علاوه بر موضوع اعتیاد، تغییرات دیگری نیز ممکن است در زندگی و وضعیت جسمی انسان رخ دهد.
 
 دستاوردها و مسئولیت ما
 
 وقتی به مسیر طی‌شده نگاه می‌کنم، متوجه می‌شوم که دستاوردهای آقای مهندس تنها در کشف یک روش خلاصه نمی‌شود؛ بلکه فراهم‌کردن بستری برای آموزش، تجربه و انتقال آموخته‌ها به دیگران نیز اهمیت زیادی دارد.
 
 به نظر من، وظیفه ما این است که قدر این بستر را بدانیم، آموزش‌ها را جدی بگیریم و آنچه را یاد می‌گیریم، ابتدا در زندگی خودمان به کار ببندیم.
 
 اگر قرار است از دستاوردهای آقای مهندس صحبت کنیم، باید ببینیم این دستاوردها چه تغییری در تفکر، رفتار و زندگی ما ایجاد کرده‌اند.
 
 من خداوند را شاکرم که با کنگره ۶۰ آشنا شدم و توانستم در این مسیر آموزش بگیرم. امیدوارم بتوانم در حد توان خودم، از آموزش‌ها استفاده کنم و در انتقال درست آن‌ها به دیگران نیز سهمی داشته باشم.

تصویربردار : مسافر حسین
تایپ : مسافر امیرعلی
ارسال خبر : مسافر مصطفی
مرزبان خبری : مسافر مرتضی
نمایندگی علی عصارزاده

 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...