English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد با مرگ از بین نمی‌رود

اعتیاد با مرگ از بین نمی‌رود

جلسه یازدهم از دوره شصتم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه همسفران کنگره۶۰ نمایندگی سلمان فارسی اصفهان به استادی ایجنت همسفر مریم، نگهبانی همسفر مونا و دبیری همسفر فاطمه با دستور‌جلسه" کشف متد DST و دستاوردهای علمی آقای مهندس" روز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگری است امواج چون گردآباد بر زمین فرود می‌آیند و آن‌چه برداشتنی باشد با خود به امانت می‌برند و این جز به فرمان حاصل نمی‌گردد پس با شما که پیمان می‌بندید، در اندیشه آن باشید که از زمین برخواسته و به مکانی که فرمان است رهسپار شوید. امروز نمی‌توانم بگویم روز سختی است؛ اما جو بسیار سنگین است حال عزیزان خوب نیست، غم بزرگ و بسیار سختی برای همه ما است می‌خواهم بگویم حال حیات زمین این‌گونه است "هر که آمد به زمین نقش خرابی دارد، در خرابات نپرسید که هوشیار کجاست". در کتاب ۶۰درجه استاد سردار خطاب به آقای مهندس می‌فرمایند: اکنون شما قالبی خواهید بود که از جنس خشت و گل نیستید؛ بلکه از جنس فولاد هستید که در آینده می‌توان قالب‌های بسیار زیادی از روی شما ساخت و الگو برداری کرد. تک‌تک ما با آموزش‌هایی که از آقای مهندس دریافت نمودیم، جزء همان قالب‌های فولادین هستیم که می‌توانیم با حرکت خود و محکم و استوار بودن در کنگره اهدافی که آقای مهندس به ما واگذار نمودند را پیش ببریم و به تمام عزیزان کمک کنیم.

آقای مهندس اهداف خود را به ما سپردند تا به‌واسطه آموزش‌ها آن اهداف را دنبال کنیم و به نتیجه‌ مطلوبی که خود به آن دست یافتند در ادامه از ما خواستند تا ما نیز با انجام آن کارها با تلاش و کوشش آن‌چه که نیاز هر انسان است به دست او برسانیم در پیام سردار بیان شده که آقای مهندس جنسی از خشت و گل نبودند، بلکه از فولاد بودند اکنون این فولاد از چه جنسی است؟ آقای مهندس یک فرد مصرف‌کننده بودند الکل و مواد مصرف می‌کردند، با دانش‌های استادان خود و ارتباطی که با آن‌ها داشت توانست اعتیاد خود را درمان کند و به مردی قدرتمند و دانشمندی تبدیل شدند و تمام این مطالب را به ما آموزش دادند تا من مریم اگر در قعر تاریکی‌ها هستم، با تلاش، کوشش و حرکت خود بتوانم و با استفاده از آموخته‌ها از قعر چاه و تاریکی‌ها بیرون بیایم با استفاده از قوانین و فرامین الهی از جمله؛ دروغ نگو، غیبت نکن، تهمت نزن، حس خود را خوب کن، نفس خود را تربییت کن و به طرف نیکی‌ها برو و تک‌تک این کارها را ابتدا خود آقای مهندس پیش قدم می‌شدند و انجام می‌دادند.

تمام فرامین الهی را اجرا می‌کردند در ادامه از ما می‌خواستند که انجام دهیم؛ زیرا ایشان پیرو قوانین الهی بودند و درهای رحمت به رویش باز شد و توانستند به‌واسطه آن الهامات و القائات که به ایشان می‌شد به فرد بزرگی تبدیل شوند و ما را نجات دهند سی‌دی‌هایی که آقای مهندس برای ما بیان کردند، کتاب و جزوه‌هایی که برای ما به یادگار گذاشتند، اگر به عمق مطلب پی ببریم تمام مطالب، درک و فهم آن برای ما بسیار آسان خواهد بود ایشان بسیار ساده و روان برای ما صحبت می‌کردند و همیشه می‌گفتند: اگر می‌خواهید یک نکته یا مطلبی را به شخصی بگویید، سعی کنید روان بگویید تا طرف مقابل درک کند خودش قبلاً این کارها را انجام دادند چقدر خوب است که ما بتوانیم پیشرو خصلت‌های آقای مهندس حرکت کنیم و قدم برداریم و به آن نقطه برسیم که از دستاوردها و اکتشافات ایشان استفاده و بیان کنیم.

اکنون چه چیزی برای ما به یادگار گذاشتند؟ طبق دستور‌جلسه؛ اکتشافات و دستاوردهای آقای مهندس که بسیار زیاد است من مریم نمی‌توانم در مورد هیچ کدام از آن‌ها به خوبی صحبت کنم کتاب‌هایی از جمله؛ کتاب چهارده مقاله، کتاب ۶۰درجه، کتاب عشق، کتاب ادموند و هلیا، کتاب حال شما چطور است، کتاب کاهش وزن و ساختمان جسم که هر کدام از این کتاب‌ها را برای ما به ارمغان آوردند تا در صورتی که خواستار آن هستیم با مطالعه آن‌ها بتوانیم به حال‌خوش و آرامش برسیم بیانات ایشان به قدری ساده و روان است تا بتوانیم به آسانی آن‌‌ها را در صورتی که بخواهیم عملی کنیم. از دستاوردهای مهم ایشان؛ اولین قدم درمان اعتیاد بود که ابتدا اعتیاد خود را درمان کردند و در ادامه آن را تنها برای خود نخواستند و در اختیار همه ما قرار دادند درمان اعتیاد با روش DST و داروی OT که معجزه می‌کند.

دومین قدم؛ درمان سیگار بود زمانی‌که دچار سکته قلبی شدند خواستار مصرف سیگار بودند که با مخالفت پزشک خود مواجه شدند و در همان لحظه جرقه‌ای در وجود ایشان زده و باعث شد آدامس نیکولایف را جایگزین سیگار نمایند؛ زیرا در آدامس مقدار اندکی نیکوتین وجود دارد ابتدا ایشان این موضوع را در خود اجرا کرده و سپس به تک‌تک افرادی که خواهان درمان سیگار بودند انتقال دادند که این موضوع دومین دستاورد ایشان بود، سومین دستاورد؛ آقای مهندس کاهش وزن بود که فرمودند؛ دلیل بسیاری از بیماری‌ها افزایش وزن بوده به‌عبارتی همان کیسه برنج‌های اضافه‌ای که با خود حمل می‌کنیم ابتدا ایشان این روش را روی خود اجرا کردند وزن خود را کاهش دادند تا به ما ثابت شود که اگر بخواهیم نا‌ممکن‌ها ممکن می‌شود و در ادامه به دیگران انتقال دادند این نیز به فرمان الهی بود.

در ادامه بیان کردند که سرطان درمان دارد و با انجام آزمایش روی موش‌ها صحرایی آزمایش نمودند و نتیجه خوبی به دست آوردند و آن را در اختیار همه قرار دادند و در قالب مقاله برای تک‌تک ما بیان کردند مقالاتی از جمله؛ بیماری ام‌اس که در دانشگاه هاروارد به‌واسطه روش DST و داروی OT قابل کنترل و درمان است سپس مقاله ایشان به چاپ رسید از دیگر دستاوردهای شگفت‌انگیز آقای مهندس درمان کولیت اولستراتیو بوده که با پروتکل DST و داروی OT امکان‌پذیر می‌باشد. رهجوی مسافر من درگیر این بیماری بود و با سفر خوب و نیز ایمانی که به این روش داشت به درمان قطعی رسید زمانی‌که به پزشک خود مراجعه کرده بود پزشک او با تعجب فراوان از او سؤال کرده بود چه دارویی مصرف کرده‌ای که اثری از بیماری چندین ساله شما وجود ندارد مسافر من تنها به ایشان گفته بود به‌واسطه بیماری خود مصرف تریاک داشتم سپس با مکانی به نام کنگره‌۶۰ آشنا شدم و زمانی‌که برای درمان اعتیاد خود شروع به سفر و نیز خوردن داروی OT کردم بیماری من نیز درمان شد این موضوع در مجله بین‌المللی تصاویر بالینی و پزشکی به چاپ رسید.

گام و دستاورد سرنوشت‌ساز دیگر آقای مهندس؛ درمان کووید ۱۹ "کرونا" بود چه بسا افراد زیادی که به دلیل این بیماری جان خود را از دست داده و اکنون در بین ما حضور ندارند؛ اما تمام اعضای کنگره با وجود این بیماری در کنار یک‌دیگر تجمع کرده و آموزش می‌گرفتیم بدون این‌که فردی به این بیماری مبتلا شود در صورتی‌که افراد بیرون از کنگره نمی‌توانستند در جایی تجمع و گاهی تعدادی از خانواده‌ها نیز از یک‌دیگر فاصله می‌گرفتند؛ زیرا آقای مهندس این اطمینان را به تمام ما داده بودند که با محلول Dsap می‌توان این بیماری را از بین برد و مجدداً این موضوع به صورت مقاله‌ای به چاپ رسید از دستاوردهای دیگر ایشان انتشار مقاله مهار متاستاز سرطان سینه بود چه‌اندازه بانوانی که در این مورد رنج بسیاری متحمل شده و زیر تیغ جراحی قرار گرفته‌اند که آقای مهندس فرمودند؛ این موضوع نیز درمان داشته و می‌توانید با استفاده از این متد به این بیماری غلبه کنید بدون این‌که زیر تیغ جراحی قرار بگیرید و مجدداً این موضوع به صورت مقاله‌ای به چاپ رسید.

دستاورد شگفت‌انگیز دیگر ایشان تأثیرات رفتاری و مولکولی پروتکل DST بر روی مدل حیوانی اعتیاد به تریاک صددرصد در جامعه علمی جهان مورد بررسی قرار گرفت و پذیرفتند چنین موضوعی امکان‌پذیر است آقای مهندس مقالات بسیاری ارائه داده‌اند که اکنون زمانی برای بیان تمام آن‌ها نیست بزرگ‌ترین معجزه که به دستان پر توان آقای مهندس برای تمامی اعضا رقم خورد درمان قطعی اعتیاد مسافران ما بود که اکنون جامعه ما درگیر این موضوع است حال ممکن است فردی برای همسر، فرزند، پدر یا برادر خود قدم به این مکان گذاشته باشد عده‌ای از افراد اغلب می‌گویند: اعتیاد با مرگ از بین می‌رود؛ اما ما آموختیم که این‌چنین نیست و فرد مصرف‌کننده در بُعد دیگر نیز مصرف‌کننده خواهد بود و آقای مهندس این موضوع را برای ما مشخص کردند سایر دستاورد‌های ایشان مقالاتی بود که به ما ارائه دادند تا بتوانیم از آن‌ها استفاده کنیم و امیدواریم در نظام پزشکی از آن‌ها استفاده شود و افراد بتوانند به‌واسطه داروی OT و روش DST به درمان برسند.

مجدد به شما می‌گویم این غم بسیار سنگین است و با گریه کردن چیزی تغییر نمی‌کند عده‌ای از ما بسیاری از عزیزان خود را از دست داده‌ایم و سال‌ها در فراق آن‌ها گریه کردیم؛ اما آن فرد هرگز پیش ما برنمی‌گردد اکنون به شما توصیه می‌کنم که تنها به فکر خود نباشید، بلکه به فکر کنار دستی و دیگر افرادی که نیاز به چنین مکانی برای درمان اعتیاد، سیگار، اضافه وزن و همچنین افرادی که دارای بیماری‌های لاعلاج از قبیل انواع سرطان‌ها می‌باشند، باشید اکنون بایستی مسیر آقای مهندس را ادامه داده و با صبوری، اطلاعات و بالا بردن سطح دانش خود و رعایت کردن قوانین حرکت کنیم و بایستی بدانم با انجام کارهای نادرست قادر نخواهیم بود رهرو راه ایشان باشیم، بلکه باید با انجام کارهای صحیح دریافت‌های مثبت خود را به دیگران انتقال دهیم تا به‌واسطه آن بتوانیم از نظر حسی به ایشان نزدیک شویم قطعاً آقای مهندس در بین ما حضور دارند و تنها از نظر فیزیکی نمی‌توانیم ایشان را مشاهده کنیم؛ اما با تزکیه و پالایش می‌توانیم حضور ایشان را در کنار خود احساس کنیم.

نا آرامی‌ها و بی‌تابی‌های شما به‌جا بوده؛ زیرا حال‌خوش امروز خود را مدیون آقای مهندس هستید؛ اما تنها یک جمله به شما می‌گویم زمانی‌که یک فرد از این بُعد به بُعد دیگر و جهان آخرت سفر می‌کند دیگران در نبود او بسیار گریه می‌کنند؛ اما در قرآن آمده که آن‌ها در جهان دیگر در آرامش و سعادتی جاودان زندگی می‌کنند آقای مهندس با سختی‌های بسیاری که متحمل شده‌اند از این بعد به جهان آخرت رفته‌اند و چند روز است که ایشان در ابعاد دیگر به حیات و تداوم مسیر خود می‌پردازند، بنابراین بایستی سعی نکنیم با اعمال و رفتار نادرست از این خوشحالی جلوگیری کنیم، بلکه سعی کنیم با دانش، آگاهی و اطلاعاتی که داریم از دستاوردهای آقای مهندس استفاده کنیم و آن‌ها را به دیگران معرفی کرده تا باعث دلگرمی برای خود و دیگران باشیم.

اهدای لوح تقدیر به اعضا لژیون سردار 

مرزبان کشیک: مسافر اکبر و همسفر زهرا
تایپیست: همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
عکس: همسفر مهسا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون هشتم)
ویرایش: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون بیستم) نگهبان سایت
ارسال: مرزبان خبری همسفر زهرا
نمایندگی همسفران سلمان فارسی اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...