English Version
This Site Is Available In English

ایستادن به تنهایی یعنی سقوط

ایستادن به تنهایی یعنی سقوط

وادی هشتم با حرکت راه نمایان می‌شود.

وادی اول تا وادی هفتم راجع به تفکر، برنامه‌ریزی و یافتن راه بود، این‌‌که هیچ‌کس به اندازه فرد نمی‌تواند به خود کمک کند.

 اگر بخواهم صادق باشم تا قبل از ورود به کنگره مفهوم «حرکت» را درک نمی‌کردم هدف و آرزوهایی که هیچ وقت به مرحله عمل نمی‌رسیدند. زندگی برای من تکراری شده بود وقتی وارد سفر اول شدم و به وادی هشتم رسیدم، جرقه‌ای در ذهنم زده شد فقط می‌دانستم اگر بایستم، در همان تاریکی می‌مانم؛ اما اگر بتوانم حتی قدمی کوچک بردارم شاید نوری نمایان و راهی برایم باز شود. 

امروز وقتی به قبل از ورود به کنگره فکر می‌کنم، می‌بینم تمام سختی‌ها لازم بوده تا این منظره زیبا را ببینم. درک کرده‌ام که «حرکت» یعنی زنده بودن یعنی ایمان به این‌که در میان هر سختی و دشواری مسیری وجود دارد که به آرامش و آسایش می‌رسیم.

در کنگره آموختم که «حرکت» فقط قدم زدن نیست حرکت یعنی تغییر کردن، کنار گذاشتن عادت‌های قدیمی و دوری از ترس و تردید، اگر حرکت کردن از دل و جان باشد می‌توانیم راهی بزرگ برای خود بیابیم و امروز وادی هشتم را با تمام وجود درک کرده‌ام که هرگاه بلند شوم و شروع به حرکت کنم، زمین و زمان به یاری من می‌آیند و مسیر کم‌کم نمایان می‌شود. در پایان سپاسگزارم از راهنمای عزیزم و تمام کسانی که به من آموختن ایستادن به تنهایی یعنی سقوط و با حرکت کردن می‌توانیم زنده بمانیم رشد کنیم و به روشنایی برسیم.

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون دوم)
ارسال: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی علی عصارزاده مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...