English Version
This Site Is Available In English

با حرکت از سختی‌ها می‌توان عبور کرد

با حرکت از سختی‌ها می‌توان عبور کرد

سلام دوستان، اکرم هستم، همسفر.

در این وادی به موضوع خلق انسان و رانده شدن او از بهشت به زمین و همچنین به موضوع پیمان اشاره می‌شود. انسان برای بازگشت به نقطه‌ای که از آن جدا شده است، باید حرکت کند؛ چراکه با حرکت، راه نمایان می‌شود و مسیر زندگی برای انسان روشن‌تر خواهد شد.

من یاد می‌گیرم که برای رسیدن به خواسته‌ها و اهدافم، فقط فکر کردن و آرزو کردن کافی نیست، بلکه باید حرکت کنم و قدم بردارم. ما باید با تفکر، قوانین حرکت را پیدا کنیم و بدانیم که خواسته و هدف اصلی ما باید رسیدن به صلح و آرامش، آسایش، محبت و عشق باشد. وقتی هدفمان مشخص باشد، می‌توانیم مسیر درست را پیدا کنیم و با قدم‌های کوچک اما مستمر، به سمت آن حرکت کنیم.

در ابتدا ممکن است حرکت کردن دشوار به نظر برسد و ترس‌ها، نگرانی‌ها و سختی‌های مسیر باعث شوند که انسان احساس کند توان ادامه دادن ندارد؛ اما زمانی که حرکت می‌کنیم، کم‌کم راه برایمان نمایان می‌شود و می‌بینیم که بسیاری از سختی‌هایی که در ذهنمان بزرگ و غیرقابل‌حل بودند، با حرکت و تلاش قابل عبور هستند. حتی ممکن است در ادامه، نه‌تنها آن دشواری را احساس نکنیم، بلکه از مسیر و تجربه‌هایی که به دست می‌آوریم، لذت هم ببریم.

گاهی اوقات انسان منتظر می‌ماند تا همه شرایط برای شروع کردن آماده باشد، اما این وادی به من یاد می‌دهد که برای پیدا شدن راه، ابتدا باید حرکت کنم. اگر در سکون بمانم، راهی هم برایم نمایان نمی‌شود. حرکت است که باعث می‌شود تجربه کنم، آموزش بگیرم، اشتباهاتم را بشناسم و قدم بعدی را بهتر بردارم.

برای عبور از تاریکی، برای درمان اعتیاد، برای رسیدن به رهایی، روشنایی، سعادت و خوشبختی، باید حرکت کرد. هیچ تغییری بدون حرکت و عمل اتفاق نمی‌افتد. بنابراین باید بدون ترس قدم بردارم و به مسیر اعتماد داشته باشم؛ چون هر قدمی که درست و آگاهانه برداشته می‌شود، می‌تواند مرا به هدف نزدیک‌تر کند.

من باید یاد بگیرم که به جای ترسیدن از سختی‌های مسیر، از آن‌ها تجربه و آموزش بگیرم و بدانم که رسیدن به آرامش و رهایی، نیازمند زمان، صبر و حرکت مداوم است. همان‌طور که می‌گویند: «با حلواحلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود.» پس اگر خواسته‌ای دارم، باید برای رسیدن به آن حرکت کنم و در مسیر ارزش‌ها قدم بردارم.

وادی هشتم به من یادآوری می‌کند که آغاز هر تغییر، یک حرکت است؛ حرکتی که اگر با تفکر، آگاهی و در مسیر درست باشد، کم‌کم راه را برایم نمایان خواهد کرد.

رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون هشتم)
ویرایش و ارسال: راهنما همسفر اعظم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باغستان کرج

 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...