English Version
This Site Is Available In English

کارگاه آموزشی خصوصی ویژه همسفران + گزارش تصویری از برگزاری لژیون ها

کارگاه آموزشی خصوصی ویژه همسفران + گزارش تصویری از برگزاری لژیون ها
جلسه سوم از دوره دوم کارگاه آموزشی خصوصی همسفران کنگره60، نمایندگی بنیان مشهدبه استادی کمک راهنمای محترم همسفر فاطمه و نگهبانی همسفر زهرا ودبیری همسفر راضیه بادستور جلسه صورت مسئله اعتیاد در روز دوشنبه مورخ 99/6/31 راس ساعت 16 آغاز به کار نمود.
 


خلاصه سخنان استاد:

 
 
سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر؛
به‌نام قدرت مطلق الله 
در اندیشه‌های بلند همیشه نمی‌توانید آن چیزی را بیابید که فکر می‌کردید؛ اما با حرکت و شروع از یک نقطه‌ی سیاه تا رنگین کمان، می‌شود انفعالاتی انجام داد که هرگز مغز، اجازه اندیشیدن به آن را نمی‌داد. یعنی از هیچ، به دریای بیکران رسیدن.
با سپاس و درود به الله، که این اجازه و امکان به من داده شد تا یک‌بار دیگر در محضر شما رهجویان راه عشق حاضر بشوم و توفیق خدمت داشته باشم. باتشکر از نگهبان عزیز که این اجازه را به من دادند.
 
 
دستور جلسه‌ی این هفته صورت مسئله اعتیاد است که با شروع سال تحصیلی کنگره۶۰، این دستور جلسه به‌عنوان اولین دستور جلسه‌ی سال جدید، عنوان می‌شود که به مدت یک هفته در تمام شعب کنگره، در مورد آن صحبت می‌شود.
نقطه‌ی کور درمان یا ترک‌های ناموفق در ناشناخته بودن صورت مسئله اعتیاد بود. 
آقای مهندس اعتقاد دارند علم پیچیده نیست و هر چیزی کلیدی دارد.
اولین چیزی که در حوزه اعتیاد مطرح می‌شود، صورت مسئله اعتیاد است.
صورت مسئله اعتیاد، اولین خشت بنای علمی کنگره۶۰ می‌باشد.
 
 
در صورت مسئله اعتیاد مشخص بودن مبدا اهمیت زیادی دارد و مبدا، مقصد و هدف یک شخص مصرف کننده باید مشخص باشد.
در کتاب ۱۴مقاله، اولین مقاله به نام صورت مسئله اعتیاد معرفی شده که اعتیاد براساس سه مولفه جسم، روان و جهانبینی ترسیم شده؛ جسم و جهانبینی که درمان شود، روان هم خود به خود درمان می‌شود.
در این مقاله فقط مقوله جسم و فیزیولورژی انسان در دو بخش اختلالات یا عکس‌العمل‌های آشکار و اختلالات یا عکس‌العمل‌های پنهان، مورد بررسی قرار گرفته و همچنین معرفی و دسته‌بندی انسان‌های مصرف کننده که به سه گروه: ۱. نامزدهای اعتیاد،
۲. انسان‌هایی که از مصرف خود لذت می برند و
۳. انسان‌هایی که خواستار رهایی می‌باشند‌‌، تقسیم شده اند و طریقه‌ی درمان آنها هم عنوان شده است.
عکس‌العمل‌های آشکار جسم که شامل: عرق کردن، استخوان دردهای شدید، عطسه‌های پی در پی، اسهال و ... می‌باشند، با گذشت یک هفته به تعادل می‌رسند و با طی دو هفته، به حداقل خود می‌رسند ولی ادامه دارند‌. اگر مشکل اصلی که اختلالات پنهان هستند را درمان نکنیم، هرگز به درمان قطعی نمی‌رسیم.
 
 
عکس‌العمل‌های پنهان هم شامل افسردگی، تنبلی، بیخوابی، ناامیدی و ... هستند که ریشه در ضعیف شدن سیستم شبه‌افیونی بدن دارند. ما باید با درمان درست که در کنگره انجام می‌شود و روش دی‌اس‌تی، به بازسازی سیستم شبه‌افیونی بدن، درمان جسم، روان و جهانبینی بپردازیم.
درمان نشدن اختلالات پنهان جسم، به منزله خشک بودن چشمه‌ی وجودی بدن است که هر چقدر آب از بیرون به داخل این چشمه‌ی متروکه ریخته شود، فایده‌ای ندارد و چشمه باید از درون خود جوشش کند.
بحث مشخص کردن صورت مسئله اعتیاد، نه تنها در مورد اعتیاد، بلکه در تمام قسمت‌های زندگی باید اجرا بشود و به کمک این مشخص بودن صورت مسئله بتوانیم مشکلات را راحت‌تر حل کنیم و با کمک آموزش‌های جهانبینی می‌توانیم به این مهم دست پیدا کنیم.
 
 
صورت مسئله‌ی حضور یک همسفر در کنگره هم باید مشخص شود.
مبدا، مقصد و هدف آمدن یک همسفر به کنگره چیست؟
چه می‌شود که وجود یک همسفر موجب خیر و برکت کنگره و همچنین کمک در احیای یک شخص مصرف کننده می‌شود؟ 
اگر یک همسفر به این مسئله واقف بشود که با بعضی از حرکت‌های نادرست چندین مهره‌های زندگی، سهمی در مصرف مسافر و خطای مسافر دارد و با قبول کردن بحث عدالت که همه چیز عین عدالت است، می‌تواند در این زمین بازی که قرار گرفته، در گنگره برای خودش بازی کند و به فکر رشد خودش باشد. اگر برای حال خوب خودش تلاش کرد، می‌تواند نقش خودش را پیدا کند و بزرگ فکر کند.
رونق جلسات همسفران فقط و فقط به عملکرد خود همسفران بستگی دارد. اگر درست و با رعایت قوانین حرکت کنیم، قطعا زایش و تولید صورت می‌گیرد و جلسات همسفران شعاع اضافه می‌کند و قوی می‌شود.
 
 
عملکرد درست یک همسفر باعث پیشرفت سفر مسافرش می‌شود و این پیشرفت باعث می‌شود دیگر مسافرانی که همسفرشان را به کنگره نمی‌آورند، تشویق شوند و برای رشد و سفری خوب، همسفران بیشتری وارد کنگره شوند.
این همان روشن شدن صورت مسئله ورود یک همسفر به کنگره است
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
گزارش تصویری از برگزاری لژیون ها:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
تایپ مطلب: همسفر نرگس، لژیون هفتم
عکاس: همسفر حانیه، لژیون هفتم
ویرایش و ارسال مطلب: همسفر حانیه، لژیون هفتم
ارسال خبر همسفر تکتم،لژیون هفتم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .