English Version
This Site Is Available In English

کنگره بالاترین چیزی که به من می‌دهد تعادل است

کنگره بالاترین چیزی که به من می‌دهد تعادل است

جلسه پنجم از دوره هفتم، سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ ،نمایندگی دزفول ،با استادی مسافر امین ،نگهبانی مسافر یونس و دبیری مسافر سهراب، با دستور جلسه: صورت مسئله اعتیاد، در روز پنجشنبه در تاریخ ۱۴۰۵/۷/۹ راس ساعت:۱۷ آغاز بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

دوستان امین هستم مسافر.

 

 ابتدا گرفتن شال ایجنتی خانم فرزانه و شال ویلیام وایت آقا سالار را تبریک می‌گویم. در مورد دستور جلسه که صورت مسئله اعتیاد است هنوز خیلی‌ها نمی‌دانند که اعتیاد چیست؟ یک مصرف کننده سیستم ایکس بدنش را از کار انداخته و یا باعث اختلالش شده ، زمان مصرف به میلیاردها سلول شیره دادند یا شیشه دادند و فکر می‌کنند با ۳ یا چهار روز مصرف نکردن و آزمایش ادرار منفی شدن فکر می‌کنند کار تمام شده، ولی در اصل غده‌ای که مواد مخدر طبیعی تولید می‌کند را از کار انداخته، مثلاً طرف را می‌برند کمپ یک یا دو ماه، بعد ازش قول می‌گیرند که دیگر مصرف نکند، ولی وقتی می‌آید اولین جایی که می‌رود پیش ساقی است. چون سلول‌های بدنش به مواد احتیاج دارد مغز بهش دستور می‌دهد که نیازش را برطرف کند.

 ولی در کنگره یاد گرفتم که باید چه کار کنم راهنمای تازه واردین به من گفت: که با بدنت این کارها را کرده‌ای و باید دوباره سیستم ایکس بدنت را به تعادل برسانی، و با یکی دو روز انجام نمی‌شود ۱۰ تا ۱۱ ماه زمان می‌برد تا به درمان برسی.

 در قدیم در پای منقل راه درست می‌کردیم که چطور از شر مواد خلاص شویم ،و وارد مواد مخدر دیگری می‌شدیم. مثلاً می‌گفتند: با ۱۰ یا ۲۰ روز مشروبات الکلی خوردن مواد از بدنت می‌رود بیرون و این هم به مواد مصرفیمان اضافه می‌شد .

من بیش از ۲۰ سال مواد مصرف کردم و زندگی شرطی برای خود درست کرده بودم .اگر خوب می‌کشیدم حالم خوب بود، به موقع سر کار می‌رفتم اگر خوب مصرف نمی‌کردم آن روز برایم زهرمار بود.

 چند روز پیش داشتم برای یکی از دوستان صحبت می‌کردم که آقا فرشید ۷ سال از تهران می‌آمد اهواز و برمی‌گشت ،این خیلی حرف است. تولدت ۱۰ سالگی راهنما آقا عبدالله بود و آقا فرشید از تهران بلند شد آمد برای تولد یکی از رهجوهایش و باید این را قدر بدانم .

کنگره بالاترین چیزی که به من می‌دهد تعادل است .تعادل با در مسیر بودن و سی دی نوشتن، دارو را سر وقت خوردن، نه به جای ساعت ۶ صبح ۱۰ صبح بخورم اگر راهنما گفت: یک سی سی بخور یک سی سی من نشود یک سی سی و نیم. اولین چیزی که کنگره به من یاد می‌دهد نظم است، وقتی به موقع سی‌دی نوشتم من بعضی اوقات می‌بینم بعضی ها که سی دی نمی‌نویسند حالشان اصلاً خوب نیست باید سی دی نوشت تا حالمان خوب باشد ،و بعد از دو ماه سفر باید اقدام کرد و سیگار را هم درمان کرد بعضی ها سفرشان تمام می‌شود ولی هنوز دارند سیگار می‌کشند این معضل بزرگی است .چون هنوز بند من با اعتیاد قطع نشده است اگر سر دو یا سه ماه اول سفر درمان سیگار شود کار خیلی آسان‌تر می‌شود.

 زمان اعتیاد فکر می‌کردم درمان اعتیاد را می‌شود با چند روز انجام داد ولی فهمیدم ذره، ذره باید سیستم ایکس بدن من دوباره فعال شود و زمان می‌برد تا به تعادل برسم .

خیلی ممنون که به صحبت‌های من گوش کردید.

 

تایپ و عکس : مسافر رضا

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...