English Version
This Site Is Available In English

برداشت بهتر با مطالعه کتاب 14مقاله

برداشت بهتر با مطالعه کتاب 14مقاله

یازدهمین جلسه از دوره هفدهم  از سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره 60 ویژه مسافران شعبه آزادی با استادی مسافر قاسم، نگهبانی مسافر حیدر و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه «کتاب 14مقاله»  سه شنبه در  26 شهریورماه سال 1399  ساعت17: آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد :

دستور جلسه امروز کتاب 14 مقاله است در اول کتاب 2 بیت  شعر زیبای هست که نوشته‌شده:
این جهان فعل است و ما اندیشه‌ایم       پیش دیر افعال او نو پیشه‌ایم   
پیش از انجام عمل اندیشه ایست     حکمت اندیشه‌ها را ریشه ایست

قطعاً برای ابداع هر روش و هر کاری اول یک سری تحقیقاتی  انجام می‌شود و نسبت آن تحقیقات یافته‌های به دست می‌آید و آن یافته‌ها تجربه می‌شود و تبدیل به یک سند بدون نقص می‌شود و به‌صورت مقاله درمی‌آید و مکتوب می‌شود و در دسترس همگان قرار می‌گیرد و این را بگویم تمام مکتوبات و مقالات که در کنگره 60 وجود دارد بیان یک سری حقیقت‌ها و باورهای من مصرف‌کننده است این جز زحمات و تلاش و افکار یک مرد بزرگ به نام مهندس دژاکام انجام و نوشته‌شده و به دست من مسافر رسیده تا نسبت به اعتیاد و تخریبش شناخت بیشتری پیدا کنیم ما 4 مقاله را درجزوهایمان در اختیارداریم و آقای مهندس  یک 14 مقاله را از طریق یافته‌هایشان بافته‌اند و به رشته تحریر درآورده‌اند.

مقاله اول: صورت‌مسئله اعتیاد و گروه‌بندی معتادان ، مقاله دوم :گزارش روش‌های معمول ترک اعتیاد، آنچه خانواده‌ها باید بیاموزند و شرح روش‌های تدریجی ، مقاله سوم : سم نزدایی ، مقاله چهارم : اعتیاد و راهکارهای مناسب ، مقاله پنجم: پروتکل DST، مقاله ششم‌ : مصاحبه "ویلیام ال وایت ، مقاله هفتم : جهان پزشگی هنوز به نقطه صفر اعتیاد هم نرسیده است ، مقاله هشتم : کنگره 60 نماد توان جامعه مدنی در مبارزه با اعتیاد، مقاله نهم : مهندسی اعتیاد ، چند متر تریاک ، مقاله دهم‌: مهندسی اعتیاد، حلقه مفقود جهان بینی ، مقاله یازدهم : تئوری ایکس و صورت مسئله اعتیاد، مقاله دوازدهم : فلسفه کنگره 60 ، مقاله سیزدهم : سیگار، مقاله چهاردهم : مشاور.
در مورد صورت مسئله اعتیاد اول ما باید بدانیم برای چه اینجا هستیم و اعتیاد چیست  باید برایمان روشن شود در مقاله اول می گوید زمانی که صورت مسئله مشخص شد درمان هم انجام خواهد شد و در ما یک سری عکس العمل های آشکار و پنهان هم وجود دارد.در عکس‌العمل‌های آشکار اتفاقی که در زمان ترک  می‌افتد و همه ما زمانی که مواد را قطع می‌کردیم اسهال، آبریزش بینی ، درد دست‌وپا همه این موارد را داشتیم و بعد از 15،10 روز همه این علائم از بین می‌رفت و حالا تخریب‌های که در عکس‌العمل‌های پنهان وجود دارد این خیلی مهم‌تر از عکس‌العمل‌های آشکار است و در عکس‌العمل‌های آشکار فکر می‌کنیم که خوب شد قضیه و ما میدانیم که اسهال ویروسی و میکروب نیست به خاطر به هم ریختن سیستم ایکس که به این روز دچار شده ولی در عکس‌العمل‌های پنهان تخریب‌ها خیلی بیشتر است و اینکه افسرده ، گوشه‌گیر و تنبل می‌شویم و من این مسائل را اصلانمی دانستم و فقط عکس‌العمل‌های اولیه را می‌دانستم ‌.

اگر من امروز بیایم و با راهکارهای اعتیاد بیشتر آشنا شوم در طول سفر نتیجه بهتری را می‌توانم بهتر دریافت کنم . زمانی که این کتاب آمد آقای ذبیح‌الله این کتاب را به‌عنوان هدیه برای من خرید و من هم این کتاب را همان روز مطالعه کردم .اگر این مقالات یک سری تفکرات و تحقیقات بر رویش انجام‌شده و یافته‌های به‌دست‌آمده و مکتوب شده و به دست من رسیده باید از این کتاب استفاده کنم و اگر این کتاب را بخوانم و هیچ عمل کردی نسبت به این کتاب نداشته باشم من هیچ کاری را انجام نداده‌ام یعنی زحمات را نادیده گرفته‌ام و یافته‌ای که با تحقیق و زحمت به‌دست‌آمده سندی است بدون نقص و هیچ نقصی ندارد و حالا من بیایم و راحت از کنارش عبور کنم اگر من بخواهم نتیجه خوبی به دست بیاورم باید این کتاب و مقاله را مطالعه کنم چرا ؟ چون برای خودم مرور می‌کنم و متوجه می‌شوم که اعتیاد چه تخریبی بر روی سیستم ایکس من می‌تواند بگذارد و اصلاً سیستم ایکس  و آنتی ایکس چیست ؟ یک سری مسائل و صورت‌مسئله که دنبالش بودم  برایم روشن می‌شود راحت‌تر و با درک بهتری می‌توانم آموزش‌ها را دریافت کنم .

هرچقدر مقالات و مکتوبات را مطالعه کنم نتیجه بهتری خواهیم گرفت؛ هرچقدر این کتاب بسته بماند سطح افکار و اندیشه من در حد بسته شدن آن کتاب خواهد ماند هیچ رشدی نخواهد داشت زمانی می‌توانم رشد داشته باشم که این کتاب‌ها  را مطالعه کنم کمک راهنمای محترم  آقا روح‌الله همیشه می‌گفت شما کتاب 60 درجه از صفحه 1تا 100بخوانید 2 ماه دیگر از صفحه 1 تا 100 بخوانید برداشتی که سری اول داشتید با برداشتی که با 2 ماه بعد دارید فرق می‌کند ما هرچقدر آموزش می‌گیریم سطح دانایمان بالا می‌رود و هرچقدر بیشتر آموزش می‌گیریم برداشتمان نسبت به آن کتابی که می‌خوانیم بیشتر می‌شود و یکسری موارد و مطالب بیشتری به دست می‌آوریم نوشته‌ها همان نوشته است در نوشته‌ها تغییراتی انجام نمی‌شود در افکار و اندیشه ما تغییرات انجام می‌شود برداشت ما فرق می‌کند چرا؟ چون دانایی و اطلاعات و آگاهی ما نسبت به شناخت بیشتر می‌شود و می‌تواند تأثیر خوبی داشته باشد و من در این چند روز با مشکلات زیادی روبرو شدم ولی با یک سری تفکرات و اندیشه درست و مشورت‌های که توانستم انجام بدهم موفق شدم موانع و مشکلات را پشت سر بگذارم و خیلی راحت از کنارشان گذشتم و این‌ها را مدیون مکتوبات و نشریات و مقالات کنگره 60 هستم و ممنون زحمات کمک راهنمایم هستم و اگر غیر از این باشد ناسپاسی است و امیدوارم شما عزیزان هم این مقالات و مکتوبات را بخوانید چون نتیجه  و برداشت‌های خوبی را در طول سفر می‌توانیم برای خودمان داشته باشیم‌ .

 

تنظیم و انتشار: مسافر علی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .