جلسه هشتم از دوره سیوهفتم کارگاه آموزشی خصوصی کنگرۀ 60؛ نمایندگی شفا مشهد با استادی کمک راهنما مسافر مجید، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر عباس با دستور جلسه «کتاب چهارده مقاله و تأثیر آن روی من» یکشنبه 23 شهریورماه 1399 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
خداوند را شاکرم که مجدداً روزی من قرارداد تا این جایگاه را تجربه کنم، آموزش بگیرم و خدمت کنم. کتاب چهارده مقاله تازه بهعنوان کتاب چاپشده و فکر میکنم دستور جلسه چهارده مقاله برای اولین بار در دستور جلسات تحصیلی کنگره 60 قرارگرفته است. وقتی دستور جلسه راجع به یک موضوع خاص است خیلی جامعتر میتوان در مورد آن صحبت کرد ولی سخن گفتن در مورد معرفی یک کتاب و یا یک اثر قطعاً در این مجال کوتاه نمیگنجد و فقط میتوان یک معرفی کلی راجع به کتاب داشت.
بنده سعی میکنم در این فرصت نگاه کلی به این کتاب داشته باشم، جزئیات آن را به مشارکت گذاشته تا از نکتههای آن استفاده کنیم. مقالات کتاب چهارده مقاله از سال 1378 به نگارش درآمده و هرسال تکمیلتر شده و درنهایت بهصورت کتاب چهارده مقاله در اختیار ما قرارگرفته است. درگذشته جزوه چهارمقاله را داشتیم که بهصورت اجمالی راجع به برخی مسائل صحبت کرده بود و امروز با کتاب چهارده مقاله با یک منبع غنی روبهرو هستیم که در سال 1396 چاپ و در سال 1397 به کنگره معرفی شد.

بنده فقط تیتروار مقالات این کتاب را نام میبرم، چون قطعات این موضوعات در لژیونها کار میشود. مقاله اول صورتمسئله اعتیاد و گروهبندی معتادان، مقاله دوم گزارش روشهای معمول ترک اعتیاد و آنچه خانوادهها باید بیاموزند، مقاله سوم سم نزدائی، مقاله چهارم اعتیاد، درمان و راهکارهای مناسب، مقاله پنجم پروتکل DST، مقاله ششم، مصاحبه مهندس با آقای ویلیام وایت در مورد روش درمان در کنگره 60، مقاله هفتم، جهان پزشکی هنوز به نقطه صفر درمان اعتیاد هم نرسیده است، مقاله هشتم، کنگره 60 نماد توان جامعه مدنی در مبارزه با اعتیاد، مقاله نهم، مهندسی اعتیاد، چند متر تریاک، مقاله دهم، مهندسی اعتیاد، حلقه مفقوده جهانبینی، مقاله یازدهم تئوری ایکس و صورتمسئله اعتیاد، مقاله دوازدهم، فلسفه کنگره 60، مقاله سیزدهم، سیگار و درنهایت مقاله چهاردهم مشاوره است. از کلیات کتاب مشخص است که این کتاب یک منبع جامع است و به قول آقای خدامی کتابی است که مهندسی اعتیاد را آموزش میدهد، یک فرد مصرفکننده زمانی که وارد کنگره میشود با یک NGO مواجه میشود که تعدادی افراد در آن خدمت میکنند و کسانی که درزمینهٔ اعتیاد تجربهدارند، تجربیات خود را در قالب کارگاههای آموزشی و لژیون در اختیار سایرین قرار میدهند تا افراد به درمان برسند و در ادامه برداشتهای بیشتر و بهتری نسبت به مسائل پیرامون داشته باشند و پاسخ بسیاری از سؤالات خود را بیابند، مثلاً اینکه چرا دارو باید زیر نظر بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی توزیع بشود یا اینکه چه نیازی به فالوآپ است و چرا بایستی این فالوآپها ثبت شود، درمجموع وقتی این مسائل را در کنار هم قرار میدهیم متوجه میشویم که یک مهندسی دقیق و پیچیده پشت این مسئله قرار دارد.

مهندس دژاکام درزمینهٔ درمان اعتیاد یک نابغه هستند، ایشان این سیستم را با یک سری افراد مصرفکننده که عمق تاریکیها را تجربه کردهاند، ساخته و بسیاری از افراد را به درمان رساندهاند و این یعنی اینکه، آقای دژاکام، یک مهندس واقعی و کار بلد هستند ولی برای اینکه این سیستم را جهانی کنند نیاز به مستنداتی قوی دارند، شما یکتنه درخت را در نظر بگیرید که هیچکس نمیتواند تصور کند از این تنه درخت بتوان مجسمهای درآورد، حال فردی مدعی میشود که میتواند مجسمهای زیبا را از این تنه درخت بسازد و برای اثبات توانایی خود مجسمههای زیبایی از این درخت پدید میآورد، مهندس دژاکام نیز برای جهانیشدن کنگره 60 و علمی کردن روش DST، در مجامع بینالمللی نیاز به اثبات حقانیت و درستی روش درمان در کنگره 60 داشتند.
وقتی بخواهیم یک تجربه را در مجامع علمی مطرح کرده و بهصورت علمی درآوریم نیاز به ارائه مدرک داریم، چون اگر راجع به مسائل اعتیاد با یک نفر مصرفکننده صحبت کنیم قطعاً حرفهای ما را درک خواهد کرد ولی برای مجاب کردن کسانی که دنیای اعتیاد را لمس نکردهاند، به ارائه مدارک و مستندات قوی نیاز داریم.

خدا را شکر در این مدت 2 سال تمام مستندات کامل هستند، فالوآپها، رهاییها و... ثبتشده است. قبل از اینکه ما بخواهیم دانشگاهی داشته باشیم مقالات آن را مهندس ارائه کردهاند چون تعداد مقالات و ارزش آن، رتبهبندی دانشگاهها را مشخص میکند. هیچ منبعی بهتر و جامعتر از کتاب 14 مقاله برای اثبات به تاریکی رسیدن اعتیاد وجود ندارد و برای اینکه بتوانیم از مسائل این کتاب به نحو احسن استفاده کنیم، باید این کتاب را مطالعه کنیم. درنهایت بهعنوان عضو کوچکی از لژیون سردار، عرض میکنم برای محقق شدن اهداف کنگره نیاز به حمایت مالی داریم و برای اینکه بتوانیم مادیات را همراه خود به بعد بعدی منتقل کنیم، نیاز داریم که آنها را به معنویات تبدیل کنیم و هیچ چائی بهتر از این مکان نیست.
تایپ: مسافر احمد لژیون دوم
عکس: مسافر مهدی لژیون پانزدهم
ارسال خبر: مسافر عبدالله لژیون یازدهم
- تعداد بازدید از این مطلب :
1741