کنگره 60 نماد بارز بخشش در بُعد حیات و بخشش به سایر انسانهاست؛ در این میان اعضای لژیون سردار هم جلوهای از این حرکت زیبا هستند که با رسیدن به درجهای از دانایی، در استحکام پایههای مالی کنگره گامی استوار برمیدارند. تغییر در جهانبینی اعضاء موجب شده تا همسفران مشتاق نیز بیش از پیش در این راستا گام بردارند.
با دو تن از همسفران لژیون سردار نمایندگی صالحی در ادامه گفتوگویی انجام دادهایم که میخوانید. آنها از حسها و تجربههای زیبای خود و همچنین از بخشش و دانایی سخن میگویند. در ابتدا همسفر اعظم و سپس همسفر زهرا به سؤالات پاسخ میدهند:

چه عاملی باعث ورود شما به لژیون سردار شد؟
همسفر اعظم: همانطور که برای ورود به کنگره باید اذن آن صادر شود، برای ورود به لژیون سردار نیز اینگونه است. این موضوع به هیچ عنوان ربطی به شرایط مالی فرد ندارد چرا که بسیاری از افراد با شرایط مالی خیلی خوب هستند که اجازه (فرصت) ورود به این لژیون به آنها داده نمیشود. شاکر خداوند هستم که این فرصت ورود برای من هم مهیا شد و زمانی را به یاد بیاورم که راضی بودم همه دارایی خود را بدهم تا مسافرم به رهایی برسد و حس آرامش به زندگیام بازگردد.
همسفر زهرا: برای ورودم به لژیون سردار نیاز به هیچ دلیل و منطقی نداشتم، وظیفه خود میدانستم که این کار را بکنم؛ فکر میکردم شاید سال دیگر نباشم و این توفیق از من گرفته شود، به همین دلیل با همت، تلاش و از خود گذشتگی همسرم و لطف خداوند این توفیق حاصل شد.
به عنوان یک همسفر تا چه میزان خود را در تقویت پایههای علمی و مالی مجموعه کنگره ۶۰ مسئول میدانید؟ همسفران چگونه میتوانند در این راستا مفید فایده باشند؟
همسفر اعظم: کنگره خدمتهای بسیاری به من کرده است، من نیز به عنوان یک همسفر باید بخشی از آنها را جبران کنم؛ در این میان میتوانم با خدمت گرفتن در این مکان، بخشی از عشق و محبتی را که دریافت کردهام، بازگردانم.
همسفر زهرا: روزی که به کنگره آمدم تصورم از یک معتاد خیلی ترسناک بود، اما به کمک آموزشها توانستم واقعبینانه به این مسئله نگاه کنم. به نظرم لازم و ضروری است که این آموزشها همه گیر شود مخصوصاً برای نسل جوان و خانوادهها. من نیز وظیفه خود میدانم تا جایی که میتوانم در این آگاهیبخشی و تقویت پایههای علمی کنگره تلاش کنم. در مورد مسئله مالی هم به نظرم کاری نکردهام: «هر چه کنی به خود کنی گر هر چه نیک و بد کنی».
کمک به تقویت کنگره در هر زمینهای (مالی و علمی) در درجه اول کمک به خود شخص است و خیر اصلی آن به خود فرد میرسد؛ و بعد سایه آن خیر به کنگره و سایر افراد هم میرسد. پس همسفران با درست آموزش گرفتن، عملی کردن آنها و شرکت در مسائل مالی در درجه اول به خود و در نهایت به استحکام کنگره کمک میکنند.

لطفاً از حس و تجربهی خود بعد از ورود به این لژیون بگویید؟ آیا تغییری در جهانبینی شما هم داشته است؟
همسفر اعظم: بله با ورود به این لژیون، باز هم احساس میکنم این کنگره بود که به من کمک کرد؛ صفتی که در وجود من بسیار کمرنگ شده بود، (بخشش) دوباره در من نیرو گرفت و چیزی که جای این صفت را گرفته بود، (بخل) در وجودم کمرنگ شد. به این ترتیب با دریافت آموزشهای کنگره 60، تغییراتی در جهانبینی من بوجود آمد.
همسفر زهرا: حس این عمل قابل وصف نیست و کاملاً حسی متفاوت را تجربه میکنید. در این لژیون بخشندگی بدون چشم داشت را یاد میگیرید. به نظر من همه ارزشها از جمله همین بخشش مال در لژیون سردار، برای این است که انسان در دنیا هر چه بیشتر شبیه خداوند شود و کنگره در حال آموزش چنین مهارتی به افراد است.
نظر شما در مورد دستور جلسه اخیر لژیون سردار «رمضان معلم بخشش، قدر و تقدیر» چیست؟ و چرا ماه رمضان میتواند معلم بخشش برای ما باشد؟
همسفر اعظم: خداوند بندگانش را در این ماه فراخوانده و به آنان میگوید: «به آغوش من بازگردید و آرامش حقیقی را با عمق جانتان احساس کنید». این ماه، ماه مغفرت و بخشش است؛ ماه تزکیه، پالایش و خودسازی.
همسفر زهرا: بارها شنیدهایم که ماه مبارک رمضان، ماه رحمت است. این یک پیام است شاید به این معنی که ما هم باید در این ماه در اوج رحمت و بخشندگی باشیم. در این ماه تقدیر هرکس تا سال آینده مشخص میشود، اگر توانستیم در این ماه محصول خوبی بکاریم و رضایت خداوند را کسب کنیم، میتوانیم در طول سال قدر خوبی برای خودمان رقم بزنیم و محصول خوبی برداشت کنیم.

در پایان به ما بگویید به نظر شما دانایی فرد در روند بخشش چه نقشی ایفا میکند؟ به عبارتی آیا میتوان گفت: «قدرت بخشش در انسان در گرو دانایی اوست»؟
همسفر اعظم: بله؛ همانطور که میگوییم خداوند دانا، توانا و بخشنده است، این صفت هم یعنی دانایی باید در وجود انسان باشد تا بتواند بخشنده باشد، قطعاً انسان نادان توانایی بخشش را ندارد.
همسفر زهرا: بله کاملاً درست است؛ به نظر من هر چه دانایی فرد بالاتر باشد بخشندگی او هم بیشتر میشود، چراکه به خوبی میتواند اثر این بخشندگی را در وجود خود و هستی ببیند. فرد دانا بیمنت مالش را میبخشد، زیرا داشتن این مال را امانتی از جانب خداوند میدانند، پس در راه او میبخشد؛ اما نادان نمیتواند ببخشد و اگر این کار را بکند با منت انجام میدهد. پس دانایی در بخشندگی بسیار مؤثر است.
در پایان از جناب مهندس برای فراهم کردن چنین خدمتی بسیار متشکرم و از خداوند میخواهم ما را یاری کند تا بتوانیم در این مسیر همچون جناب مهندس محکم و استوار و بیچشمداشت قدم برداریم.
تهیه و تنظیم: همسفر الهه، لژیون دوم
- تعداد بازدید از این مطلب :
1816