مسافر همسفر فرزانه با بیش از ۱۵ سال تخریب وارد کنگره شد، ۱۳ ماه و ۲۰ روز با راهنمایی آقای محمد سفر کرد و اکنون ۱ سال و ۴ ماه آزاد و رهاست. سفر سیگار را با راهنمایی آقای شارود به مدت ۱۲ ماه و ۲۰ روز ادامه داد و ۶ ماه رهایی دارد. همسفر فرزانه با راهنمایی خانم فریبا سفر کرد و اکنون یکی از کمک راهنمایان شعبه دانیال اهواز است.
وی اولین دنور و اولین عضو لژیون سردار در بخش همسفران شعبه است. با او گفتوگویی مجازی داشتهایم که در ادامه میخوانید:

به نظر شما رعایت کردن قوانین و حرمتها چه تأثیری در حال همسفران دارد؟
مسلماً چیزی که باعث پایداری ساختارهای کنگره میشود رعایت قوانین و حرمتهای آن است که در سایه این مسئله افراد عضو اعم از مسافر و همسفر میتوانند از شرایط به وجود آمده استفاده و بهمرور به تعادل و حال خوش برسند.
شما به تازگی کمک راهنما شدهاید، ضمن عرض تبریک، وقتی یک تازهوارد میبینید چه حسی دارید؟
ورود هر تازهوارد، ورود خودم به کنگره را یادآوری میکند و باعث میشود احساسات و تمام سؤالهایی که ابتدای ورودم به کنگره داشتم را حس کنم و همین حس باعث گرفتن آموزش بیشتر میشود.
آیا تاکنون شده از خدمت کردن در کنگره و آمدن به کنگره خسته شوید و مسافرتان را مقصر بدانید؟
خیر، همیشه خداوند پاداش مرا با حس شادی داده است.
زمانی که متوجه مصرف مسافرتان شدید چه حس و حالی داشتید؟
در یک لحظه احساس کردم که در تاریکی بسیار عمیقی فرو رفتم. برایم غیرقابل باور بود و فکر میکردم که با انواع و اقسام ترکها میتوانم مسافرم را نجات بدهم و پس از هر بار شکست به بیچارگی و ناامیدی شدید دچار میشدم.
شما اولین همسفری هستید که در لژیون سردار عضو شدید و همچنین اولین دنور در بخش همسفران هستید، چه چیزی باعث شد که به شرکت در لژیون مالی و دنور شدن فکر کنید و حستان از دنور بودن را برایمان بگویید؟
همیشه اولین قدم مهمترین است و خیلی خوشحالم از اینکه تشویقی برای دیگر دوستان شدم. شعبه دانیال اهواز زمینی از خود ندارد و تنها هدف من تشویق برای خرید زمین برای شعبه بوده است. حسم نسبت به دنور شدن، حس شاکر بودن است که خداوند توانایی انتخاب درست را به من عطا کرد.
در مورد نقش راهنما در رشد و توسعه اهداف کنگره شصت بگویید؟
مسلماً راهنما باید سعی کند مانند الگویی بینقص عمل کرده و تمام آموزشهایی را که گرفته بدون کم و کاست به رهجوهایش منتقل نماید و اهداف کنگره را در آموزشها مدنظر قرار بدهد و با پرورش رهجوی خوب و دلسوز نقش خود را در پرورش استاد نیز ایفا کند. راهنما آدرس فرد یا رهجو را به خودش میدهد زیرا هرکس گوهری در جوهر وجودی دارد، راهنما به او کمک میکند که این گوهر وجودی را پیدا کند.
انسان باید به چه مرحلهای برسد که بتواند از مال و داراییاش ببخشد؟
باید به نقطهای رسید که آموزشهای کنگره را کاربردی نمود. یکی از این آموزشها کمک و بخشش است. در حقیقت ما با بخشیدن زمینهای را برای گرفتن آموزشهایی در سطوح دیگر مهیا میکنیم. هر عملی عکسالعملی دارد و شما نمیتوانید در زمینی که آمادگی کشاورزی ندارد، بذر نیکو بکارید یا زمینی که در آن بذری نکاشتهاید را آبیاری کنید. بخشیدن زمینه و آمادگی را در فرد فراهم میکند.
کسی که به کنگره میآید اما بعد از مدت طولانی در خود تغییری نمیبیند به نظر شما چه علتی مانع تغییر میشود؟
کسانی که به اذن پروردگار به کنگره قدم میگذارند بنا به اختیاری که به آنها داده شده میتوانند با آموزش گرفتن و انجام خدمت و در نتیجه جابجایی انرژی حاصل از آن، کانالهای حسی خود را باز کرده و با پاداش گرفتن از قدرت مطلق که همانا جاری شدن شادی در زندگی و رسیدن به تعادل است، تغییرات را در خود احساس کنند.
یکی از مهمترین محرکها وجود خواسته در فرد است که اگر این خواسته قوی و در جهت درست باشد، تأثیر بسیار مثبتی در روند درمان و یا آموزش افراد میگذارد.
همه میدانیم که کاربردی کردن یا نکردن آموزشهایی که به فرد در طول درمان یا ریکاوری داده میشود، بسیار مهم است زیرا تمام تلاش این است که افراد با گرفتن آموزشهای کاربردی به سمت مثبت و در جهت صراط مستقیم حرکت کنند.
به نظر شما نقش ورزش در درمان مسافران و همسفران چیست؟
با آموزش دیدن در کنگره و شناخت صورتمسئله اعتیاد میتوان متوجه کم و کاستیها در صور آشکار و پنهان فرد شد، ورزش در به تعادل رسیدن افراد تأثیر بسیار زیادی دارد که مهمترین آن به کار افتادن سیستم ایکس و ایجاد اعتماد بهنفس در افراد است و همچنین تمرینی است برای آنچه در طول هفته آموزش دیدهاند.
و حرف آخر؟
در انتها آرزو میکنم خواسته آقای مهندس که همان ساخته شدن آکادمی بینالمللی درمان اعتیاد است، برآورده شود. از شما گروه وبلاگ نمایندگی دانیال اهواز نیز که شرایط انجام این مصاحبه را فراهم نمودید تشکر میکنم. موفق و پیروز باشید.
تهیه و تنظیم: همسفر مینا، لژیون اول
ویراستاری: همسفر زهره کمک راهنمای لژیون هفتم
نمایندگی دانیال اهواز
- تعداد بازدید از این مطلب :
1426