دلنوشته مسافر لژیون ویلیام ـ نمایندگی ارغوان تهران
سلام دوستان، مینا هستم، مسافر.
مدت ۱۲ ماه است که در سفر هستم. با روزی یک پاکت سیگار وارد لژیون شدم و الان روی ۳ قطعه هستم.
من ترسهای زیادی برای کنار گذاشتن سیگار داشتم. مدتی از روی تصمیمات هیجانی، سیگار را کنار میگذاشتم و روی پروتکل آدامس جلو میرفتم؛ اما کمی که میگذشت، با یک مشکل کوچک که مواجه میشدم، دوباره به سمت سیگار میرفتم.
بعد فهمیدم که من فقط برای تأیید گرفتن از دیگران و جلب محبت آنها، مدتی درست رفتار میکنم و بعد دوباره همهچیز را خراب میکنم؛ چون دوربینم روی خودم نبود و فقط دیگران و نظرات و کارهایشان برای من مهم بود. چون شناخت عمیقی از خودم، رفتارم و حسوحال درونیام نداشتم.
اما حالا با کمک راهنمای خوب و گرانقدرم، خانم سمانه، ذرهذره با خودم، مشکلاتم و رفتارهای غلط خودم مواجه شدم و توانستم شروع کنم به اصلاح رفتارهایم تا سفر خوبی داشته باشم و از بندهایی که آزارم میداد، رها شوم.
حالا از وقتی که درست سفر میکنم و قطع سیگار داشتهام، معدهدرد و ریهدرد ندارم، راحت نفس میکشم، طعم غذا را حس میکنم و از آن لذت میبرم، پوست بهتری دارم، خواب بهتری دارم و هورمونهای بدنم تنظیم شده و دوره قاعدگی راحتتری دارم.
خدا را شاکرم که به من اذن ورود به کنگره ۶۰ را داد تا آموزش بگیرم. از جناب مهندس دژاکام و خانواده محترمشان سپاسگزار و قدردانم؛ چراکه آقای دژاکام با ابداع این روش درمان، جان هزاران نفر مثل من را نجات دادند تا در این جسم، زندگی بهتری را تجربه کنیم و روح آزاد داشته باشیم و در ادامه، از آقای رضا دانشور که در تحقیقات به آقای مهندس یاری رساندند و همچنین از آقای بیل ویلیام وایت که باعث شدند صدای کنگره ۶۰ به خارج از ایران برسد و مقالات در مجلههای آمریکا به چاپ برسند، سپاسگزارم.
تایپ: مسافر مینا ـ نمایندگی ارغوان تهران
ویرایش: مسافر الهام ـ نمایندگی ارغوان تهران
بازبینی و ارسال: همسفر سولماز
- تعداد بازدید از این مطلب :
11