English Version
This Site Is Available In English

کنگره حال مرا خوب کرد

کنگره حال مرا خوب کرد

سلام دوستان، فاطمه هستم، همسفر.

خداوند بزرگ را شکر می‌کنم که در کنگره حضور دارم. از جناب مهندس دژاکام و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم که این بستر ارزشمند را فراهم کردند تا من بتوانم با علم به‌روز کنگره آشنا بشوم. از راهنمای خوبم، همسفر اعظم، تشکر می‌کنم. از ایجنت محترم، همسفر لیلا عزیز، تشکر می‌کنم. از مرزبان‌های گرامی تشکر می‌کنم و به همه خدمتگزاران شعبه شهباز خدا قوت می‌گویم. یک تشکر ویژه از مسافر مسعود ابراهیمی می‌کنم که با تلاش‌های بسیار زیادی شعبه شهباز را راه‌اندازی کردند تا ما بیاییم اینجا، آموزش بگیریم و به حال خوب برسیم. اگر بخواهم از حال و روز خودم قبل از کنگره بگویم، هیچ حال و روز خوبی نداشتم. از این دکتر به آن دکتر و قرص‌های آرام‌بخش جورواجور؛ یک روز خوب بودم و یک روز بد. بعضی مواقع پیش می‌آمد که من روزی دوبار می‌رفتم دکتر و نتیجه‌ای هم نمی‌گرفتم. ۲۳ سال بود که این کارم بود. هم خودم اذیت بودم، هم خانواده همیشه ناراحت بودند و دنبال راه چاره بودند. آقا مسعود که خودش سال‌های سال در کنگره خدمتگزار بود، همیشه به من پیشنهاد می‌کرد که به کنگره بروم. همین‌طور خواهرم که چند سال در کنگره بود و همه جایگاه‌های خدمتی را طی کرده بود.

سال ۹۸ بود که به کنگره اراک رفتم. سه ماه رفتم و دیگر نرفتم و همچنان با بیماری‌ام درگیر بودم تا اینکه شعبه شهباز راه‌اندازی شد و با پیشنهاد اطرافیان، اذن ورودم به کنگره داده شد. این بار آمدم و ۱۵ ماه سفر کردم و با آموزش‌های خوب کنگره و با کمک راهنمای خوبم، خدا را شکر به حال خوب رسیدم. متوجه شدم که جناب مهندس صورت مسئله را پیدا کرده‌اند؛ صورت مسئله اعتیاد، که مواد مخدر بیرونی جایگزین مواد مخدر درونی بدن شده و سیستم ایکس را از کار انداخته است که با بازسازی سیستم ایکس طی ۱۰ الی ۱۱ ماه با شربت OT، از اعتیاد رها می‌شوند. صورت مسئله سیگار، که بدن کسی که سال‌ها سیگار کشیده، به نیکوتین نیاز دارد و با آدامس نیکوتین، طی ۱۰ الی ۱۱ ماه شخص سیگارش را درمان می‌کند.

صورت مسئله اضافه‌وزن، که در اثر بلد نبودن غذا خوردن، شخص دچار اضافه‌وزن و بیماری شده است که طی ۱۰ الی ۱۱ ماه با روش DST و پله‌پله و سر یک ساعت مشخص غذا خوردن، با سه پارامتر غذای مناسب، زمان مناسب و میزان مناسب، جسم به وزن طبیعی و نرمال می‌رسد. و خدا را شکر، جناب مهندس با تحقیقاتی که انجام داده‌اند، روی بیماری‌ها کار می‌کنند تا بتوانند از درد و رنج بشر کاسته شود. من هم متوجه شدم که جسمم در اثر افکار و اندیشه خراب، آسیب دیده است و وقتی به کنگره آمدم و روی جهان‌بینی خودم کار کردم، با استفاده از سی‌دی‌های آموزنده آقای مهندس و چهارده وادی، توانستم افکار و اندیشه خودم را درست کنم و به حال خوب برسم.

چرا من ۲۳ سال دکتر می‌رفتم، ولی نتوانستند حال من را خوب کنند؟ چون با استفاده از داروی اعصاب، ذهن من را خاموش می‌کردند. نه‌تنها کنگره حال من را خوب کرد، بلکه علم درست زندگی کردن را به من یاد داد. پیام من به خوانندگان این دلنوشته این است که اگر هر مشکلی دارید، راه‌حلش توی کنگره است؛ از اعتیاد گرفته تا سیگار، اضافه‌وزن و بیماری. و در این خصوص شعری دارم که شاعر می‌فرماید:
«آب در کوزه و ما تشنه‌لبان می‌گردیم
یار در خانه و ما گرد جهان می‌گردیم»

از خداوند می‌خواهم که به جناب مهندس و خانواده‌شان عمر طولانی بدهد که این‌قدر برای انسان‌ها تلاش می‌کنند. به همه خدمتگزاران کنگره خدا قوت می‌گویم و امیدوارم خیر کارشان به زندگی‌شان برگردد.

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر زینت رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
نمایندگی همسفران شهباز

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...