English Version
This Site Is Available In English

صورت مسئله اعتیاد

صورت مسئله اعتیاد

به نام قدرت مطلق الله

هشتمین جلسه از دوره دوازدهم کارگاه های آموزشی عمومی کنگره60 نمایندگی اعظم دامغان با استادی راهنما مسافر علی، نگهبانی مسافر رضا و دبیری موقت مسافر عباس با دستور جلسه صورت مسئله اعتیاد در تاریخ 1405/07/09 راس ساعت 16:30 آغاز بکار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان علی هستم یک مسافر خیلی خوشحالم که خداوند یک بار دیگر خدمت در این جایگاه در نمایندگی دامغان را به من عطا کرد در مورد دستور جلسه ، سال جدید کنگره را اول از همه تبریک می گویم که هر سال با دستور جلسه صورت مسئله اعتیاد شروع می شود و سال های سال بود که این صورت مسئله مجهول مانده بود. ما برای اینکه یک مسئله را حل کنیم اول باید یک صورت مسئله داشته باشیم متاسفانه روش های گوناگونی که طی سال ها ، اشخاص متفاوت انجام داده بودند به خاطر اینکه  صورت مسئله اعتیاد را درست نفهمیده بودند برای همین به نتیجه نمی رسیدند.

حدود ۳۰ سال پیش آقای مهندس دژاکام به صورت مسئله اعتیاد پی می برد ومقاله ای را می نویسد  در آن مقاله که در دانشگاه که در زمینه پژوهش های اعتیاد که برگزار شده بود پذیرفته می شود و روی آن شروع به کار می کنند و نمونه های زیادی در کل کشور در طی این سال ها از این روش استفاده کردند و به رهایی و به درمان رسیدند همه روش های ترک یک مشکلی دارد چون فقط روی یکی از اضلاع مثلث درمان کار می کنند و آقای مهندس همه جوانب امر را در نظر گرفت و می بینیم در ۳۰ سال گذشته رهایی های کنگره ۶۰ و موفقیت هایی که در طول این سال ها به دست آورده چه در زمینه درمان اعتیاد چه در درمان بیماری های دیگرو خوشبختانه باعث خیر شده و خیلی از بیماری ها را با روش دی اس تی و داروی اوتی درمان کرده است و این امر باعث خوشحالیست و خدا را شکر که دانشگاه کنگره به این چرخه دارد می رسد و شروع به گسترش علم اعتیاد می کند و از تمام دنیا به این دانشگاه می آیند و علم اعتیاد را به دست می آورند و پخش می کنند.

ما امروز دو موضوع داریم و بخش دوم که من به خاطرش اینجا هستم جشن تولد دهمین سال موسی هست .آقا موسی حدود ۱۱ سال پیش وارد نمایندگی سمنان شد و کار درمان اعتیادش را شروع کرد. اوایل به خاطر عدم اطلاعات و آگاهی که داشت فکر نمی کرد که این کار به سرانجام برسد فقط آمده بود که یک حرفی پیش خانواده اش داشته باشد و بتواند آنها را توجیه کند که تو مسیر قدم گذاشته است و خیلی زود جذب مطالب کنگره شد و به این باور  رسید که در کنگره میتواند به درمان برسد و الحق و والانصاف یکی از منظم ترین رهجوهای لژیون من بوده است چون همیشه نیم ساعت قبل از شروع جلسه در شعبه حاضر میشد و هر خدمتی که از دستش برمی آمد انجام میداد و تا جلسه شروع شود و با پیگیری و مداومتی که داشت باعث شد که به درمان برسد و  در طول سفرش یکی از رهجوهای خوب کنگره بود و می بینیم که بعد ده سال هنوز حضور موثری دارد دو دوره مرزبان شعبه سنان و دو دوره هست که ایجنت پارک هستند و اینها جزو معدود آدم هایی هستند که در کنگره ده سال می مانند و خدمت می کنند و به نوعی دارند زکات رهایی و درمان خود را می دهند از اینکه به صحبت های من گوش دادید از همه شما متشکرم

درادامه تولد ده سال رهایی ایجنت محترم پارک مسافر موسی

سلام دوستان موسی هستم یک مسافر زمانی که من برای درمان وارد کنگره شدم مادرم همیشه مرا دعا می کرد و می گفت انشالله دشمن شادم نکنی و دعای پدر و مادرم همیشه پشت سرم بوده و به مادرم می گفتم خدا را شکر آبروی من را با دعایت خریدی و سر من بلند است .

من در زمان مصرف خیلی خرابکاری داشتم در زمان مصرف از یک نفر صد تومان قرض می گرفتم و پانصد تومن چک می نوشتم  که به این و آن بدهد و اگر به کنگره وصل نمی شدم معلوم نبود الان جایگاهم کجا بود و شما می بینید خیلی ها برای درمان اعتیاد راه را پیدا نکردند که یا کارتن خواب شدند و یا مثل یکی از دوستانم به خاطر مصرف شیشه و کشتن مامور اعدام شد .

این آقا اگر با کنگره آشنا می شد الان داشت زندگی می کرد و در کنار خانواده اش بود و من خدا را شکر می کنم و از آقای مهندس تشکر می کنم. ما مصرف کنندگان مواد مخدر همیشه دنبال فصل پنجم مواد بودیم و مدام می گفتیم عید بیاید ترک می کنیم زمستان یا تابستان بیاد ترک می کنیم و آقای مهندس با صورت مسئله اعتیاد، فصل پنجم را برای ما ابداع کرد و بر ما حجت تمام شد .

ایشان گفتند می خواهی درمان شوی، بیا دارو بخور نشئه شو و در کنارش، هم مواد مصرفیت را کم می کنی و هم مواد شبه افیونی بدنت را فعال می کنی و در ادامه به آموزش می رسی و علاوه بر درمان آن را در زندگیت کاربردی می کنی و کسانی که دوست دارند در کنگره خدمت کنند بهره بیشتری می‌برند و کسانی هم که می خواهند جبران خسارت از خانواده بکنند دنبال زندگی خود می روند. حساب کنگره۶۰ با ما صفر است ولی من باید با وجدانم کنار بیایم،چون به درمان رسیدم پس باید یک خدمتی انجام دهم. به هر حال حدود پنج سال تو مسیر سمنان بودم حدود یک سال بعد رهایی مرزبان شدم و تا سال ۱۳۹۸مرزبان بودم و اثرات  خدمت من در کنگره به زندگی خودم برگشت و در دوران کرونا حدود ۲۰ ماه از کنگره دور بودم که بعد آن در لژیون آقا نادر پذیرفته شدم که جا دارد از ایشان هم تشکر کنم که من به بهانه آزادمردی به شعبه رفتم که ایشان گفتند بیا برادریت را ثابت کن که من در لژیون ایشان نشستم  و در ادامه هفته دو روز سمنان بودم و یک روز هم در پارک دامغان که آقا امین تازه راه انداخته بود خدمت میکردم و امیدوارم بتوانم در کنگره بیشتر بمانم ، خدمت کنم و بهره بیشتری ببرم

اگر عقل امروزم را داشتم کارهای گذشته ام را نمیکردم

واگرکارهای گذشته ام را انجام نداده بودم عقل امروزم را نداشتم

از اینکه به صحبت های من گوش دادید از همه شما متشکرم.

jتایپ،ویرایش و بارگزاری:مسافرصالح لژیون ششم

عکس:مسافر میثم لژیون پنجم

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...