English Version
This Site Is Available In English

ناامیدی نقطه پایان نیست

ناامیدی نقطه پایان نیست

 سلام به همه همراهان و همسفران، امروز می‌خواهم کمی از سفری بگویم که با شنیدن فایل‌صوتی‌ ناامیدی از دکتر امین دژاکام (جانشین بنیان جمعیت احیای انسانی ‌کنگره۶۰) در درون خود تجربه کردم. راستش را بخواهید، وقتی برای اولین بار وارد این مسیر (کنگره۶۰) شدم و با چالش‌های مصرف مواد‌مخدر مسافرم روبه‌رو و انگار تمام دنیا برای من تاریک شده بود، حس می‌کردم در بن‌بستی گیر کرده‌ام که هیچ راه خروجی ندارد و هر چقدر تلاش می‌کنم، باز هم شکست می‌خورم در واقع من هم مانند همسرم، اما در یک دنیای متفاوت، دچار نوعی ناامیدی عمیق شده بودم.

 ناامیدی یکی از اصلی‌ترین ابزار نیروهای منفی است که در وجود من رخنه کرده بود وقتی ناامیدی به سراغت می‌آید دیگر از زندگی لذت نمی‌بری، حس انجام هیچ کاری را نداری و اگر همسر و یک مادر نبودم قدرت ادامه دادن نداشتم و آن کورسوی نوری که باعث می‌شد، بخواهم خودم را از چاه ناامیدی بیرون بکشم، خانواده‌ام بود.

 وقتی شروع به شنیدن فایل‌صوتی ناامیدی کردم، اولین چیزی که دریافتم این بود که ناامیدی، یک حقیقت نیست؛ بلکه یک تله است. تله‌ای که ذهن من برایم ساخته بود تا دیگر برای چیزی تلاش نکنم. فهمیدم که تا زمانی‌که من به‌عنوان همسفر در تاریکی ناامیدی غرق شوم، نمی‌توانم نوری برای مسافرم باشم.

 یکی از مهم‌ترین درس‌هایی که از این فایل‌صوتی گرفتم، تفاوت بین واقع‌بینی و ناامیدی بود. من فکر می‌کردم چون شرایط سخت است، پس ناامید بودن یعنی واقع‌بین بودن و این حقیقت زندگی من است؛ اما فهمیدم که واقع‌بینی یعنی پذیرفتن سختی‌ها در حالی که هنوز به امید تغییر و به لطف خدا باور دارم. دریافت کردم که امیدوار بودن، یک حس ساده نیست که یکدفعه اتفاق بیفتد؛ بلکه یک تصمیم است، تصمیم برای اینکه اجازه ندهم تاریکی، زندگی من و خانواده‌ام را نابود کند.

 همچنین متوجه شدم که چقدر در این مدت، تمام امیدم را به تغییر مسافرم گره زده بودم و فراموش کرده بودم که خودم هم نیاز به ترمیم و آموزش دارم. یاد گرفتم که برای اینکه بتوانم در کنار مسافرم باشم، ابتدا باید خودم را از چنگال ناامیدی، رها و آرامش را در جای درستی جستجو کنم.

 در نهایت برداشت من این است که ناامیدی نقطه پایان نیست، بلکه جایی است که ما باید یاد بگیریم دوباره از نقطه‌ی صفر شروع کنیم. من امروز دیگر آن آدم درمانده‌ی سابق نیستم؛ چون فهمیده‌ام که حتی در تاریک‌ترین شب‌ها، ستاره‌ها می‌درخشند. اکنون وجود خداوند را در تمام لحظات زندگی‌ خود حس می‌کنم و تمام قد در برابر ناامیدی ایستاده‌ام. از اینکه یاد گرفتم چطور با ناامیدی بجنگم و دوباره لبخند بزنم، هزاران بار سپاس‌گزار خداوند، آموزش‌های کنگره۶۰ و راهنما همسفر مرضیه هستم.

منبع: فایل‌صوتی نا‌امیدی
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی کاسپین قزوین 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...