English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده - خدمت در سایت یعنی خدمت به هزاران نفر

گروه خانواده - خدمت در سایت یعنی خدمت به هزاران نفر

۱- لطفا خودتان را معرفی کنید؟

مسافر عباس: سلام دوستان، عباس هستم مسافر آنتی‌ایکس مصرفی تریاک، روش درمان دی. اس. تی با داروی اوتی به راهنمایی آقا تقی، طول درمان ده ماه و آنتی‌ایکس دوم سیگار به روش درمان دی. اس. تی، داروی درمان نیکوتین به راهنمایی آقای مسعود ابراهیمی، طول درمان ۱۰ ماه، رهایی از مواد ۹ سال ۲ماه ۷ روز و رهایی از نیکوتین ۹ سال ۲ ماه ۷ روز رشته ورزشی فوتبال، والیبال

راهنما تازه‌واردین همسفر الهام: سلام دوستان الهام هستم همسفر عباس. من هم مسافر تغذیه سالم هستم به روش دژاکام به راهنمایی همسفر ملیحه، کاهش وزن ۱۶ کیلو به مدت ۱۰ ماه سفر کردم. رهایی ۴ ماه ۸ روز، رشته ورزشی شطرنج


۲- چطور شد که هر دو زوج تصمیم گرفتید وارد خدمت در سایت شوید؟

مسافر عباس: من در مسیر درمان فهمیدم که خدمت در سایت یعنی خدمت به هزاران نفر از طریق یک صفحه و خواستم صدای خانواده کنگره ۶۰ را به گوش همه برسانم.

راهنما تازه‌واردین همسفر الهام: من هم به دنبال جایگاهی بودم که بتوانم در عین حفظ حریم زندگی در خدمت کنگره ۶۰ باشم و سایت هم برای من میدانی برای این اتحاد بود.

۳- مدیریت سایت نیاز به دقت، زمان و تمرکز زیادی دارد. چطور توانستید بین مسئولیت‌های بزرگ سایت و آرامش زندگی مشترک تعادل برقرار کنید؟

مسافر عباس: سایت یک شغل نیست یک رسالت است. من یاد گرفتم که وقتی پشت مانیتور هستم در خدمت رسالت هستم. ما مرز بین خدمت و زندگی را با احترام به هم ترسیم کردیم.

راهنما تازه‌واردین همسفر الهام: من یاد گرفتم که وقتی یکی از ما در فشار خدمت در سایت است دیگری باید حامی باشد و سایت باعث شد من یاد بگیرم چطور مدیریت در خانه و در خدمت باشیم.


۴- برخی فکر می‌کنند خدمت فقط در حضور فیزیکی است؛ شما که در سایت خدمت می‌کنید خدمت خالص را در این فضای مجازی چطور معنا می‌کنید؟

مسافر عباس: خدمت در سایت یعنی دقت در جزئیات است، وقتی یک مطلب  را درست می‌رسانیم در واقع داریم راه را برای یک مسافر که در دوردست است صاف می‌کنیم.

راهنما تازه‌واردین همسفر الهام: خدمت در سایت یعنی ایجاد پل برای دیگران ما در سایت پلی می‌سازیم که تنهایی یک همسفر را در فضای مجازی از بین ببرد و او را به خانواده‌ بزرگ کنگره ۶۰ متصل کند.

۵- آیا فعالیت در سایت، نگاه شما را به همسفر تغییر داده است؟

مسافر عباس: قطعاً. سایت به ما یاد داد که اگر هماهنگی بین ما نباشد سیستم از کار می‌افتد و همین هماهنگی به زندگی شخصی ما هم سرایت کرد.

راهنما تازه‌واردین همسفر الهام: سایت به ما یاد داد که خاموشی و پشتکار چقدر مهم است و ما یاد گرفتیم که در سکوت و با هم کارهای بزرگی انجام دهیم و برای من خیلی خوشایند است.


۶- پیام شما به کسانی که می‌خواهند در سایت خدمت کنند چیست؟

مسافر عباس: سایت را به چشم کار نبینید آن را به چشمِ نور و خدمت ببینید و هر کلیک و هر کلمه‌ای که می‌نویسید می‌تواند جان یک انسان را نجات دهد و با تمام توان خدمت کنید.

راهنما تازه‌واردین همسفر الهام: همسفران از سایت استفاده کنید تا به هم نزدیک‌تر شوید نه اینکه از هم دور شوید و خدمت در سایت فرصتی است برای ساختن یک مسئولیت‌پذیری بزرگ و قوی شدن در برابر مشکلات زندگی،


۷- کلام آخر:

مسافر عباس: خدمت در سایت دیده نمی‌شود اما لذت‌بخش است و به انسان قدرت درونی می‌دهد که در برابر تمام مشکلات و سختی‌ها قوی باشد و این یک کلیدی است که در تک‌تک کلماتی در سایت بارگزاری می‌شود حس می‌شود و از عزیزان درخواست می‌کنم که از سایت بازدید کنند و همچنین می‌توانند در سایت کامنت بگذارند و ما را خوشحال کنند.

راهنما تازه‌واردین همسفر الهام: خدمت در سایت چراغ‌های خاموش هستند و دست‌های پشت پرده‌ای هستند که خالصانه خدمت می‌کنند و این رسالت بزرگ را از طریق سایت به در راه ماندگان می‌رسانند و امیدوارم کسانی که نیاز به درمان دارند اما اطلاعی از کنگره ندارند از طریق سایت با خانواده کنگره ۶۰ آشنا شوند و به درمان برسند.


مصاحبه‌کننده: همسفر سمیه
طراح سؤالات: راهنما تازه واردین همسفر سمیه
عکاس: مرزبان خبری همسفر زهره
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر الهام(نگهبان سایت)

 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...