English Version
This Site Is Available In English

سایت کنگره ۶۰ منبع آموزش‌ها و مطالب فراوان

سایت کنگره ۶۰ منبع آموزش‌ها و مطالب فراوان

به نام قدرت مطلق الله 
سلام دوستان جمشید هستم یک همسفر. هفته‌ی (از سایت و فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره ٦٠ چگونه استفاده می‌کنم?) رابه بنیان کنگره ٦٠ و خانواده محترمشان تبریک می‌گویم. درضمن به همه‌ی عزیزانی که با عشق و علاقه در سایت خدمت می کنند و منعکس کننده‌ی بخش‌های مختلف شعبه‌ها و همچنین پارک‌های ورزشی، به همه ما و حتی به افرادی که نام کنگره را نشنیده‌اند، منتقل می کنند، خداقوت می‌گویم.

وقتی از سایت به عنوان یک ابزار ارتباطی سخن به میان می‌آید، گستردگی و مطالب فراوانی را دربر می‌گیرد که آموزش گرفتن از این ابزار ارتباطی، نقش بسیار مهمی در رشد و زندگی ما، البته اگر به درستی استفاده گردد، دارد. یکی از بخش‌های مهم آموزش گرفتن و به سلامتی رسیدن هر مسافر و همسفر، هر هفته در پارک‌ها است که همراه با شور و نشاط فراوان اجرا می‌گردد. اگر بخواهم به نمونه‌ای اشاره نمایم، به عنوان مثال؛ فوتسال، که جایگاه ویژه‌ای دارد. البته ٩ رشته ورزشی دیگر نیز که شامل والیبال، بدمینتون، شطرنج، طناب کشی، ورزش‌باستانی، تنیس روی میز، دارت، ورزش صبحگاهی و استخرشنا که جایگاه خاص خود را با میل و علاقه مسافران و همسفران دارد.

کسانی که تا قبل نای بلند شدن از جای خواب خود را نداشتند، هر هفته با حالی خوش و سرحال، صبح زود در پارک حاضر و آماده‌اند، اتفاقاً با زحمات ایجنت پارک ورزشی و مرزبانان عزیز این خدمات مهم، بهتر و بیشتر خود را نمایان می‌سازد، من به عنوان یک همسفر، در جایگاه خدمتی خود در پارک، بخش داوری به من سپرده شده است و این خدمت را در کنار ورزش و مسابقات پرشوری که برگزار می‌گردد، سهیم کرده‌ام.

بخش داوری در پارک، نیز خود برای بنده آموزش ویژه‌ای دارد، کسی به مانند من که تا قبل نمی‌توانستم حتی خودم را به درستی قضاوت کنم، امروزه در این جایگاه خدمتی درس‌های زیادی را که می توان، به آن جهان‌بینی گفت دریافت می‌کنم. این درس‌ها را از کنگره ٦٠ در شعبه خودمان و در پارک که شعبه ای دیگر است، آموزش می‌گیرم و همچنین سعی می‌کنم به دیگران منتقل کنم.

انعکاس این خدماتی که صورت می‌گیرد، توسط عزیزان خدمتگزار در سایت کنگره ٦٠ است که به صورت عکس، فیلم و مطالب به دیگر عزیزان، منتقل می گردد. من به عنوان یک همسفر عبارت زیبای (یا می بریم یا می آموزیم باختی در کار نیست) را چراغ راه خود در کنگره ٦٠ قرار داده ام، اگر خوب تمرین و اجرایی کنم، قطعا در همه‌ی ابعاد زندگی خود نیز، می توانم آن را به کارگیری کنم. باری دیگر به همه عزیزان خدمت‌گزار سایت خدا قوت می گویم. راهتان پایدار عزیران. 

با احترام همسفر جمشید.

 


گروه خبری پارک محتشم گیلان‌

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...