English Version
This Site Is Available In English

لژیونی به مراتب بزرگ‌تر، در یک حیطه خیلی بزرگ‌تر

لژیونی به مراتب بزرگ‌تر، در یک حیطه خیلی بزرگ‌تر

جلسه هشتم از دوره چهاردهم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، ویژه مسافران و همسفران نمایندگی یوسف، با استادی مسافر علی‌حسین، نگهبانی مسافر علیرضا و دبیری مسافر احسان، با دستور جلسه "از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره 60 چگونه استفاده می‌کنم" روز شنبه  28 شهریور ۱۴۰۵، ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

در زندگی امروز، دنیا دائماً در حال تغییر، رشد و پیشرفت است و فضای مجازی و اینترنت وارد زندگی همه ما شده است. ما هر روز با این فضای دیجیتال در ارتباط هستیم و برای آن وقت می‌گذاریم. اگر بتوانیم یاد بگیریم از اینترنت و فضای مجازی به‌گونه‌ای استفاده کنیم که کمترین آسیب و بیشترین بهره را برای ما داشته باشد، می‌توانیم از این ابزار در جهت رشد و افزایش آگاهی خود استفاده کنیم. گوشی که در اختیار ماست، صرفاً وسیله‌ای برای سرگرمی و وقت‌گذرانی نیست.

برای استفاده صحیح از اینترنت، ابتدا باید هدف خود را مشخص کنیم؛ بدانیم برای چه موضوعی جست‌وجو می‌کنیم و سپس بر اساس همان هدف به دنبال اطلاعات برویم. بعد از آن نیز باید منبع مطالب و درست یا نادرست بودن آن‌ها را بررسی کنیم. این موضوع برای ما در کنگره اهمیت بیشتری دارد، زیرا مطالب فراوانی در فضای مجازی منتشر می‌شود و باید قدرت تشخیص داشته باشیم که کدام مطلب واقعی و کدام نادرست است. این توانایی به آموزش‌ها، آگاهی، دانایی و دانایی مؤثر مربوط می‌شود.

در کنگره، هدف اولیه ما درمان است، اما باید بدانیم برای چه می‌خواهیم درمان شویم. اگر هدف خود را مشخص کنیم، مسیرمان نیز روشن‌تر خواهد شد. می‌خواهیم به درمان برسیم تا به حال خوش، آرامش و آسایش بیشتری در زندگی دست پیدا کنیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم.

کنگره ۶۰ در این سال‌ها همگام با پیشرفت علم و تکنولوژی حرکت کرده است. سایت کنگره و فضای مجازی، با تلاش آقای مهندس و خدمتگزاران سایت، مطالب مختلفی را در اختیار اعضا قرار داده‌اند. سایت کنگره در مسیر درمان برای من نیز بسیار کمک‌کننده بود. در سفر اول، گاهی به دلیل خستگی یا شلوغی ذهن نمی‌توانستم مطالب جلسه را به‌خوبی دریافت کنم؛ اما در خانه می‌توانستم دستور جلسات، سی‌دی‌ها و برداشت‌های مختلف را مطالعه کنم و موضوع را از زوایای دیگری ببینم.

گاهی مطلبی در یکی از وبلاگ‌ها می‌خواندم که باعث می‌شد موضوعی را که متوجه نشده بودم، بهتر درک کنم. برای مثال، درباره مثلث دانایی متوجه شدم که در سفر اول باید ابتدا مثلث جهالت را حل کنیم تا بتوانیم به دانایی برسیم. همچنین در مورد وادی اول، این برداشت برایم شکل گرفت که باید به چیزهایی که نباید به آن‌ها فکر کنم توجه داشته باشم. این مطالب به من کمک کرد تا تمرکز بیشتری روی مسیر درمان داشته باشم.

امیدوارم همه اعضا بتوانند از سایت، نوشتارها و مطالب کنگره استفاده مطلوبی داشته باشند. در سفر اول، تمرکز اصلی باید بر مسیر درمان باشد و در ادامه، مطالب و آغازنامه‌های مختلف می‌تواند به افزایش آگاهی و تکمیل آموزش‌ها کمک کند.

تقدیر از خدمتگزاران سایت توسط ایجنت محترم شعبه، مسافر محمدرضا حمیدی

 

 

اعطای نشان وادی هشتم به مسافر رشید از لژیون ششم به راهنمایی ایجنت محترم مسافر محمدرضا حمیدی

ضبط صدا و عکس: مسافر حمید، لژیون 9

تایپ ویرایش و ارسال: مسافر پدرام، لژیون 6

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...