English Version
This Site Is Available In English

قوانین زندگی را بیاموزیم

قوانین زندگی را بیاموزیم

جلسه دهم از دوره بیست و پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی زاگرس، با استادی  مسافر جواد، نگهبانی مسافر اصغر و دبیری مسافر‌‌ حسن ‌با دستور جلسه: وادی هفتم و تأثیر آن روی من روز پنج‌شنبه 26 شهریور‌ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که امروز هم به من توفیق داد در این جایگاه خدمت کنم. دستور جلسه این هفته وادی هفتم و تأثیر آن روی من رمز و راز و کشف حقیقت در دو چیز است یکی یافتن راه و یکی و دیگری آنچه برداشت می‌نماید. وادی هفتم نیز مانند سایر وادی‌های کنگره ۶۰، یکی از قوانین هستی و زندگی ما در این هستی را بیان می‌کند. قوانینی که ما چه بخواهیم و چه نخواهیم بر زندگی ما حکمرانی می‌کنند، اگر آن‌ها را بیاموزیم و عمل کنیم، قادر خواهیم بود از گذرگاه‌های سخت عبور کنیم، در غیر این صورت قادر به عبور نخواهیم بود. درمان اعتیاد اگر نگوییم سخت‌ترین گذرگاه، حداقل یکی از سخت‌ترین گذرگاه‌هایی است که یک انسان ممکن است در طول حیات خویش با آن روبرو شود. برای عبور از گذرگاه سخت ‌درمان اعتیاد مجبور هستیم قوانین زندگی را بیاموزیم و اگر نیاموزیم، دیر یا زود روزگار ما را مجبور به آموختن خواهد کرد. در وادی هفتم توضیح داده‌شده که چه‌بسا انسان‌هایی که به‌شدت خواستار رهایی از دام اعتیاد بودند اما نتوانسته‌اند راه اصولی و صحیح درمان این بیماری را بیابند، بارها اقدام به ترک اعتیاد نمودند اما نه‌تنها هیچ نتیجه‌ای نگرفتند بلکه به‌مراتب بیش‌ازپیش در اعتیاد فرو رفتند؛ هر بار که خواستند ترک کنند سراغ ماده خطرناک‌تری رفتند و اعتیاد آن‌ها سنگین‌تر شد.

اولین گام برای درمان اعتیاد، یافتن راه درست است که پیدا کرده‌ایم و آن کاهش تدریجی یا همان روش DST است و در مرحله بعد آنچه از این راه برداشت می‌نماییم. زمانی که شخص مصرف‌کننده مواد مخدر با استفاده از متد DST کنگره ۶۰ اعتیاد خود را درمان می‌کند، رمز و راز کشف حقیقت را کشف می‌کند. این روش برای انسان‌هایی که خواستار درمان و رهایی هستند، جواب می‌دهد، برای افرادی که می‌توانند نیروهای درونی خویش را به کار گیرند، جواب می‌دهد؛ برای کسانی که خواهان صراط مستقیم هستند جواب می‌دهد؛ اما برای کسانی که باری به هرجهت هستند جواب نمی‌دهد. برای کسانی که نمی‌خواهند به خود زحمت فکر کردن و عمل کردن بدهند جواب نمی‌دهد؛ برای کسانیکه حاضر نیستند به خود زحمت برداشت بدهند جواب نمی‌دهد، برای کسانی که هم لذت نشئگی را می‌خواهند و هم لذت درمان را، جواب نمی‌دهد.

تایپ گزارش و عکس: مسافر عباس لژیون 6
بارگزاری: مسافر محمد لژیون 8
گروه سایت مسافران کنگره 60 نمایندگی زاگرس

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...