English Version
This Site Is Available In English

درمان، حاصل یافتن راه و عمل به آن است

درمان، حاصل یافتن راه و عمل به آن است

سلام دوستان رضا هستم یک مسافر، آنتی ایکس مصرفی تریاک کشیدنی، ورزش در کنگره  والیبال و دوچرخه سواری، راهنمای درمان آقا مرتضی روحانی، مدت رهایی : ۵ ماه

وادی هفتم می‌گوید یکی از رمز و رازهای کشف حقیقت، یافتن راه است و دیگری آنچه برداشت می‌نماییم یا عمل می‌کنیم.
پس من باید متوجه باشم که یافتن راه به تنهایی من را به مقصد خودم، که درمان اعتیاد است، نمی‌رساند. گاهی اوقات فکر می‌کردم همین که وارد کنگره شدم و مسیر درمان را پیدا کردم، تمام است. ولی کم‌کم یاد گرفتم وارد شدن، درصدی از مسیر است و حالا چطور عمل کنم و حس‌هایم چطوری باشند هم اهمیت بالایی دارد در روند درمان. پس یافتن راه و عمل به قوانین، توأمان می‌تواند من را به هدفم که درمان است برساند و هیچ‌کدام به تنهایی موفقیت در پی ندارد.
به عنوان مثال، من راه را پیدا نکنم و بیهوده تلاش کنم، جز ناامیدی و خستگی، راه برایم چیزی باقی نمی‌ماند. اما وقتی راه را پیدا کردی و به درستی هم برداشت کردی و عمل کردی، فقط کافی است چشم‌هایت را ببندی و گل رهایی را از دستان پرمهر جناب مهندس دریافت کنی.

ممنون از دوستان که توجه می‌کنند و عمل می‌کنند.

مرزبان خبری : مسافر احمد
تهیه و تنظیم : مسافر جلیل ل ۱۸

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .