English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی‌دی- نقاش

برداشت از سی‌دی- نقاش

ما درمورد انسان و کالبد او نقاش ماهر نیستیم؛ زیرا خداوند آن را طراحی نموده و انسان را در جایگاه باارزشی قرار داده است. وظیفه ما این است که این تابلوی نقاشی را زیبا و ارزشمند در بیاوریم؛ به‌ همین دلیل، همواره تأکید می‌شود که تا پایان حیات، به جسم خود ارزش نهاده و در حفظ آن بکوشید. این موضوع مستقیماً به کسب آگاهی و دانش انسان برمی‌گردد. جهان خلقت آن‌قدر وسیع است که ابتدا و انتهای آن برای ما معلوم نیست. ما در کهکشان راه شیری قرار داریم که یک کهکشان متوسط است، عبور از این سر تا آن سر کهکشان با سرعت نور (۳۰۰هزار کیلومتر در ثانیه) ۱٠٠هزار سال نوری طول می‌کشد.

کهکشان راه شیری حدود ۱۰۰میلیارد منظومه دارد که خورشید یکی از آن‌ها است. در سال ۱۹۷۵، سفینه‌ای برای کاوش به فضا فرستاده شد. این سفینه با سرعت ۶۰هزار کیلومتر در ساعت حرکت می‌کند و ۸۵هزار سال طول می‌کشد تا به نزدیک‌ترین ستاره به ما برسد؛ با همه این اطلاعات، ما فقط ۵درصد از این جهان فیزیکی را می‌دانیم. وقتی خداوند می‌فرماید: من انسان را از گل و جان را از شعله‌های آتش خلق کردم، برداشت عمومی این بوده که مجسمه‌ای گلی ساخته و در آن دمیده شده‌است؛ اما این‌گونه نیست، منظور خلقت از گل، این است که همه اجزای فیزیکی ما از خاک می‌باشد؛ همان‌طور که درختان و حیوانات از خاک آفریده شده‌اند. در وجود انسان، ۶۵ عنصر از جدول مندلیف؛ مانند کلسیم، پتاسیم، آهن، روی، منیزیم و فسفر پیدا شده‌است. جسم، همان کالبد فیزیکی می‌باشد و آن‌چه می‌ماند، جان است. انسان به دو بخش تشکیل می‌شود؛ جسم و جان.

نقاش اصلی و ماهر، خداوند یا هستی است که انسان را طراحی کرده و در جایگاهی باارزش و والایی قرار داده است که تنها انسان این جایگاه را دارد؛ اما موضوعات و محتویاتی که در این طرح قرار می‌گیرد، به‌وسیله خود ما مهیا می‌گردد؛ یعنی ما مسئول نگهداری و آراسته‌ بودن ظاهری و باطنی خویش هستیم. انسان برای این‌که بتواند تابلو را خوب نقاشی کند و درست حرکت کند، پیامبران دستوراتی را آوردند؛ این‌که می‌گویند: غیبت‌ کردن مثل خوردن گوشت مرده برادر می‌باشد و کاری بسیار قبیح شمرده شده‌است، برای این نقاشی است. کسی که ۵۰ کیلو اضافه‌وزن دارد، درواقع طرح وجودی خود را زشت طراحی کرده است؛ به‌ همین دلیل، لژیون جونز برای رسیدن به تعادل و درمان اضافه‌وزن ایجاد شد تا راه‌حلی برای این عدم تعادل وجود داشته باشد. انسان باید برای سلامتی خود بکوشد، اضافه‌وزن نداشته باشد و سیگار نکشد؛ وگرنه از تعادل و کنترل خارج می‌شود و به خود صدمه می‌زند.

مربی یا معلم وظیفه دارد شخص را هدایت کند تا بتواند نقاشی زیبایی بکشد. حلقه‌های حیات شامل کودکی، جوانی، میان‌سالی و جهان‌های بعدی است، وقتی باز شوند یک تونل‌ بسیار طولانی خواهد شد که ذره‌ای از اقیانوس است و به باور نمی‌آید. تزکیه و پالایش کار آسانی نیست، همیشه دو قطب مثبت و منفی وجود دارد که اگر انسان زود به‌ نتیجه می‌رسید، حیات روی زمین تمام می‌شد. خواب‌های شبانه نشان‌دهنده شگفتی‌های وجود ما است که چگونه جسم ما خوابیده و مثلاً در آلمان یا اسپانیا هستیم! این‌ها قابل بررسی و تعمق است. برای یافتن دلیل و ادامه آن، باید تفکر نمود تا راه را پیدا کرد. درمورد مطالب جاری حیات؛ مانند از کجا آمده‌ام و به کجا می‌روم؟ چه می‌خواهم و چه‌کار می‌کنم؟ انسان با حرکت‌های بسیار عاقلانه و نه حسابگرانه، به حل آن مطالب دست می‌یابد. این عمل جلوداری می‌کند و نیرویی است که از بیرون به انسان القاء شده‌است.

هر حرکت معنوی، بار مادی را با خود دارد که عمل صالح جلودار آن می‌باشد و مهم این است ما چه‌کار می‌کنیم! بذری که در قافله زندگی جای می‌گذاریم، باید در زمین مناسب و به‌دست انسان‌های آگاه و فهمیده داده شود. ما هم اگر از عاشقان راه عشق هستیم، باید بدانیم که چگونه عمل کنیم. خداوند ما را با بسیاری از کارهای خوب انتخاب می‌کند تا با تفکر پی‌ببریم و درک آن را بیابیم. اعجاب ما را به صعود و دانستن خیلی از مسائل یاری می‌کنند و در ساخته‌های خداوند، آن‌قدر تنوع هست که شمارش نمی‌توان نمود. حلقه‌ها دوام نداشته و ایستادن معنا ندارد؛ هرلحظه مملو از سؤالاتی است که پاسخ‌های آن، خطی بی‌انتها می‌باشد.

من از سی‌دی نقاش آموختم که بدانم درون من از خوبی‌ها و بدی‌ها شکل می‌گیرد. باید درون خود را از بدی‌ها پاک کنم، پالایش و تزکیه نمایم تا بتوانم در محضر خداوند و در جهان‌های دیگر زندگی بهتری را تجربه کنم. آقای مهندس در این سی‌دی به من آموزش می‌دهند که عاقلانه، نه حسابگرانه عمل کنم. حسابگرانه عمل‌ کردن فقط به خودم آسیب می‌زند؛ اما عاقلانه عمل‌ کردن، بهترین راه است تا به‌ نتیجه مطلوب و به تعادل برسم. هرگاه متوجه شدم که خودم یا قسمتی از زندگی‌ام تعادل ندارد، باید بدانم که عاقلانه حرکت نکرده‌ام، تلاش کنم تا دلیل آن بی‌تعادلی را پیدا کنم و نقاشی بهتری ترسیم نمایم.

نویسنده: راهنمای ویلیام همسفر مهناز
عکاس: همسفر ناعمه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر فروزنده رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی وکیلی یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...