English Version
This Site Is Available In English

معجزه‌ای به نام پیدا کردن راه درست

معجزه‌ای به نام پیدا کردن راه درست

جلسه هفتم از دوره چهل و ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰، نمایندگی ارتش، به استادی همسفر معصومه به نگهبانی همسفر الهام و دبیری همسفر مریم، با دستور جلسه «وادی هفتم (رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری؛ آنچه برداشت می‌نمائیم.) و تأثیر آن روی من»، روز دوشنبه ۲۳ شهریور ماه ۱۴۰۵، رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

قبل از عرایضم، می‌خواهم در مورد وادی‌های قبل توضیح دهم. در وادی یکم تا چهارم، روی تفکر و تمرکز صحبت می‌شود. در وادی پنجم، باید قوه به فعل تبدیل شود، یعنی اجرایی شود. در وادی ششم، فرمانروایی عقل را به رسمیت شناختیم، یعنی نفس ما بر ما غالب نباشد.

در وادی هفتم، بسیاری از افراد به خاطر پیدا نکردن راه درست به بن‌بست رسیدند، چه بسا انسان‌هایی قوی هم بودند. به عبارتی، آن‌ها راه درست را پیدا نکردند و همین امر باعث بروز بسیاری از اتفاقات ناگوار برای آن‌ها شد، پس پیدا کردن راهکار درست و صحیح الزامی است.

تجربه خودم در این راه این چنین بود که مسافرم را در خیلی مکان‌های مختلف بستری کردیم و به نتیجه مطلوب نرسیدیم. مسیر را رفته بودیم، ولی مسیر صحیح را نرفتیم و خروجی درست نداشت و تکرار هر بار لغزش مسافرم، باعث سرخورده شدن من و مسافرم می‌شد، که البته، بیشترین آسیب را من می‌خوردم و هر لحظه ناامیدتر می‌شدم. تا اینکه معجزه کنگره اتفاق افتاد که البته در بدو ورود، باور درمان در من وجود نداشت.

من به شدت نسبت به واکنش‌های افراد کنگره واکنش منفی داشتم. مسافر من در زمان درمان، حتی برای مصرف دارو هم به شدت مرا رنجیده‌خاطر می‌کرد. وقتی نزد جناب مهندس رفتم، ایشان فرمودند، با صبر کردن به نتیجه می‌رسی.

بعد از گذشت مدت زمان درمان، ذره‌ذره نشانه‌های حس مثبت در من ایجاد شد و من متوجه این قضیه شدم که درمان قطعی رخ خواهد داد. من و مسافرم فقط برای موضوع اعتیاد، به کنگره وارد نشدیم. موضوعات اساسی دیگری هم به همراه اعتیاد داشتم ولی به خواست خداوند، این راه را ادامه دادم و همین امر، باعث به وجود آمدن معجزه در زندگیم شد.

بعد از گذشت مدت زمان زیاد، به حس خوب رسیدم و مسافرم علاوه بر ترک اعتیاد، مصرف سیگار را هم قطع کرد. مسافرم به یک انسان جدید تبدیل شد و خداوند هم جواب تمام صبوری‌های من را داد و راه درست را جلوی ما قرار داد. من و مسافرم برداشت‌های زیادی در این راه داشتیم و هر روز به آگاهی ما افزوده می‌شود.

مرزبان کشیک: همسفر مژگان
عکاس: همسفر تینا رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون پنجم)
تایپیست: همسفر سما رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون دهم)
ارسال: همسفر نیکی رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارتش

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .