English Version
This Site Is Available In English

رمز وراز رهایی با کیفیت، شرکت در لژیون ویلیام می باشد

رمز وراز رهایی با کیفیت، شرکت در لژیون ویلیام می باشد

دوازدهمین جلسه از دوره چهل و نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران آقا نمایندگی ستارخان؛  با استادی راهنمای محترم مسافر علی، نگهبانی مسافر عباس و دبیری مسافر میلاد با دستور جلسه "وادی هفتم و تاثیر آن بر روی من" روز دوشنبه 23 شهریورماه ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان علی هستم یک مسافر. در اینجا از نگهبان و دبیر جلسه، ایجنت محترم و مرزبان‌های عزیز و همه خدمتگزاران شعبه و کنگره و درراس آن‌ها از آقای مهندس تشکر می‌کنم که باعث شدند که حس و حال خوبی را تجربه کنم و در این جایگاه بنشینم و آموزش بگیرم. امیدوارم صحبت‌های من و مشارکت شما بتواند گره‌ای را باز کند و پیامی برای شنوندگانش داشته باشد. دستور جلسه امروز وادی هفتم و تأثیر آن بر روی من می‌باشد. آقای مهندس در سی دی می‌فرمایند که زندگی قانون و قواعد خاص خودش را دارد که آن دستورات و قوانین به کمک پیامبران، دین و عرفای بزرگ وضع‌شده، و مثل ریاضیات قابل‌تغییر نیستند. رمز وراز کشف حقیقت در دو چیز است یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌شود. کنگره 60 هم این چهارده وادی را به‌عنوان قوانین خودش وضع کرده و راه زندگی ما می‌باشد که به کنگره واردشده‌ایم. قوانین کنگره 60 برگرفته‌شده از کتب آسمانی است. در وادی اول تا چهارم در مورد تفکر، ارزشمندی انسان، مسئول بودن انسان و در وادی پنجم از عمل کردن به افکارمان و در وادی ششم از اجرا کردن حکم عقل به‌عنوان فرمانده صحبت می‌کند و در جزوه جهان‌بینی در مورد دانایی و دانایی مؤثر یاد می‌گیریم و داستان قلعه عقل را توضیح می‌دهد تا از نگهبانان مناسبی برای حفاظت از قلعه عقل استفاده کنیم تا بتوانیم با بکار بردن این موارد به دانایی مؤثر برسیم. در وادی هفتم بازهم در مورد دانایی صحبت می‌کند که برای رسیدن به آن باید راز و رمزش را پیدا کنیم.

ما همواره باید از مسیرهای پیشگامان هر کاری برای رفتن و رسیدن استفاده کنیم. باید از مسیرهایی که مشخص است برای پیدا کردن رمز راز دانایی استفاده کنیم و وقتی صندوقچه را پیدا کردیم محتویات آن را که دانایی و دانایی مؤثر است، برداریم. هریک از مسافران به طریقی با کنگره آشنا شده‌ایم و این تصادفی نبوده چون ما دنبال آن می‌گشتیم و رمز مشکلمان را پیداکرده‌ایم ولی کسانی هستند که همسایه دیواربه‌دیوار کنگره هستند ولی چون خواسته رهایی را ندارد، هرگز به کنگره راه پیدا نمی‌کنند. حال که رمز مشکلمان را پیداکرده‌ایم و صندوقچه را بازکرده‌ایم باید از محتویات آن‌که راهنماها، فضای کنگره هستند، کمال استفاده را داشته باشیم. کنگره می‌گوید هر کس دو ماه با دقت تمام پروتکل DST را رعایت کند به حال خوش می‌رسد. اگر حالتان خیلی ناخوش است با استفاده از پارک لاله و استخر می‌توانید به حال خوش برسید. در کنگره می‌گویند همه الزاماً نباید رها شوند.اذن رهایی با ورود به کنگره برای همه صادرنمی شود. خواست مسافر دررسیدن به رهایی بسیار اهمیت دارد. لژیون ویلیام برای رهایی بسیار مهم می‌باشد. آماری که تهیه‌شده است نشان می‌دهد که بین پنج‌تا هفت درصد رهایی‌های کنگره مجدداً مصرف‌کننده شده‌اند و این افراد کسانی هستند که در لژیون ویلیام شرکت نکرده بودند و یک دروازه بزرگ را به سمت اعتیاد باز گذاشته‌اند و رمز ورازرهایی باکیفیت شرکت در لژیون ویلیام می‌باشد.
ممنونم که با سکوت خود به صحبت‌های من گوش دادید.

تایپ و بارگزاری: مسافر حمیدرضا

مرزبان کشیک: مسافر علیرضا
مرزبان خبری: مسافر ماهان

با عرض احترام، خدمتگزاران سایت مسافران نمایندگی ستارخان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .