English Version
This Site Is Available In English

در وادی هفتم، باید مجهولات زندگی‌مان را پیدا کنیم.

در وادی هفتم، باید مجهولات زندگی‌مان را پیدا کنیم.

جلسه ششم  از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی بجنورد به استادی مسافر عباس، نگهبانی مسافر علی و دبیری موقت مسافر نظیر با دستور جلسه " وادی هفتم و تاثیر آن روی من  " در تاریخ بیست و دوم شهریور ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

 خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عباس هستم یک مسافر. از ایجنت محترم، لژیون مرزبانی نگهبان جلسه سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا بتوانم از شما دوستان آموزش بگیرم. دستور جلسه امروز، «وادی هفتم و تأثیر آن روی من» است. « رمز و راز حقیقت در دو چیز است: یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌کنیم.» یافتن راه، همان «رمز» است و آنچه برداشت می‌کنیم، «راز» آن است. تمامی وادی‌های کنگره ۶۰ در حکم قوانین ثابت هستند؛ درست همان‌طور که قوانین فیزیک و ریاضی ثابت‌ هستند، قوانین کنگره نیز غیرقابل‌ تغییرند. ما در وادی‌های اول تا چهارم بر روی «تفکر» تمرکز کردیم. در وادی پنجم، نیروی عقل را به رسمیت شناختیم و افکار و اندیشه‌ها را از حالت بالقوه به بالفعل درآوردیم. در وادی ششم، نیروی عقل را به فرماندهی شناختیم و اکنون در وادی هفتم، باید مجهولات زندگی‌مان را پیدا کنیم. این وادی بسیار مهم و کاربردی است و مثل دانه‌ای از تسبیح، در کنار سایر وادی‌ها راهکار مشخصی به ما نشان می‌دهد. در زندگی، خیلی‌ها به دلیل پیدا نکردن راه درست، به بیراهه رفتند؛ مسیرهایی که به مسلخ ختم می‌شد. انتخاب یک رفیق خوب، همسر مناسب، شغل یا رشته تحصیلی، همه در این وادی معنا پیدا می‌کنند. قبل از ورود به کنگره، راه‌های زیادی را برای رهایی از اعتیاد امتحان کرده بودم؛ از سقوط آزاد گرفته تا مراجعه به روان‌پزشک، اما هیچ‌کدام راه درست نبودند. تنها کنگره ۶۰ بود که راه واقعی را برای من نمایان کرد و حالم را به این سطح از آرامش رساند.

. اکنون وظیفه دارم با خدمت کردن، این حال خوش را حفظ کنم. به دوستان سفر اولی توصیه می‌کنم که از سفر خود لذت ببرند، سی‌دی‌ها را با جان و دل بنویسند و با عشق در کنگره حضور داشته باشند. سفر دوم، لذت خاص خودش را دارد، چرا که راه برای شما نمایان شده است. در مورد انتخاب‌ها دقت کنید؛ چه در انتخاب رفیق، چه در مسائل حیاتی زندگی. حتی در مسئله درمان چاقی نیز راه باید اصولی باشد. ما شاهد بودیم کسانی که برای لاغری دست به جراحی‌های خطرناک زدند و دچار مشکلات عدیده شدند، در حالی که در کنگره و در «لژیون تغذیه سالم»، با روش‌های علمی، مسافران بدون هیچ آسیب جسمی، کاهش وزن‌های چشمگیری را تجربه می‌کنند. در وادی هفتم با دو گروه سروکار داریم: «کم‌خردان» و «خردمندان». کم‌خردان کسانی هستند که اول حرف می‌زنند و بعد فکر می‌کنند؛ بنابراین همیشه درگیر عذرخواهی و «چه کنم، چه کنم» هستند. اما خردمندان اول فکر می‌کنند و بعد سخن می‌گویند. خردمندی؛ یعنی بالا بردن سطح دانایی و استفاده از تفکر، تجربه و آموزش در کنار هم. انرژی‌های منفی همیشه در کمین هستند، ما با جهان‌بینی که در کنگره یاد می‌گیریم می‌توانیم مسیر درست را تشخیص  بدهیم. اگر راهنمای شما یک روز در جلسه حضور نداشت، به دنبال بهانه برای غیبت نباشید؛ سفر شما برای رهایی و رسیدن به تعادل خودتان است، نه برای دیگران متشکرم دوستان

در ادامه اهدای نشان پیمان وادی هشتم به مرزبانان توسط ایجنت نمایندگی (آقای) رحمان :

در ادامه برگزاری هفتمین دوره آزمون داخلی :

در ادامه برگزاری جلسه خدمت گزاران:

درادامه تقدیر و معرفی نگهبان جدید سایت :

مرزبان خبری : مسافر محمد
تایپ و ویرایش : مسافر موسی الرضا لژیون سوم
ارسال: مسافر جواد

 

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...