English Version
This Site Is Available In English

آقای مهندس خودشان ابتدا این دستور جلسات را کاربردی کرده اند

آقای مهندس خودشان ابتدا این دستور جلسات را کاربردی کرده اند

به نام قدرت مطلق

جلسه نهم از دور هفتم لژیون سردار نمایندگی کاسپین با استادی مسافر راهنما رضوان،نگهبانی مسافر راهنما باقر،دبیری مسافر راهنما علی و خزانه داری مسافر بهروز روز سه شنبه 17/06/1405 با دستور جلسه  از فرمانبرداری تا فرماندهی راس ساعت 13:30آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
از نگهبان لژیون سردار تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم و امیدوارم که خداوند به ما انرژی مضاعف بدهد تا بتوانیم اول به خودمان و بعد به دیگران خدمت کنیم درباره دستور جلسه،«از فرمانبرداری تا فرماندهی» یک زمان نه چندان دور تمام فرماندهی جسم من تحت امر نیروهای شیطانی و یا نفس اماره، و وجودم پر از کارهای ضد ارزشی بود؛ در ادامه با پیدا شدن راه کنگره توانستم تا حدودی مسائل ضد ارزشی را کم و اعتیادم را درمان کنم؛ رسیدن به این جایگاه زمان، صبر و استقامت زیادی می‌خواهد تا بتوانیم جسم خود را تحت امر نیروهای الهی در بیاوریم و به فرمان عقل نزدیک شویم.
آقای مهندس که برای ما الگو هستند ابتدا تمام این دستور جلسات را خودشان کاربردی کرده‌اند یعنی بهترین فرمانبردار بوده‌اند هم از فرمان‌های درونی یا فرمان عقل و هم از فرمان اساتیدشان، این گونه به مرتبه‌ای از فرماندهی رسیده است که به خوبی کنگره ۶۰ را در مسیر خود به پیش می‌برد؛ به همین خاطر وقتی ‌پیام‌های آقای مهندس را می‌خوانیم به خوبی متوجه تفاوت او با دیگر انسان‌ها (بی‌سواد یا باسواد) می‌شویم.
در یکی از پیام‌ها آمده است که «ما می‌توانیم با فراهم نمودن پول، سرمایه و ایجاد شعب از نابودی آنها جلوگیری نماییم». در همین راستا دیده بان محترم آقای سلامی فرمودند که تمام تصمیماتی که آقای مهندس می‌گیرند برای ۲۰ سال آینده است که می‌فرمایند دیگران کاشتند ما خوردیم و ما بکاریم تا دیگران بخورند.
در مورد لژیون سردار شرکت در این لژیون به گونه‌ای است که کسانی که در آن شرکت می‌کنند و کسانی که غفلت می‌کنند پشیمان هستند؛ آنهایی که پرداختی‌های خود را انجام می‌دهند می‌گویند کاش بیشتر می‌پرداختم و کسانی که ین خدمت را انجام نمی‌دهند پشیمانند که چرا در این کار کوتاهی کرده‌اند؛ به همین خاطر هست که پهلوانان ما و یا دنورها یا سردارها دوباره این خدمت را انجام می‌دهند.
این شور و اشتیاق خدمت مالی به خاطر صور پنهان لژیون سردار است که مربوط به رهایی عزیزان خدمتگزار از اعتیاد و رفتن در مسیر  ارزش‌ها است، از نظر آنان رهایی شان میلیاردها می‌ارزد.
من نخواهم شد از این خلوت برون
                   چون که مشغولم به احوال درون
در پایان امیدوارم که همه ما بتوانیم در این مسیر در حد توان خود خدمت کنیم


عکس:مسافر سینا
تایپ:مسافر حسن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .