English Version
This Site Is Available In English

شرط رسیدن به فرماندهی، فرمانبردار بودن است

شرط رسیدن به فرماندهی، فرمانبردار بودن است

جلسه یکم از دوره چهل‌وهشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی گیلان، با استادی همسفر صفر، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری موقت مسافر شاهین با دستور جلسه «از فرمانبرداری تا فرماندهی» روز یک‌شنبه 15 شهریورماه ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷ آغاز‌‌ به ‌کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان صفر هستم یک همسفر. خداوند را شاکرم که امروز در این جایگاه خدمت می‌نمایم. ابتدا از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان سپاسگزارم که این بستر را فراهم نمودند تا بتوانم به آرامش و تعادل برسم، همچنین از آقای شروین راهنمای خود که چراغ راه بنده بودند بسیار قدردانم. از تمام خدمتگزاران کنگره 60 گیلان تشکر می‌نمایم که چراغ این مکان را روشن نگاه داشته‌اند. در خصوص دستور جلسه این هفته از فرمان‌برداری تا فرماندهی باید بگویم زمانی که وارد کنگره 60 شدم و فرزند خود را به این مکان آوردم تا به درمان برسد، راهنمای تازه واردین به من گفتند که باید به لژیون همسفران مراجعه کنم تا آموزش بگیرم.

در آن زمان تفکر بنده به این‌گونه بود که هیچ مشکلی ندارم و نیازی به آموزش‌های کنگره 60 ندارم. آن زمان، منیتی که در من وجود داشت، اجازه نمی‌داد تا آموزش پذیر باشم ولی پس از اینکه به آموزش‌های راهنمایم گوش کردم و پذیرفتم که باید شروع به نوشتن نمایم، مشکلات درونیم شروع به حل شدن کرد و متوجه شدم که باید دوربین را از روی مسافرم بردارم و به رفع ایرادات خود بپردازم. زمانی که متوجه شدم ترکش‌های اعتیاد مسافرم به زندگی من تأثیرات منفی زیادی گذاشته است، آن زمان بود که فرمان‌بردار راهنمای خود شدم و فرمان‌های ایشان را اجرا کردم.

امروز مسافرم را به راهنمایش سپرده‌ام و به مسائل و مشکلات وی کاری ندارم، او باید از راهنمای خود پیروی کند تا بتواند به حال خوش و تعادل برسد. برای فرمانده شدن باید اول از راهنمای خود فرمان‌برداری نمایم تا بتوانم از کارهای ضد ارزشی دوری و درنهایت فرمانده خوبی شوم. زمانی که به این دانایی برسم، دیگر نمی‌توانم دروغ بگویم، کار خلاف انجام بدهم و... . اگر توانستم این فرمان‌ها را به صورت عملی اجرا کنم پس می‌توانم فرمانده خوبی باشم. بنده در اوایل حضور در کنگره فکر می‌کردم برای رهایی، گذراندن سفر اول کافی است و کار تمام می‌شود اما زمانی که کتاب 60 درجه زیر صفر را خواندم متوجه شدم که من تازه از آن سرمای 60 درجه خارج‌شده و به صفر درجه یا ابتدای مسیر رسیده‌ام و باید دانست سفر دوم حتی ضروری‌تر از سفر اول است.

تایپ: مسافر حسین لژیون سوم
ویرایش: مسافر حسین لژیون پنجم
عکس: مسافر مهدی (ر) لژیون پنجم
ارسال مطلب: دستیار مرزبان خبری، مسافر مهدی لژیون پنجم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .