English Version
This Site Is Available In English

فرمانبرداری تا فرماندهیِ عقل

فرمانبرداری تا فرماندهیِ عقل

مرضیه مسافر نیکوتین رهجوی راهنما مسافر زهرا (لژیون ویلیام) در دستور جلسه؛ «از فرمانبرداری تا فرماندهی» بیان کردند:

این دستور جلسه به من آموخت که لازمه یک فرماندهی خوب، فرمانبرداری درست و آگاهانه است، برای نزدیک شدن به فرماندهی عقل، ابتدا باید از قوانین و آموزش‌ها پیروی کنیم و از کارهای کوچک مانند: حضور به‌موقع در جلسات، پایبندی به قوانین نوشتارها، مشارکت و نوشتن سی‌دی‌ها شروع کنیم؛ زیرا همین قدم‌های کوچک، زمینه‌ساز کارهای بزرگ خواهند شد.

یکی از نکات ارزشمند این دستور جلسه، داشتن هدف مشخص است. زمانی‌که با هدف درمان، وارد لژیون می‌شویم و به راهنما، چَشمِ واقعی می‌گوییم، درواقع مسیر فرمانبرداری برای ما روشن‌تر خواهد شد، همچنین بایدها و نبایدها نقش مهمی در رسیدن به فرماندهی عقل دارند؛ انجام ارزش‌ها و دوری از ضدارزش‌ها، انسان را به‌تعادل نزدیک می‌کند.

یکی از موانع مهم در مسیر فرماندهی، منیت است؛ زیرا منیت مانع آموزش‌پذیری و رشد دانایی می‌شود. هرچه دانایی بیشتر شود، فرماندهی عقل نیز قوی‌تر خواهد شد.

در طول سفر نیکوتین، آموختم که ابتدا باید فرمانده خوبی برای جسم، روان و جهان‌بینی خود باشم تا بتوانم در زندگی تصمیم‌های درست بگیرم. فرد مصرف‌کننده، فرماندهی زندگی خود را به نیکوتین می‌سپارد؛ اما با آموزش، فرمانبرداری و اجرای دستورات راهنما، می‌تواند دوباره فرماندهی را به‌عقل بازگرداند. من تلاش می‌کنم فرمانبردار خوبی برای راهنما همسفر زهرا، در لژیون ویلیام زالپارس باشم تا بتوانم در زندگی به فرماندهی عقل نزدیک شوم.

رابط خبری: محبوبه مسافر نیکوتین (لژیون ویلیام)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر اکرم (راهنمای تازه‌واردین) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زال‌پارس مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .