English Version
This Site Is Available In English

ثمره آموزش در عملکرد ما است

ثمره آموزش در عملکرد ما است

جلسه ششم از دوره ششم جلسات لژیون سردار همسفران نمایندگی صالحی به استادی همسفر فاطمه، نگهبانی راهنما همسفر فروغ و دبیری همسفر شادی با دستور‌  جلسه «دانایی، دانایی‌ مؤثر و سواد» روز سه‌شنبه ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را شکر می‌کنم که امروز در این جایگاه هستم و از خانم نگهبان و دبیر هم سپاسگزار هستم. دستور جلسه در مورد دانایی و دانایی مؤثر می‌باشد. دانایی و دانایی مؤثر یکی از موضوعاتی است که در کنگره بسیار درباره آن آموزش داده می‌شود و موضوع بسیار مهمی است. اینکه ما فقط سواد داشته باشیم کافی نیست و برای حل مشکلات ما کافی نمی‌باشد. ما باید دانایی خودمان را تبدیل به دانایی مؤثر کنیم. فرق دانایی با دانایی مؤثر باید به‌صورت عملی انجام شود و کاربردی باشد؛ اگر کاربردی نشود قطعاً به درد ما نمی‌خورد.

خود دانایی مثلثی است که می‌تواند اضلاعش مختلف‌الاضلاع باشد؛ یعنی هر ضلع آن اندازه‌ای متفاوت داشته باشد که این به درد ما نمی‌خورد. اما دانایی مؤثر با دانایی فرق دارد. دانایی مؤثر مانند مثلثی است که اضلاع آن با هم حرکت می‌کنند و باید در کنار هم رشد کنند. اگر این حرکت و هماهنگی وجود نداشته باشد هیچ فایده‌ای برای ما ندارد. حالا چه چیزی این دانایی را از بین می‌برد؟ نیروهای بازدارنده و خواسته‌های نامعقول نفس که دانایی ما را هدف قرار می‌دهند. نیروهای منفی نمی‌گذارند دانایی ما رشد کند و شیطان به این وسیله وارد می‌شود. ما باید تلاش کنیم میزان دانایی خودمان را بالا ببریم؛ زیرا دانایی در زندگی ما نقش بسیار مهمی دارد.

اکنون که ما در کنگره آموزش می‌بینیم کسی که دانایی‌اش به مرحله رشد و تکامل رسیده باشد، غلط و درست را به‌خوبی تشخیص می‌دهد و در زندگی خود می‌تواند مسائل را تشخیص دهد و جواب سؤالاتش را پیدا کند و لازم نیست همیشه آویزان این و آن باشد. پس چقدر دانایی خوب است و یک انسان دانا همیشه در حال آموزش است. هیچ‌وقت در کنگره آموزش تمام نمی‌شود و انسان دانا مدام تلاش می‌کند. اگر کمک‌ راهنما شد یا خدمت گرفت، آموزش او تمام نمی‌شود. انسان دانا همیشه در حال مطالعه و یادگیری است. اضلاع مثلث دانایی را دیگر برای شما نمی‌گویم و نمی‌خواهم تکراری باشد؛ زیرا خودتان می‌دانید.

سپاسگزارم که به اینجا آمدم، آموزش دیدم، تلاش کردم و به‌ صورت کاربردی این آموزش‌ها را در زندگی خود به کار گرفتم. من خود فردی بودم که روزهای اول انتهای سالن می‌نشستم. زمانی که در طبقه بالای ساختمان آکادمی بودیم پنهان می‌شدم، سرم را پایین می‌انداختم و جرئت اینکه دستم را برای مشارکت بلند کنم نداشتم؛ ولی آرام‌آرام از پله اول شروع کردم  دبیری، نگهبانی و استادی را گذراندم در حالی که اوایل اصلاً نمی‌توانستم صحبت کنم و همیشه صدایم همراه با لرزش بود؛ اما در کنگره با آموزش‌های درست و به‌ جا آموختم که این دانایی حتماً باید کاربردی باشد؛ پس تلاش کنیم تا عملکرد داشته باشیم و دانایی خودمان را در زندگی به کار بگیریم تا بتوانیم در زندگی موفق باشیم. سپاسگزارم.

تقدیر نگهبان، دبیر و خزانه‌دار فعلی از نگهبان، دبیر و خزانه‌دار پیشین لژیون سردار

تاپیست: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر فروغ (لژیون سوم)
عکاس: همسفر محبوبه رهجوی راهنما همسفر فائزه (لژیون ششم)
ویرایش: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون چهارم) دبیر سایت
ارسال: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پانزدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صالحی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .