English Version
This Site Is Available In English

باید می‌پذیرفتم که هیچ اطلاعی از تاریکی اعتیاد ندارم

باید می‌پذیرفتم که هیچ اطلاعی از تاریکی اعتیاد ندارم

نیروی حس در همه موجودات وجود دارد و عاملی است که باعث جمع‌شدن تمام موجودات‌ هستی در کنار هم می‌شود. این نیرو در انسان‌ها قوی‌تر است. ما باید همیشه مراقب باشیم، حس‌های درون ما آلوده نشوند، از کار نیفتند و به آن‌ها خدشه‌ای وارد نشود. برای رشد هر چیزی ما باید، بستر مناسب آن را فراهم کنیم، برای داشتن یک حس خوب، ما باید از تفکر سالمی بهره‌مند باشیم، برای داشتن تفکر سالم، باید از آموزش و آگاهی‌های لازم برخوردار باشیم، هنگامی که ما در گفتار، پندار و کردار خود از ضدارزش‌ها دوری کنیم و در راه ارزش‌ها قدم برداریم، حس‌های ما تقویت می‌شوند.

روزی ما با حس خود همسر خود را برای سفر زندگی انتخاب می‌کنیم و هر کدام از ما در این مسیر، همسفر یکدیگر می‌شویم و اگر حس‌ ما تقویت شود و یا با هم همخوانی داشته باشد، وفاداری هریک از ما به یکدیگر افزایش پیدا می‌کند و تا پایان زندگی در کنار هم زندگی خواهیم کرد، این حس تنها محدود به همسر نیست؛ حتی این شامل فرزندان، پدر و مادر و تمام اعضای خانواده هم می‌شود.

من و همسرم در کنگره۶۰ در سفری از ظلمت به روشنایی، از مصرف مواد تا درمان و سلامتی، همسفر یکدیگر شدیم، با این تفاوت که حس‌های ما به دلایل بسیاری دچار خدشه‌ شده بود. در این مسیر وظیفه ما این بود که حس‌های خود را از آلودگی‌ها پاک کنیم. در این سفر، من در ابتدا باید یاد می‌گرفتم که چگونه به مسافرم کمک کنم، باید می‌پذیرفتم که هیچ اطلاعی از تاریکی اعتیاد که مسافرم گرفتار آن شده بود، ندارم، پذیرش من و دیگر همسفران، شرط موفقیت در این سفر است. بارها از راهنمای محترم خود شنیدم که می‌گفتند، در این سفر باید به مسافر اعتماد کرد و با محبت و عشق به او کمک کرد تا بتواند این مسیر را به‌سلامتی به پایان برساند. من همیشه در زندگی سعی کردم با عشق و محبت خانواده را کنار هم نگاه دارم.

اگر با تمام وجود، مسافری نتوانست درمان خود را کامل کند، ما او را ملامت نکنیم و یا او را با مسافران دیگر که به درمان رسیده‎‌اند، مقایسه نکنیم؛ بلکه بدانیم روزی او هم درمان خواهد شد. این سی‌دی بسیار آموزش برای من داشت و مهم‌ترین آن‌ها این نکته بود که هیچ‌گاه ما از آینده نباید بترسیم، تمام تلاش و کوشش خود را برای رسیدن به اهداف خود به کار ببریم و توکل به خداوند را همواره سرلوحه خود قرار بدهیم.

منبع سی‌دی «احساس همسفر»
نویسنده و رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی نائین


 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .