English Version
This Site Is Available In English

فقط دانستن کافی نیست

فقط دانستن کافی نیست

دانایی یعنی آگاهی و شناخت، این‌که بدانیم چه چیزی برای ما مفید است و چه چیزی به ما آسیب می‌زند؛ اما دانایی به‌ تنهایی باعث تغییر نمی‌شود. خیلی از مصرف‌کنندگان نیکوتین می‌دانند که سیگار یا قلیان ضرر دارد! اما سال‌ها به مصرف ادامه می‌دهند. پس فقط دانستن کافی نیست. دانایی مؤثر یعنی آگاهی را به عمل تبدیل کنیم. یعنی بر اساس آموزش‌ها تصمیم بگیریم، برنامه‌ریزی کنیم و به آن پایبند باشیم. وقتی دانسته‌ها وارد رفتار ما شوند، آن وقت دانایی مؤثر شکل می‌گیرد.

برای مثال، اگر می‌دانم خدمت باعث رشد و آموزش بیشتر من می‌شود؛ اما فقط این را بدانم، هنوز دانایی من مؤثر نیست. زمانی دانایی من مؤثر می‌شود که واقعاً وارد خدمت شوم، مسئولیت بپذیرم و با عشق و نظم آن را انجام دهم. این موضوع را می‌توانیم در سفر ویلیام (درمان نیکوتین) به‌خوبی ببینیم. بسیاری از افراد سال‌ها می‌دانستند که قلیان و سیگار آسیب‌زا است؛ اما چون فقط دانایی داشتند و راه درمان را نمی‌دانستند، موفق به ترک نمی‌شدند.

در کنگره۶۰ آموزش گرفتیم که درمان با آموزش، نظم، صبر و روش صحیح امکان‌پذیر است. وقتی فرد آموزش‌ها را می‌پذیرد، طبق برنامه عمل می‌کند، داروی خود را منظم مصرف می‌کند و به دستور راهنما پایبند می‌ماند، دانایی او به دانایی مؤثر تبدیل می‌شود و نتیجه آن، درمان است. پس تفاوت کسی که فقط از ضرر قلیان خبر دارد با کسی که سفر ویلیام را آغاز می‌کند، در همین دانایی مؤثر است؛ یکی فقط می‌داند؛ اما دیگری دانسته‌هایش را به عمل تبدیل می‌کند و به رهایی می‌رسد.

امیدوارم بتوانیم آموزش‌های کنگره را فقط نشنویم، بلکه آن‌ها را در زندگی و سفر خود اجرا کنیم تا دانایی ما به دانایی مؤثر تبدیل شود.

نویسنده: مسافر نیکوتین همسفر سعیده مرزبان خبری
رابط خبری و ویرایش: راهنما ویلیام همسفر مریم دبیر اول سایت
ارسال: همسفر هستی رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابوریحان تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .