English Version
This Site Is Available In English

اضلاع مثلث دانایی تفکر تجربه آموزش

اضلاع مثلث دانایی تفکر تجربه  آموزش

قبل از ورود به کنگره۶۰، دانایی من فقط محدود به اطلاعات عمومی بودند؛ زیرا خیلی از چیزهایی که می‌دانستم را عملی نمی‌کردم. در کنگره۶۰ مثلثی به نام «مثلث دانایی» وجود دارد که اضلاع آن تفکر، تجربه و آموزش هستند. زمانی که تمامی این اضلاع با هم برابر باشند، «مثلث دانایی مؤثر» تشکیل می‌شود.

دانایی مؤثر می‌گوید: زمانی که به درستی چیزی پی بردم، بتوانم آن را به مرحله‌ی عمل برسانم؛ یعنی اگر می‌دانم بدی بد است و خوبی خوب است، توان انجامش را داشته باشم. هر قدر که دانایی‌ خود را از مرحله تفکر به مرحله‌ی عمل برسانم، دیگر بیدی نمی‌شوم که با هر بادی بلرزد؛ چون ماهیت وجودی هر کار ضدارزشی را شناخته‌ام و شاید گاهی اوقات اشتباهی در زندگی از من سر بزند؛ اما از آن اشتباه آموزش و درس می‌گیرم.

زمانی‌ که دچار ترس، ناامیدی و منیت شوم باعث می‌شود با دستان خودم وارد «مثلث جهالت» شوم. در نهایت سواد می‌تواند اطلاعات بدهد؛ اما دانایی به ما قدرت تشخیص می‌دهد و دانایی مؤثر باعث تغییر در رفتار و حرکت در مسیر درست می‌شود.

نویسنده: همسفر سهیلا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر رضوانه رهجوی همسفر مریم (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
ویرایش: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم) دبیر دوم سایت
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صادق

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .