جلسه سوم از دوره چهلوهفتم سری کارگاههای آموزشی، عمومی مسافران و همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی مرزبان محترم مسافر احسان، نگهبانی مسافر عباس و دبیری مسافر احمدرضا با دستور جلسه" هفته دیدهبان" در روز پنجشنبه ششم شهریورماه 1405 ساعت 16:00 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، احسان هستم یک مسافر
خداوند را شاکرم که فرصت دوباره خدمت و گرفتن آموزش در این جایگاه را مجددا برای من مهیا و مقدر نمود. تشکر ویژه از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان، همه خدمتگزاران، همچنین لژیون سوم که امروز خدمتگزار بودند و فرصت جایگاه استادی را به من دادند و بسیار تا بسیار شاکر خداوند هستم. تشکر ویژه دارم از تمام اعضای شعبه ملاصدرا بهخاطر حضور عالی و درجه یک در جشن هفته دیدهبان که موجبات برگزاری این امر مهم را به نحو احسنت فراهم نمودند. ما باید بدانیم که دیدهبانان چه کارهای سختی انجام میدهند و بدانیم که این ۱۹ نفر هر کدام دارای مسئولیت هستند که تمام ایجنتها، مرزبانان و راهنمایان اگر هر مشکلی داشته باشند با این عزیزان در میان میگذارند و همینطور قسمت همسفران نیز از طریق همین عزیزان راهکارهای لازم را در کنگره۶۰ میگیرند.

دیدهبانان کل هفته را درگیر مشکلات کنگره هستند تا کنگره۶۰ بتواند به نحو احسن به کار خود ادامه بدهد. ما باید در هر جایگاهی در کنگره۶۰ قرار داریم سپاسگزار این عزیزان باشیم. اگر سفر اولی هستیم خوب سفر کنیم و اگر خدمتگزار هستیم محبت و عشق و قوانین سرلوحه کارهای ما باشد تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن به حال خوب برسیم و کنگره را هم در این مسیر یاری کنیم.
" از اینکه به صحبتهای من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم"
تایپ و ویرایش متن: مسافر فرزاد(لژیون چهارم)
عکس: همسفر حسین(لژیون سوم)
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا
- تعداد بازدید از این مطلب :
145