English Version
This Site Is Available In English

.یکی از وظایف مهم دیده‌بانان، قانون‌گذاری است

.یکی از وظایف مهم دیده‌بانان، قانون‌گذاری است

پنجمین جلسه ازدوره ششم سری کارگاه های آموزشی عمومی کنگره۶۰نمایندگی بردسکن به استادی مرزبان محترم مسافرحسین نگهبانی مسافر قاسم و دبیری مسافر رسول با دستور جلسه(هفته دیده بان)در روز پنج شنبه مورخ 5 شهریور ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷آغاز بکار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، حسین هستم یک مسافر.در ابتدا تشکر و قدردانی می‌کنم از نگهبان جلسه، ایجنت محترم، گروه مرزبانی عزیز که اجازه دادند امروز در خدمت شما باشم و آموزش بگیرم.
قبل از هر چیز تشکر می‌کنم از مرزبان کشیک امروزحسن آقا و دوستان عزیزی که کمک کردند تا سالن آماده شود. راستش را بخواهید، برای من که امروز برای اولین بار در این گروه و در یک جلسه عمومی قرارگرفتم کمی استرس وجود دارد؛ ولی همین حضور و انرژی دوستان باعث شد استرس من کمتر شود،از این بابت خداوند را شکر می‌کنم و از خانواده محترم آقای مهندس، دیده‌بانان و تمام اعضای کنگره ۶۰، به‌خصوص اعضای نمایندگی بردسکن، تشکر و قدردانی می‌کنم. ان‌شاءالله جشن دیده‌بان را به بهترین شکل برگزار کنیم و آن چیزی که باید و شاید، از این جشن برداشت کنیم.
دوستان قبلاً به‌خوبی دیده‌بانان را معرفی کردند و اکثر عزیزان شناخت خوبی نسبت به جایگاه دیده‌بانی دارند. ولی خود من هم زمانی که برای اولین بار اسم «دیده‌بان» را شنیدم، تصور دیگری داشتم. در ذهن من یک فرد کت‌وشلواری بود که پشت میز نشسته، بیشتر شبیه یک مدیر است و فقط دستور می‌دهد. این برداشتی بود که قبل از شناخت کنگره و سیستم مدیریتی آن داشتم.اما واقعیت دیده‌بانی کاملاً متفاوت است.دیده‌بانان عزیز، افرادی هستند که خودشان مصرف‌کننده بوده‌اند و با روش DST درمان شده‌اند. بسیاری از خدمت‌ها را در کنگره انجام داده‌اند؛ از جمله مرزبانی، کمک‌راهنمایی و دیگر جایگاه‌های خدمتی.حتی درمورد انتخاب خودشان برای جایگاه دیده‌بانی، اصلاً اطلاعی نداشتند. عملکرد و نحوه خدمت کردن یک فرد در کنگره است که باعث می‌شود شورای دیده‌بان، موضوع را به شور بگذارند و پس از رأی آوردن، آن فرد در جایگاه دیده‌بانی انتخاب شود و خدمت کند.این عزیزان همان‌طور که در جلسات گذشته هم گفته شد، افرادی هستند که شاید خودشان دیده نشوند، اما خدمت‌ها و کارهایی که انجام می‌دهند، در تمام نمایندگی‌های کنگره ۶۰ قابل مشاهده است.یکی از وظایف مهم دیده‌بانان، قانون‌گذاری است. قوانینی که در طول سال‌های فعالیت کنگره ۶۰ وضع شده، برای اداره صحیح نمایندگی‌ها و حفظ ساختار و نظم کنگره است. شاید تعداد این قوانین به صد و سی یا صد و چهل مورد برسد.

واقعاً دیده‌بانان عزیز تلاش شبانه‌روزی دارند. شاید در ظاهر تصور شود که چند جلسه در هفته دور هم جمع می‌شوند و صحبت می‌کنند، اما وقتی از نزدیک شاهد خدمت این عزیزان باشید، متوجه می‌شوید که موضوع کاملاً متفاوت است.
من خودم زمانی که به ساختمان سیمرغ رفتم، دیدم که این عزیزان از قبل از شروع کار در آنجا حضور دارند و تا پایان کار هم مشغول خدمت هستند. حتی ناهارشان را همان‌جا می‌خورند و دوباره به کارشان ادامه می‌دهند. این یعنی خدمت واقعی و بدون چشمداشت.امروز هم هدف من این است که برای شعبه خودمان درباره جشن دیده‌بان صحبت کنم. ان‌شاءالله روز دوشنبه این جشن را به بهترین شکل برگزار کنیم.
یکی از آموزش‌های بسیار مهمی که من در کنگره ۶۰ یاد گرفتم، آموزش قدردانی از کسانی است که برای ما زحمت کشیده‌اند و خدمت کرده‌اند. در کنگره یاد می‌گیریم که قدردانی فقط در حد یک تشکر ساده نیست؛ بلکه باید در حد توان، با عمل و با حضور خودمان نشان دهیم.
من امروز اگر در کنگره ۶۰ درمان شده‌ام و با آرامش زندگی می‌کنم، اگر خانواده‌ام در کنار من هستند و می‌توانم در امنیت و آرامش زندگی کنم، بخش بزرگی از این موضوع را مدیون زحمات عزیزانی هستم که شاید خیلی از آنها را هیچ‌وقت از نزدیک ندیده باشم.افرادی هستند که پشت پرده و چراغ خاموش برای من و امثال من زحمت کشیده‌اند تا بستری فراهم شود که بتوانیم از یکی از بزرگ‌ترین مشکلات و معضلات جامعه، یعنی اعتیاد، عبور کنیم و درمان شویم.بنابراین جشن دیده‌بان فرصت بسیار خوبی است برای اینکه از این عزیزان قدردانی کنیم.
خواهشی که از همه عزیزان دارم این است که روز دوشنبه حضور پررنگی در جشن داشته باشند؛ جلسه عمومی است و همه می‌توانند در آن حضور داشته باشند؛ و چه مهمانی که برای آشنایی با کنگره آمده باشد. حضور پررنگ همه عزیزان اهمیت زیادی دارد.همچنین با لباس مرتب و مناسب در جلسه حاضر شویم. نظم، پوشش مناسب و احترام به جایگاه جلسه، بخشی از آموزش ما در کنگره است.و نکته آخر اینکه یکی از مهم‌ترین راه‌های قدردانی، مشارکت کردن است؛ یک تشکر زبانی و کلامی از کسانی است که برای ما خدمت کرده‌اند.بنابراین از همه عزیزان خواهش می‌کنم در جلسه مشارکت داشته باشند، چرا که استاد جلسه و دیده‌بان محترم در خدمت ما هستند و حضور و مشارکت ما می‌تواند بهترین شکل قدردانی از این عزیزان باشد.
در پایان از همه شما تشکر می‌کنم که به صحبت‌های من گوش دادید.
عکس وتایپ: مسافر حسن لژیون یکم
ویرایش وارسال خبر: مسافر علی لژیون یکم
مرزبان کشیک: مسافرحسن


 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .