English Version
This Site Is Available In English

جایگاه‌های خدمتی همه از پیش تعریف‌شده است

جایگاه‌های خدمتی همه از پیش تعریف‌شده است

جلسه چهاردهم از دوره چهلم سری کارگاه‌های آموزشی،خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی فردوسی مشهد؛ با استادی دستیار محترم دیده‌بان مسافر محمود، نگهبانی مسافر روح‌الله و دبیری مسافر حسن با دستور جلسه « هفته دیده‌بان » سه‌شنبه 3 شهریور ماه 1405 ساعت 17 شروع به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان محمود هستم مسافر

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که در جمع بامحبت شما قرار دارم. آن‌قدر کارهای روزمره زیاد است که یادم رفته بود که بیشتر از یک سال است توفیق حاصل نشده که در خدمت شما باشم و در این جایگاه قرار بگیرم.

جا دارد که این هفته را خدمت جناب آقای مهندس و سرکار خانم آنی و دکتر امین و تمام دیده‌بانان و همچنین شما عزیزان تبریک عرض نمایم.
نکته جالب برای من از بدو ورود به کنگره 60 این است که من وقتی وارد این مکان می‌شوم برای درمان می‌باشد ولی به‌مرور بعد از درمان نیز خدمت کردن در جایگاه‌های مختلف را تجربه می‌نمایم. و این جایگاه‌های خدمتی همه از پیش تعریف‌شده است ما برای مثال در زندگی خودمان اگر نگاهی بی‌اندازیم متوجه می‌شویم انجام دادن این‌همه کار و نظم کار آسانی نیست ولی در کنگره 60 این امور (نظم و انضباط) به‌راحتی اجرا می‌شود و این را اگر کمی تفکر نماییم متوجه خواهیم شد به خاطر انتخاب انسان‌های درست در جایگاه درست محقق گردیده است.
دیده‌بان‌های کنگره60 اعضایی هستند که وظیفه خدمتی خودشان را درست و کامل انجام داده‌اند، بدون اینکه شاید ما حضور آن‌ها را حس کرده باشیم هر قانونی در کنگره 60 ابلاغ می‌گردد توسط گروه چهارده نفره دیده‌بانان تأیید می‌گردد و به مرحله اجرا گذاشته می‌شود دیده‌بان‌ها در شعب مشکلات را می‌بینند و برای حل آن اقدام می‌نمایند مهم‌ترین وظیفه دیده‌بان دیدن همین مشکلات در شعب و تصمیم‌گیری درست برای اقدام آن است.

در کنگره60 برای هر قسمتی مثل تازه واردین، مالی و غیره یک دیده‌بان تعیین‌شده است؛ و این دیده‌بانان یک دیده‌بان رابط دارند و وقتی دیده‌بان رابط می‌شوند مستقیم بر روی کلیه شعب‌ تعیین‌شده نظارت می‌کنند؛ و جناب مهندس دژاکام هم میگویند ما به هم اعتماد داریم ولی نظارت هم می‌کنیم.
یکی از آموزش‌های کنگره 60 این است که امروز خودتان را با گذشته خودتان مقایسه کنید که کجا بوده‌اید والان کجا هستید بهتر شده‌اید یا بدتر شده‌اید همه ما روز اولی که آمدیم و اگر این مسیر انقدر مرتب نبود به اینجا نمی‌رسیدیم، اگر امروز در این جایگاه هستم باید شکرگزار و قدردان باشم و اگر امروز در این مکان هستم باید بدانم
که خدمتگزاران زیادی زحمت‌کشیده‌اند.
از اینکه به حرف‌های من گوش نمودید از همه شما ممنون و سپاسگزارم.

 

در ادامه انتخابات نگهبانی روزهای سه‌شنبه را داشتیم ؛

مرزبان خبری: مسافر علیرضا

خدمتگزار: لژیون ویلیام

صوت: مسافر حمیدرضا لژیون دهم
تایپ: مسافر مجید لژیون ششم
ویرایش: مسافر امیر محمد لژیون ششم
تصویر: مسافر مهران لژیون نهم
ارسال خبر: مسافر حسن لژیون هجدهم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .