English Version
This Site Is Available In English

دیده‌بانان مسئولیت و جایگاه خاصی دارند

دیده‌بانان مسئولیت و جایگاه خاصی دارند

جلسه دوم از دوره‌ی شانزدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی شهباز ویژه همسفران با استادی ایجنت همسفر لیلا و نگهبان موقت همسفر ملیحه و دبیر موقت همسفر منیژه با دستور جلسه «هفته دیده‌بان» روز یکشنبه در تاریخ ۱ شهریور ماه ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

شکر و سپاس خداوندی را به جا می‌آورم که به من اجازه داد در این جایگاه صحبت کنم. ابتدا از جناب مهندس دژاکام و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم. به نظر من، جناب مهندس و خانواده محترمشان برای همه ما یک نعمت و معجزه بزرگ هستند و خوشحالم که در عصر ایشان زندگی می‌کنم. هفته دیده‌بان را خدمت جناب مهندس، خانواده محترمشان، خانم آنی بزرگوار، خانم آنی کماندار و خانم شانی عزیز، همچنین همه دیده‌بانان، ایجنت‌ها، مرزبانان، راهنمایان و همسفران شعبه شهباز تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

جناب مهندس می‌فرمایند اگر کنگره را به یک درخت تشبیه کنیم، ریشه و بنیان این درخت جناب مهندس هستند و تنه و ستون‌های آن، دیده‌بانان هستند. شاخ و برگ‌های این درخت شامل ایجنت، مرزبان، راهنما، سفر اولی و تازه‌واردین می‌شود و میوه‌های آن، انسان‌هایی هستند که به درمان و رهایی رسیده‌اند. دیده‌بانان نقش بسیار مهمی در کنگره دارند. آن‌ها با آموزش و کسب دانایی، رابطی بین بنیان کنگره و شعب هستند و اطلاعات و آگاهی لازم را به مسئولین و اعضای شعب منتقل می‌کنند. دیده‌بانان قانون‌گذار و مجری قانون هستند و به همین دلیل، یکی از الگوهای ارزشمند برای ما محسوب می‌شوند.

مسئولیت دیده‌بانان فقط قانون‌گذاری و اجرای قوانین نیست؛ بلکه مهم‌تر از همه، خدمت به انسان‌هاست. آن‌ها با عشق و بدون چشم‌داشت خدمت می‌کنند و هدف مشترک همه آن‌ها، کمک به انسان‌ها و فراهم کردن شرایط برای رسیدن افراد به درمان و رهایی است. هر یک از دیده‌بانان مسئولیت و جایگاه خاصی دارند؛ از تأسیسات و امور مالی گرفته تا مسائل صنفی و دیگر بخش‌های کنگره. با وجود تفاوت در مسئولیت‌ها، همه آن‌ها یک هدف مشترک دارند و آن، حفظ و استحکام کنگره و خدمت به انسان‌هاست.

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم دیده‌بانان، دقت و ریزبینی آن‌هاست. وقتی وارد یک شعبه می‌شوند، به مسائل مختلف با دقت نگاه می‌کنند تا اگر ضعفی وجود دارد، مسئولین را برای برطرف کردن آن یاری کنند و اگر نقطه قوتی وجود دارد، آن را تقویت کنند. به نظر من، دیده‌بانان الگوهای بزرگی برای ما هستند؛ چون خدمتشان از روی عشق و محبت است و انتظار پاداشی ندارند. ما هم می‌توانیم از آن‌ها یاد بگیریم که در هر جایگاهی که هستیم، با عشق، نظم، مسئولیت‌پذیری و بدون چشم‌داشت خدمت کنیم.

همان‌طور که گفته می‌شود: هرچه از دل برآید، لاجرم بر دل نشیند. به همین دلیل، در جشن دیده‌بان نیز بهتر است محبت و قدردانی خود را از دل و در حد توانمان نشان دهیم؛ چه با زبان و چه با یک نوشته زیبا و پاکت مرتب و تمیز. امیدوارم بتوانیم قدردان زحمات دیده‌بانان عزیز باشیم و از الگوی خدمت و محبت آن‌ها درس بگیریم و هرکدام در جایگاه خود، قدمی برای بهتر شدن کنگره و کمک به انسان‌ها برداریم.

هفته دیده‌بان را به همه عزیزان تبریک می‌گویم و برای همه خدمتگزاران کنگره، آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم.

مرزبان کشیک: همسفر مریم مسافر محمد
تایپیست: همسفر زینت رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
عکاس: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
ویرایش و تنظیم: مرزبان خبری همسفر مریم

نمایندگی همسفران شهباز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .