English Version
This Site Is Available In English

مقاله در مورد دستورجلسه هفتگی دیده‌بان

مقاله در مورد دستورجلسه هفتگی دیده‌بان

هیچ‌کسی نمی تواند دیده بانی را جایگزین یا  خلع نماید، به‌جز شورای دیده‌بانان کنگره ۶۰.

کنگره ۶۰ یک‌ سازمان مردم‌نهاد و مرکز درمان اعتیاد است. آن‌هایی که در این مرکز فعالیت می‌کنند به کار خود ایمان دارند و تا ایمان وجود نداشته باشد کار بخوبی پیش نمی‌رود‌.
آقای مهندس کنگره را به مثابه درختی می‌داند که باید به ما میوه بدهد. ارزشمندترین قسمت این درخت شکوفه‌ها هستند که باید تبدیل به میوه بشوند. همه افراد، اعم از ریشه و تنه باید کار بکنند تا شکوفه‌ها به میوه تبدیل بشوند. اگر این میوه ها و شکوفه‌ها نباشند این ساختار جهانی نخواهد شد.
آقای مهندس از بدو پایه گذاری کنگره ۶۰ دید مقطعی و کوتاه‌مدت نداشتند و همیشه گزینه‌هایی را انتخاب می‌کردند. یکی از این بحث‌های مطرح شده، مساله دیده‌بانان است که برای زمانی در نظر گرفته شده است که بنیان کنگره ۶۰ دیگر حضور نداشته باشند.
بعد از بنیان کنگره ۶۰، دیده‌بان‌ها پایه‌های کنگره هستند. این افراد دایمی نیستند و بعد از مدتی افراد دیگری در جای آن‌ها قرار می‌گیرند و این موضوع پایا بودن کنگره را نشان می‌دهد‌.
حفظ و حراست از آنهايي که در خط مقدم قرار دارند بر عهده دیده‌بانان است‌.
همان‌طوری که در ارتش قوی‌ترین و باهوش‌ترین افراد بعنوان دیده‌بان انتخاب می‌شوند در کنگره نیز دیده‌بانان مهم‌ترین نقش یعنی قانون‌گذاری را بر عهده دارند و بعد از بنیان کنگره ۶۰ بالاترین جایگاه را دارند .
انتخاب دیده‌بانان به این منوال بود که طبق قانون خاصی کسانی که از هر نظر توسط بقیه افراد مورد قبول هستند از بین خود افراد انتخاب می‌شوند.
زمانی که آقای مهندس شروع به کار کردند اولین دیده‌بان را خود انتخاب کردند که الآن در کنگره نیست و بعد برای انتخاب دیده‌بان سوم، ایشان با او مشورت کردند و نفر سوم را انتخاب کردند و بعد آن سه نفر با  هم مشورت نمودند و نفر چهارم را انتخاب کردند و ... . هرکسی  که برگزیده می‌شد از کسانی بودند که فکر نمی‌کردند که برای این کار انتخاب شده‌اند. کسانی که فکر می‌کردند که می‌خواهند دیده‌بان شوند اصلاً برای این کار انتخاب نشدند.
هر دیده‌بان مسئولیت یک قسمت را به عهده دارد و هرکدام از دیده‌بانان دارای  چند دستیار هستند.
نکته مهم آن است که هیچ‌کس نمی‌تواند دیدبانی را خلع یا سرکار بیاورد تنها شورای دیدبانان کنگره ۶۰، اجازه خلع و یا جایگزینی دیده‌‌بان دیگری را دارند. البته بنیان کنگره‌ ۶۰ نیز به تنهایی این اختیار را دارد که حتی شورای دیده‌بان‌ها را لغو کند.
لذا باتوجه به این‌که پایه و اساس اصلی کنگره‌۶۰ دیده‌بان‌ها هستند، بر خود لازم می‌دانم که هفته دیدبان را به تمامی دیده‌بانان  کنگره ۶۰ تبریک عرض کنم و امیدوارم که همواره موفق باشند.
نویسنده و تایپ: راهنما تازه‌واردین مسافر جلیل
ویرایش متن: مسافر محمود(نگهبان سایت)
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .