English Version
This Site Is Available In English

گذر از نفس اماره و نزدیکی به فرمان عقل

گذر از نفس اماره و نزدیکی به فرمان عقل

نهمین جلسه از دور بیست و ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره‌۶۰، نمایندگی اسلامشهر با استادی مسافر امیر، نگهبانی مسافر حسن و دبیری مسافر ناصر با دستور جلسه "حکم عقل را در قالب یک فرمانروای بزرگ کاملا به اجرا درآوریم" در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

 

خلاصه سخنان استاد:

شاکر خداوند و قدردان آقای مهندس می‌باشم که این بستر رو فراهم کردند تا ما دور هم جمع شویم و با آموزش گرفتن درمان شویم. از ایجنت محترم، گروه مرزبانی، نگهبان جلسه و راهنمای خوبم تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند در این جایگاه بنشینم و آموزش بگیرم. یکی از راهنمایان می‌گفت دقیقا در هفته‌ای استاد جلسه می‌شوید که در آن دستور جلسه ضعف دارید یا به آن نیاز دارید. این اتفاق دقیقا برای همه سفر اولی‌ها در زمان خودش می‌افتد که می‌خواهند وارد سفر دوم شوند.در مورد فرمان عقل در وادی ششم آقای مهندس می‌گوید نیازی نیست شما به مقام فانی فی الله یا بقا بالله دست بیابید یا در مورد ستارگان و دنیای مرده‌ها صحبت کنید و یا با ماورا در ارتباط باشید بلکه فرمان عقل برای من با شستن یک ظرف در خانه یا جارو کردن یا مسواک زدن یا حمام کردن شروع می‌شود. مسأله زیاد پیچیده‌ای نیست، اگر همین الان که اینجا نشسته‌ایم گوشی خود را روی بی‌صدا قرار دهیم و با کنار دستی خود صحبت نکنیم این فرمان عقل است. این که گفته شده سرت را با سر راهنما عوض کن یعنی عقلت را با عقل راهنما عوض کن و به حرف راهنما گوش بده. تعریف فرمان عقل یعنی آن چیزی که عقل می‌گوید و منطقی است و باید اجرایش کنیم.

من قبل از کنگره فرق بین عقل و مغز را نمی‌دانستم. اما در کنگره فهمیدم که مغز، مترجم عقل است. چون عقل، فر ایزدی دارد و هر پیامی که به ما می‌دهد در راه خیر و صواب است، ما باید به آن گوش فرادهیم. در این دنیا در مقابل نیروهای مثبت، نیروهای منفی وجود دارند. مثل عشق و نفرت یا شجاعت و ترس؛ در مقابل نیروی عقل نیز یک نیرویی به نام نفس اماره وجود دارد. در سفر اول نفس اماره به من فرمان می‌داد که فعلا مواد را درمان کن و درمان سیگار را برای بعد بگذار. نفس اماره ترس به دل آدم می‌اندازد که نتوانیم به درمان برسیم. ولی همین که در اینجا نشسته‌ایم و آمده‌ایم که درمان شویم، یک قدم از نفس اماره جلوتریم و به فرمان عقل نزدیک‌تریم. آقای مهندس می‌گوید شو شود فقط مخصوص خداوند نیست بلکه می‌تواند برای ما هم اتفاق بیفتد. مانند سفر رفتن که برای یک مصرف کننده به دلیل وابستگی به مواد مخدر سخت است اما بعد از درمان به راحتی می‌تواند به هر جایی برود. از این که با سکوت خود به صحبت‌های من گوش دادید از شما سپاسگزارم.

 

متن: مسافر سعید

عکس و ارسال مسافر: محسن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .