English Version
This Site Is Available In English

کنگره شصت مکانی برای پرورش عقل

کنگره شصت مکانی برای پرورش عقل

اولین جلسه از بیست‌و چهارمین دوره کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژهٔ مسافران  نمایندگی یحیی زارع میبد، با استادی مسافر علی ، نگهبانی مسافر محمدتقی و دبیری  مسافر میثم ، با دستور جلسهٔ : « وادی ششم و تأثیر آن روی من » روز یکشنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵، ساعت : ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
همه انسان ها دارای عقل هستند و این نعمت را خداوند به همه عطا کرده است .
پرورش دادن عقل خیلی مهم است که بتوانیم در راه ارزش ها آن را پرورش دهیم تا به آسایش و آرامش بیشتری برسیم  و برعکس اگر در سمت ضدارزش ها حرکت کنیم بیشتر در چاهی که قرار داریم فرو می رویم و با انواع و اقسام مشکلات و بیماری ها مواجه می شویم.
زمانی که انسان درگیر اعتیاد می شود عقل در سمت ضدارزش ها حرکت می کند که خدا  را شکر جناب مهندس روش DST را کشف و کنگره شصت را بنا کرد و این بستر مناسب را برای همه افرادی که درگیر اعتیاد بودند فراهم کرد.
خواسته های نا معقول انسان بسیار قدرتمند هستند و ممکن است انسان با کوچکترین مشکل در زندگی به سمت مواد مخدر قدم بردارد و امید اولین چیزی است که اعتیاد از انسان می گیرد و او را به تاریکی ها می کشاند .
در دعای کنگره شصت گفته می‌شود که خدایا ما را به فرمان عقل نزدیک کن، فرمان عقل برای همه ما بسیار مهم است که هر کدام از ما باید آن را رعایت کنیم. فرمان عقل، فرمان پیچیده‌ای نیست اگر آن چیزی  که به من گفته می‌شود را انجام دهم مطمئناً حس هم  اطلاعات درست را به عقل می‌دهد و در مسیر درست قرار می‌گیرد.



مرزبان کشیک : مسافر محمدرضا
ویراستار : مسافر میثم لژیون اول
تایپ و عکس و ارسال خبر : مسافر علی لژیون هشتم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .