English Version
This Site Is Available In English

خدمت احساس نشاط و اعتماد به نفس می دهد

خدمت احساس نشاط و اعتماد به نفس می دهد

    لطفا به رسم کنگره خودتان را معرفی کنید و بفرمائید از چه طریق با کنگره 60 آشنا شده‌اید و چند وقت است که در کنگره 60 حضور دارید؟
سلام دوستان فاطمه هستم  همسفر فردین با تخریب 1 سال وارد کنگره شدیم آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک مدت تخریب یک سال به روش DST داروی درمان شربت OT الان به مدت ۱۱ ماه و ۲۵ روز است که به راهنمایی راهنمایان بزرگوار آقا حسین لژیون دوم کیش و خانم ساناز لژیون یکم کیش در حال سفر هستیم رشته ورزشی مسافرم والیبال و رشته ورزشی خودم بدمینتون

     نقش همسفر را در همراهی با مسافر و اهمیت این نقش بفرمایید ؟

همانگونه که در پیام‌ها بارها خوانده می‌شود طبق قوانین کنگره ۶۰ واژه همسفر به کسی اطلاق می‌گردد که سابقه اعتیاد ندارد و برای تعالی اهداف جمعیت کنگره ۶۰ تلاش می‌نماید به نظر من نقش همسفر بسیار نقش کلیدی و مهمی است  واضح است که مسافر با تخریب وارد کنگره می‌شود و تحمل با همسفر نیس همسفری که وارد کنگره می‌شود ابتدا اعتیاد را می‌شناسد و آموزش می‎‌بیند این آموزش باعث می‌شود به جای بدبینی به مسافر ، همراه و پشتیبان مسافر باشد همسفر آگاه می‌تواند مسیر درمان را برای مسافر خود هموارتر کند اما همسفر ناآگاه حتی گاهی اوقات به قصد کمک و با دلسوزی باعث تخریب و عدم درمان مسافر می‌شود نقش همسفر یک نقش مکمل است همسفر با دریافت آموزش ها و بالا بردن آگاهی خود در مقوله اعتیاد مسافر را درک می‌کند و محیط خانواده را برای مسافر به یک محیط امن و پر آرامش تبدیل می‌کند و به مسافر قوت قلب می‌دهد تا مسافر با امید این مسیر را طی نماید و به موفقیت برسد.

     به نظر شما چگونه می توان در کنگره به حال خوش رسید ؟

با دریافت و جذب آموزش ها و کاربردی کردن آنها می‌توان به حال خوش رسید زیرا عملی کردن آموزش باعث بالا رفتن دانایی موثر ما می‌شود اقای مهندس خیلی زیبا فرمودند باید موج سواری بیاموزیم تا در مشکلات و سختی از موج سواری لذت ببریم البته شایان ذکر است که تجربه جایگاه های خدمت بسیار لذت بخش است و باعث حال خوش می شود.
   نقش راهنمایان و آموزش هایشان در کنگره ۶۰ و در زندگیتان بیان کنید ؟
نقش راهنما در کنگره 60 کمک به افرادی است که می‌خواهند از تاریکی و تخریب به سمت نور حرکت کنند به تعبیری دیگر راهنما نمایان کننده راه صحیح به رهجو قرار می دهد تا رهجو در مسیر درست گام های درست بردارد و بتواند به دانایی موثر برسد نقش راهنما در زندگی من بسیار نقش پررنگی است مجموعه ای از صفات عشق خالصانه ،محبت بی منت ،ایمان و عقل است راهنمای برای من کسی بود که دستم را گرفت به من صبوری آموخت مشق زندگی داد عاشقانه درس عشق داد قبل از ورود به کنگره احساس می کردم دیگر محبت وجود ندارد اما راهنما به من ثابت کرد آنچه باور است محبت است و انچه نیست ظروف تهی ست.

  نظر شما در مورد کتاب ۶۰ درجه زیر صفر چیست ؟
کتاب 60 درجه کتاب بسیار غنی و پر مغزی ست کتابی است که هر کسی می‌خواند، با آن همزاد پنداری می‌کند گویی انگار کتاب برای خود فرد نوشته شده است این گنج (کتاب 60 درجه زیر صفر) نه تنها برای درمان اعتیاد بلکه یک مرجع کامل برای آموزش هنر درست زندگی کردن است این کتاب قلم شیوایی دارد و قابل درک برای همه است این کتاب باعث شناخت مشکلات مصرف کننده و مسیری که طی می‌کند تا به سلامتی و آرامش برسد است خواندن این کتاب را به همه توصیه می‌کنم 

   خدمت کردن در کنگره ۶۰ چقدر تاثیر در حال شما و مسافراتان داشته ؟

به نظر من خدمت کردن یکی از زیباترین و ارزشمندترین مسئله ای است که اقای مهندس تدبیر کردند خدمت کردن در کنگره 60 و به دنبال آن تشویق و تشکر دیگران باعث ایجاد حس خوشایندی می‌شود و فرد احساس نشاط و اعتماد به نفس را تجربه می‌نماید و این همان حال خوش است  امیدوارم همه ما بتوانیم جایگاه های خدمتی متفاوتی را تجربه نماییم و به حال خوش برسیم.
    کلام آخر 
خداوند را هزاران بار شاکرم بخاطر وجود دانشمند بزرگ زمان اقای مهندس دژاکام و خانواده بزرگوارشان واستاد امین دژاکام تشکر می کنم از خدمت گزاران کنگره ۶۰ مخصوصا شعبه کیش و همین طور راهنمای قوی و مهربانم که مسیر را به من نشان دادند و دلسوزانه و با عشق مرا راهنمایی می کنند برای ایشان طول عمر و موفقیت روز افزون آرزومندم

تایپیست : همسفر فاطمه رهجوی راهنما ساناز لژیون یکم کیش
طراح سوال : راهنمای تازه واردین همسفر نازنین
مصاحبه کننده :  راهنمای تازه واردین همسفر نازنین
تنظیم وارسال : همسفر بهاره نگهبان سایت رهجوی راهنما ساناز لژیون یکم کیش 

همسفران نمایندگی کیش 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .