English Version
This Site Is Available In English

بهترین انسان‌ها از عملشان شناخته می‌شوند

بهترین انسان‌ها از عملشان شناخته می‌شوند

وادی‌ها مانند حلقه‌های یک زنجیر به هم متصل هستند و بایستی یکی پس از دیگری طی شوند تا به وادی چهاردهم که وادی محبت است برسیم. چهار وادی اول، وادی‌های تفکر هستند که در آن‌ها درست تفکر کردن را می‌آموزیم، وادی دوم به ما می‌گوید: بیهوده خلق نشده‌ایم، وظایف و رسالت‌هایی بر عهده داریم که باید آن‌ها را انجام دهیم، وادی سوم یادآور می‌شود که هیچ فردی به اندازه من به فکر خودم نیست‌، وادی چهارم وادی خودشناسی است که مسیر تفکر را روشن می‌کند و به من می‌آموزد که بار مسئولیت‌های زندگی بر عهده خود من است.

وادی پنجم می‌گوید: همه این‌ها به جای خود، هر چقدر تفکر کرده‌ام، اگر وارد عمل نشوم، هیچ ارزشی ندارد. تفکری که به عمل نیاید، کاربردی نخواهد داشت. دانستن به‌تنهایی، اگر همراه با عمل نباشد، به‌نتیجه نمی‌رسد، پس باید حرکت را آغاز کرد. در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید. برای اینکه افکار خود را از قوه به فعل درآورم؛ نیاز دارم از ترس، اضطراب، عدم اعتماد‌به‌نفس، ناامیدی و نکات منفی خارج شوم و به آرامش نسبی برسم‌. رسیدن به این مرحله نیازمند تزکیه و پالایش است که با آموزش‌های کنگره می‌توانم به آن دست پیدا کنم.

من در گذشته ترس، اضطراب و اعتماد به نفس پایینی داشتم. همین نکات منفی مانع رشد، تکامل و موفقیتم بودند، اما از زمانی که آموزش‌های کنگره و وادی‌ها را در زندگی‌ام عملی کردم، این مسائل در من کمرنگ‌تر شدند و جای خود را به رشد، آگاهی و شناخت بیشتر دادند. از وادی پنجم به این درک رسیدم که ترس، اضطراب و عدم‌ اعتمادبه‌نفس، موانعی هستند که جلوی رشد، تکامل و رسیدن به موفقیت را می‌گیرند.

از این وادی آموختم که اگر درون من سرشار از علم، هنر و دانستن باشد، اما آن را به جهان بیرون منتقل نکنم، چه ارزشی خواهد داشت؟ باید توانایی‌های درونی خود را به‌ کار بگیرم و از آن‌ها استفاده کنم، هم برای حال خوب خودم و هم شاید برای کمک به دیگران.

ابداع متد DST توسط آقای مهندس دژاکام؛ ابتدا یک تفکر و ساختار بود که به مرحله عمل رسید. همین تفکر درست و عملی کردن آن باعث شد که ایشان از اعتیاد رها شوند و بتوانند به هزاران نفر کمک کنند تا از تاریکی خارج شوند. این متد و رهایی برای مصرف‌کنندگان ارزش بسیار زیادی دارد؛ زیرا علاوه بر خود فرد، به خانواده‌های آنان نیز امید و زندگی دوباره بخشیده است.

سی‌دی‌ها، وادی‌ها و آموزش‌های کنگره، مسیر و قوانین درست زندگی کردن را به من آموزش می‌دهند تا با کاربردی کردن آن‌ها در زندگی، در صراط مستقیم حرکت کنم و به صلح و آرامش درونی برسم. اگر آموزش‌های کنگره را چه در محیط کنگره و چه در خارج از آن عملی نکنم، به نتیجه مطلوب نخواهم رسید و نمی‌توانم به حال خوش و آرامش دست پیدا کنم.

من حدود هفت، هشت ماه از سفر اولم گذشته بود، اما آموزش‌های کنگره را به‌‌درستی عملی نمی‌کردم‌. همین موضوع باعث شده بود که حال درونی چندان خوبی نداشته باشم. آموزش‌ها را قبول و دوست داشتم، اما ترس‌ و استرس باعث می‌شد حرکت نکنم. از زمانی که توانستم ترس و استرس را کمتر کنم و شروع به خدمت گرفتن، مشارکت کردن و انجام فعالیت‌های دیگر کردم، متوجه شدم که با عملی کردن هر ساختار و کاری، می‌توان به نتیجه مطلوب و چیزی که می‌خواهم رسید.

بهترین انسان‌ها از عملشان شناخته می‌شوند، وگرنه سخنان خوب را روی دیوارها هم می‌توان نوشت. در پایان از آقای مهندس دژاکام سپاسگزارم که این وادی‌ها را در اختیار ما قرار دادند تا بتوانیم زندگی بهتری داشته باشیم؛ به شرط آنکه آن‌ها را در زندگی خود عملی کنیم.

نویسنده: رابط خبری همسفر حلیمه رهجوی راهنما همسفر صدیقه (لژیون ششم)
ویرایش: همسفر رها رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر طاهره (لژیون نهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی خلیج‌فارس بوشهر

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .