English Version
This Site Is Available In English

صبر در درمان مسافران نقش کلیدی را به عهده دارد

صبر در درمان مسافران نقش کلیدی را به عهده دارد

در وادی اول با موضوع تفکر و نقش کلیدی آن در چگونه زیستن و رسیدن به تکامل آشنا شده‌ایم، در وادی دوم آموختیم که هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم حتی اگر خود به هیچ فکر کنیم، وادی سوم می‌گوید: برای حل مشکلات روی توانایی‌های خود فکر کنیم، وادی چهارم مرز بین ما و خداوند را مشخص می‌کند، وادی پنجم با صراحت تمام می‌گوید: بایستی حرکت کرد و بدون حرکت هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و تفکرات به تنهایی حلال مشکلات نیستند، برای رسیدن به‌ درمان یا هر مسئله‌ای باید تفکرات خود را عملی کنیم تا به نتیجه دلخواه برسیم و باید تفکر سالم بر مبنای آموزش، دانایی، حرکت و عمل سالم را سرلوحه کار خود قرار بدهیم.

اگر من همسفر به کنگره۶۰ می‌آیم و آموزش‌ می‌گیریم باید آن را به‌صورت عملی در زندگی خود کاربردی کنم و همیشه در راستای اهداف کنگره۶۰ تلاش کنم. در وادی پنجم ۷‌پله بسیار مهم وجود دارد که در واقع خطوط و چگونه حرکت‌کردن ما را در زندگی ترسیم می‌کند آن پله‌ها عبارتند‌از: برگشت از ضدارزش‌ها، برای خروج از تاریکی‌ها و بندهای مختلف زندگی باید از ضد‌ارزش‌ها دوری کنیم هر‌چند کاری سهل و سخت است؛ اما غیر‌ممکن نیست و می‌توانیم آرام‌آرام این کار را به‌خوبی انجام بدهیم. 

خودداری، یعنی اختیار در دست خود انسان است که چه زمان سخن بگوید، کجا برو‌د، چه کارهایی را انجام بدهد و این موضوع در تمام سطوح زندگی نقش به‌سزایی دارد. قناعت، به‌طور کلی انسان‌ها می‌بایست از کمترین امکانات بهترین استفاده و لذت را ببرند و قدر‌دان آن‌چه که دارند باشند قناعت در تمام مراحل زندگی ما بسیار مهم است. موضوع دیگری که در کنگره۶۰ بسیار تأکید شده‌است و در درمان مسافران نقش کلیدی را به عهده دارد صبر است؛ زیرا اگر صبور نباشند؛ قطعاً به درمان و حال‌خوش نمی‌رسند؛ بنابراین ما باید پله صبر را در تمام مراحل زندگی داشته باشیم. 

تجسس، قضاوت و غیبت مربوط به مأموران نیروی انتظامی یا قضاتی است که برای مشخص شدن نتیجه پرونده‌ای از آن استفاده می‌کنند که کار آن‌ها قانونی بوده و در قبال این کار حقوق می‌گیرند؛ بنابراین ما نمی‌توانیم بدون داشتن اطلاعات کافی و ناقص در مورد زندگی دیگران تجسس و حکم صادر کنیم و زیر دیوار خراب، پوسیده و شکسته غیبت تکیه بدهیم که مطمئناً روزی این دیوار برروی سر ما آوار خواهد شد. 

 قبل از ورود به کنگره۶۰ شاید مفهوم کلمه پس‌انداز برای من قابل درک نبود؛ زیرا با خود فکر می‌کردم مختص افراد ثروتمند است و ما پول اضافه نداریم که بخواهیم پس‌انداز کنیم در این پله مهندس دژاکام می‌فرمایند: دانه‌دانه است غله در انبار، یعنی باید از همان مقدار کم شروع کنیم؛ زیرا در مسیر زندگی فراز و نشیب‌های غیر‌قابل پیش‌بینی وجود دارد و اگر انسان پس‌انداز داشته باشد می‌تواند مشکلات مالی که ممکن است روزی سر‌راه او قرار بگیرد را به خوبی حل کند. معمولاً پس‌انداز برای تمام افراد یک ضرورت است.

توکل، رضا، تسلیم: در تمام مراحل زندگی با تفکر و تلاش حرکت می‌کنیم و همواره با توکل به خداوند از او می‌خواهیم ما را مورد هدایت و حمایت خود قرار بدهد. و آن‌چه از طرف او برای ما مقدر می‌شود رضایت داشته باشیم؛ زمانی‌که از این دو مرحله عبور کنیم می‌توانیم به مرحله تسلیم برسیم و خواسته‌ای جز خواستهٔ خداوند نداشته باشیم. از مهندس دژاکام تشکر می‌کنم بابت این بستری که برای ما فراهم کرده‌اند. امیدوارم همه ما بتوانیم این مطالب را در زندگی خود کاربردی کنیم و به حال‌خوش برسیم.

نویسنده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
رابط خبری: گروه سایت همسفران
عکاس: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون نهم)
ارسال: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر شهربانو (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رضا مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .