English Version
This Site Is Available In English

امواج منفی،انرژی ضعیف

امواج منفی،انرژی ضعیف

خدا را شاکر و سپاسگزارم که این فرصت به من داده شد تا خدمت کنم و خودم نیز آموزش ببینم.

حس‌های منفی مانند تنفر و حسادت از شاخه‌های منیت، و دروغ از شاخه‌های ترس است. حس‌های منفی مانند امواج هستند و از جنس نیرو.

محور قدرت و زمان را در نظر بگیرید. زمانی که خشم به وجود می‌آید، محور زمان کوتاه است، اما دامنه آن وسیع است. حس‌های منفی باعث از بین رفتن انرژی ما می‌شوند و چون انرژی مانند پول در جهان بیرون است، اگر آن را داشته باشیم، می‌توانیم ببخشیم. مثلاً با محبت کردن می‌توانیم انرژی را به دیگران منتقل کنیم. یعنی در صور پنهان ما، انرژی مدام در حال رد و بدل شدن است و همه موجودات این انرژی را دارند.

انرژی منفی را چگونه به دیگران منتقل می‌کنیم؟ مثلاً اگر کسی شخصی را در جمع مسخره کند، باعث ناراحتی او می‌شود و انرژی آن شخص را می‌گیرد. چون این توافق دوطرفه نیست، در ما ناخالصی به وجود می‌آید؛ مانند یک استخر آلوده که آب دارد، اما آب آن آلوده است.

کسانی که به‌طور مکرر اعمال پلید را انجام می‌دهند، قدرت تشخیص را از دست می‌دهند؛ چون دیگر آلودگی را احساس نمی‌کنند. اما افرادی که شفافیت دارند، حساسیت بالایی دارند. اگر کسی بخواهد در مقابل آن‌ها اعمالی مانند دروغ و پنهان‌کاری انجام دهد، توانایی تشخیص ناخالصی را دارند و این مطابق با دانایی است.

در ذهن ما یک تقویت‌کننده قوی وجود دارد. مثلاً اگر کسی حرفی به ما بزند و ما را به هم بریزد، ارتعاشی به وجود می‌آید و اگر آن ارتعاش را مدام در ذهن خود تکرار کنیم، آن را بزرگ‌تر می‌کنیم و باعث می‌شود انرژی ما گرفته شود. هم‌چنین اگر روی موضوعی زیاد تمرکز کنیم، خاصیت ذهن این است که آن را قوی‌تر می‌کند. مثلاً اگر روی یک نفر بیش از حد زوم کنیم، ممکن است فقط نقاط ضعف او را ببینیم و خوبی‌هایش را اصلاً نبینیم؛ مانند انسان‌های ناسپاس که بدی‌ها را بزرگ و خوبی‌ها را کوچک می‌بینند.

ساختارهای منفی، مانند غیبت کردن، نیز همین‌گونه هستند. معمولاً یک نفر به‌تنهایی نمی‌تواند غیبت کند و باید چند نفر کنار هم قرار بگیرند تا آن نیروی منفی را تقویت کنند. این نیروها شاید از چشم پنهان باشند، اما در صور پنهان وجود دارند.

یکی دیگر از حس‌های منفی، حسادت است. حسادت یعنی خوبی دیگران را ببینیم، اما نتوانیم آن را تحمل کنیم و برویم پیش دیگران کارهای خوب آن شخص را کوچک کنیم. مانند رهجویی که نمی‌تواند برتری راهنمای خود را ببیند و سعی می‌کند راهنما و کار او را کوچک جلوه دهد.

این‌ها امواج منفی هستند که انرژی ما را تضعیف می‌کنند؛ در حالی که این سیستم هستی است که انرژی را در اختیار ما قرار می‌دهد تا به آگاهی برسیم، اما ما این انرژی را صرف کم و زیاد کردن این امواج می‌کنیم.
برای مقابله با امواج منفی که به سمت ما می‌آیند، تنها راه این است که از آن‌ها دوری کنیم؛ یعنی موضوع را رها کنیم، قیاس نکنیم و وارد قضاوت نشویم.

همان‌طور که استاد سیلور می‌فرمایند، باید از دست نیروهای منفی فرار کنیم؛ یعنی در مقابل موج تنفر، ببخشیم تا به آرامش برسیم؛ در مقابل ترس، با آن روبه‌رو شویم؛ و در مقابل ناامیدی، حرکت کنیم؛ زیرا در سکون چیزی به وجود نمی‌آید. به این ترتیب می‌توانیم بر امواج منفی غلبه کنیم.

نونویسنده: راهنمای‌تازه‌واردین‌همسفر زینب
رابط‌خبری‌: همسفرصاحبه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر پریسا(لژیون اول)
بارگزاری:همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی دلیجان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .