English Version
This Site Is Available In English

مخدر شیشه یک سونامی بزرگ!

مخدر شیشه یک سونامی بزرگ!

هفتمین جلسه از دوره ششم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی سنایی نیشابور، با استادی مسافر محمد، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر علیرضا با دستور جلسه «تخریب های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با روش DST» در روز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۴/21 رأس ساعت ۱۷آغاز به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، محمد هستم، مسافر. پیش از هر چیز از استاد گران‌قدرم، جناب آقای زرگرانی، صمیمانه سپاسگزارم که بار دیگر فرصت خدمت در این جایگاه را به من عطا کردند. همچنین از جناب آقای شکوهی راهنمای محترم ویلیام و تمامی خدمتگزاران کنگره ۶۰ تشکر می‌کنم. خداوند را شاکرم که زیر سقف امن و مقدس کنگره ۶۰ حضور دارم و از آموزش‌های آن بهره‌مند می‌شوم.
سال‌ها مصرف‌کننده هروئین و شیشه بودم. در آغاز مصرف، به‌ویژه در مورد شیشه، تصور می‌کردم توانایی کار و فعالیت من افزایش یافته است؛ اما این حالت موقتی بود و به‌تدریج تمام توان جسمی، روحی، اعتبار، آبرو و داشته‌هایم را از من گرفت. بارها تلاش کردم مصرف را کنار بگذارم، اما موفق نشدم. هر بار پس از چند روز خواب و استراحت، نخستین فکری که به ذهنم می‌رسید، بازگشت به مصرف بود.
امروز، به لطف خداوند و با بهره‌گیری از متد DST و آموزش‌های کنگره ۶۰، بیش از یک سال از رهایی من می‌گذرد. این موفقیت را حاصل تلاش راهنمای عزیزم و روش علمی و آزموده‌شده کنگره می‌دانم. باور دارم هر مصرف‌کننده‌ای، با هر نوع و میزان مصرف، اگر خواهان درمان باشد و به این مسیر اعتماد کند، می‌تواند در کنگره ۶۰ به رهایی دست یابد.
ورود شیشه به کشور همچون سونامی بزرگی بود که افراد بسیاری را درگیر کرد؛ اما امروز نمونه‌های فراوانی از درمان‌یافتگان را در کنگره می‌بینیم که این امر نشان‌دهنده درستی راه و عظمت این مکان آموزشی است.در پایان از همه عزیزانی که با سکوت و توجه خود به صحبت های من گوش کردند، سپاسگزارم.


ضبط صدا مسافر سعید
عکس مسافر روح الله
تایپ مسافر علی
ویراستاری بارگزاری خبر مسافر مرتضی
لینک و انتشار خبر مسافر حمزه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .