English Version
This Site Is Available In English

من باید در کنگره تمرین کنم و این تمرین را به بیرون از کنگره ببرم و عملی سازم.

 من باید در کنگره تمرین کنم و این تمرین را به بیرون از کنگره ببرم و عملی سازم.

سومین جلسه از دوره پنجم سری کارگاه‌های آموزشی کنگره۶۰ ویژه همسفران آقا نمایندگی کوروش آذرپور به استادی راهنمای محترم مسافر ولی‌الله، نگهبانی همسفر علی و دبیری همسفر علی با دستور جلسه "قضاوت و جهالت" پنجشنبه 18 تیرماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۴ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان ولی‌الله هستم، یک مسافر.
خداوند را شکر می‌گزارم که مسیر کنگره را به من نشان داد تا بیایم و درمان شوم. از آقای مهندس بابت این بستر سپاسگزارم؛ همچنین از خانوادهٔ محترم ایشان که خدمات ارزنده‌ای ارائه دادند و نیز از خدمت‌گزاران شعبه تشکر می‌کنم.

در مورد دستور جلسهٔ «قضاوت و جهالت»، همه می‌دانیم که قضاوت کردن خوب نیست و بسیاری از کارها نادرست‌اند. من می‌دانم که نباید کارهای ناشایست انجام دهم؛ همه را می‌دانیم. می‌دانم که نباید سیگار بکشم، دروغ بگویم و غیبت کنم؛ همه را می‌دانم، زیرا وجدان انسان بیدار است و نظاره‌گر اعمال است. این دستور جلسات، یادآور این مسئله است تا مرا بیدار کند؛ اما من، برای حفظ منافع خویش، شروع به قضاوت دیگران در هر موضوعی می‌کنم. به محض اینکه کسی سخنی می‌گوید، در ذهن و با زبانم به غیبت کردن دربارهٔ او می‌پردازم. هنگامی که به این دستور جلسه که در کنگره۶۰ تثبیت شده است می‌رسم، تلنگری به من وارد می‌شود. وقتی به مشارکت‌ها گوش می‌کنم، درمی‌یابم که آهسته‌آهسته نقاط ضعفم را نشان می‌دهم، اما باز هم متوجه نمی‌شوم. باز هم به من تذکر داده می‌شود که من انسانِ جاری هستم؛ درست است که به کنگره آمده‌ام و در بازی کنگره شرکت دارم، ولی همچنان ممکن است از راه خارج شوم. جهالت نیز راهی جز آموزشِ درست، تلاش و خدمت کردن ندارد. کافی است آنچه امروز آموختم، فردا عملی کنم؛ آن‌گاه می‌توانم ادعا کنم که به تکامل رسیده‌ام. این دستور جلسات باعث می‌شود که به خود و درمانم بیندیشم. باید خودم را قضاوت کنم و ببینم که در این کار می‌توانستم عملکرد بهتری داشته باشم یا نه؛ و اگر نتوانستم، باید به‌دنبال ایراد و اشکال در درون خویش بگردم، نه در بیرون از خود. پاسخ همهٔ این مسائل را می‌دانیم. همان‌طور که آقای مهندس بارها فرمودند، کنگره یک راه، یک مسیر و یک وسیله است. همهٔ ما در کنگره هدفی داریم؛ هر کسی خود می‌داند که هدفش چیست.

آن‌که در سفر اول است، هدفش درمان اعتیاد است. کنگره وسیله و راهی است که مرا به آن هدف می‌رساند. با این دستور جلسات، در این مسیر برای من نشانه‌گذاری صورت گرفته است؛ همین صحبت‌ها و نشانه‌گذاری‌ها، راه درست را به من نشان می‌دهند و مانع خروج من از مسیر می‌شوند. کافی است در کنگره تمرین کنم و این تمرین را به بیرون از کنگره ببرم و عملی سازم. وقتی این کار تکرار شود، آهسته‌آهسته درونم رشد می‌کند و ایرادات خود را پیدا می‌کنم. به نظر من، دانستن یک مسئله یا دانستن اینکه کجای کار اشکال دارد، پنجاه درصد راه را طی کرده است. از اینکه به صحبت‌های من توجه نمودید، از همگی شما سپاسگزارم.

 

تایپ، ویراستاری و بارگذاری : سایت همسفران آقا نمایندگی کوروش آذرپور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .