English Version
This Site Is Available In English

انسان موجود مختاری است و باید جواب‌گو باشد

انسان موجود مختاری است و باید جواب‌گو باشد

مشارکت همسفر سارا از سی‌دی وادی یازدهم
نیروهای منفی انسان را از طریق الهام و القا از مسیر صعودی‌ خودش منحرف می‌کنند و انسان را به طرف ضد ارزش‌ها می‌برند. نیروهای منفی و شیطان می‌گویند: ما اجازه‌ی اقدام دیگری را نداریم؛ زیرا اختیار انسان محترم شمرده شده است.
انسان موجود مختاری است و باید جواب‌گو باشد. اختیار فقط این نیست که بگوییم که به او اختیار داده‌ شده و انسان اختیار دارد که راه خود را به دل‌خواه خود انتخاب کند؛ ولی باید جواب‌گو هم باشم و هر مسیری را که انتخاب کنم باید عواقب آن را کامل بپذیرم. انسان‌ها دو ویژگی دارند: خوبی و بدی. آن‌ها موجودات حریص، زیان‌کار و ناسپاس و پنهان کننده‌ی خدای خود و بسیار نسیان‌گر هستند؛ مگر تعداد کمی از آن‌ها که عمل صالح و سالم انجام می‌دهند و دیگران را به صبر و محبت توصیه و دعوت می‌کنند. در وادی یازدهم در مورد جادوی هفت رنگ صحبت می‌شود، جادوی هفت رنگ چیزی نبود مگر خمر و خمر به معنی و مفهوم حجاب پرده و پوشش است.
پرده و حجاب و پوشش که روی اندیشه، عمل و شخصیت انسان را بپوشاند خمر گفته می‌شود؛ مثل: تریاک، حشیش، برگهای کوکائین، شراب یا مشروبات الکی، گیاهان و قارچ‌های توهم‌زا و حتی افکار و اندیشه‌های مسموم، مخرب، منفی و بازدارنده. در نهایت مواد مخربی که در آینده بشر و تحت عنوان داروهای شفا بخش ساخته می‌شود. برای خروج از این تاریکی‌ها و مشکلات؛ باید فرامین و قوانین الهی را اجرا کنیم. قوانین الهی چه می‌گویند؟ می‌گویند؛ دروغ نگو، دزدی نکن، خودبین مباش، ربا نخور، گمان بد مبر، رشوه نخور و... که اجرا کردن این قوانین باعث می‌شود تا انسان در بهترین حالت زندگی کند.

منبع: سی‌دی وادی یازدهم
نویسنده: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم) 
رابط خبری: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم)
ویرایش و ارسال: همسفر پریسا رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون اول) دبیر دوم سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .