English Version
This Site Is Available In English

آیینه‌ی درون: قضاوت، جهل و بازگشت به خویشتن

آیینه‌ی درون: قضاوت، جهل و بازگشت به خویشتن

هشتمین جلسه از دوره هفتم کارگاه های آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی صفادشت با استادی  مسافر ابراهیم، نگهبانی مسافر روان بخش و دبیری موقت مسافر محمد با دستورجلسه : قضاوت وجهالت روز چهارشنبه۱7 تیرماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان ابراهیم هستم یک مسافر
ابتدا خدا روشکر می کنم از راهنمای عزیزم آقا حجت، ایجنت ، گروه مرزبانی و نگهبان تشکر می کنم که این فرصت در اختیار من قرار دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم .
دستور جلسه امروز قضاوت وجهالت است.
 
«در انتظار زمانِ درست، نوبت به قضاوت و جهل می‌رسد. هر چیزی که منتظر زمانِ مناسب است، نیاز به صبر دارد. انسان از زمان تولد در یک مسیر دو راهی قرار می‌گیرد؛ مسیری که خداوند برای آزمودن ما طراحی کرده است تا در میان انتخاب‌ها، تصمیم بگیریم که آیا می‌خواهیم در مسیر درست و آرام حرکت کنیم یا خیر. این چالش در درون هر انسانی وجود دارد.

سوال اینجاست که ما با آگاهی که داریم، چگونه می‌توانیم از آن استفاده کنیم؟ و در چه موقعیت‌هایی نباید از آگاهی خود استفاده کنیم؟ جهل از کجا می‌آید؟ جهل از نادانی، تاریکی و نبودِ آگاهی نشأت می‌گیرد. وقتی مسیر بر انسان بسته می‌شود، او به سمت تاریکی، ترس و منیت (خودخواهی) کشیده می‌شود.

قضاوت کردن کار سختی است. ما معمولاً زمانی در حال قضاوت کردن دیگران هستیم که خود متوجه حقیقت نیستیم، تا زمانی که کسی بیاید و ما را قضاوت کند، تازه به خود می‌آییم. همان‌طور که یک دوست به من گفت: «اگر نمی‌خواهی قضاوت شوی، وارد حریم دیگران نشو تا دیگران هم به حریم تو وارد نشوند.»

وقتی انسان در ناآرامی و عدم تعادل باشد، همواره در حال قضاوت کردن است و هرگز نمی‌تواند در آرامش باشد. ما تنها زمانی به آرامش می‌رسیم که از جهل خود بیرون بیاییم و از دریچه آگاهی و دانایی به زندگی نگاه کنیم. رسیدن به آرامش، یعنی رسیدن به همان درجه‌ای که از جهل رها شده‌ایم. همان‌طور که در شعر آمده:

«بیرون از تو نیست آنچه در عالم هست / از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی»

همه چیز از خودِ ما سرچشمه می‌گیرد. ما می‌توانیم خودمان را از کرب به الماس تبدیل کنیم یا در مسیر ارزش‌های متضاد حرکت کنیم. ممنون که به حرف‌های من گوش دادید.»

 لژیون تغذیه سالم  به راهنمایی  راهنمای تازه‌واردین مسافر علی رضا و لژیون ویلیام به راهنمایی مسافر محسن در شعبه برگزار گردید .



تایپ :مسافر میثم خدمتگذار سایت
ویراستاری و ارسال: مسافر حسن خدمتگذار سایت 
عکس: مرزبان خبری مسافر بهمن
مسافران نمایندگی صفادشت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .